Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Plasticbomb #39 üzenetére
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Mennyire életszerű az a helyzet amikor valaki mobiltelefon HELYETT egy 10" méretű táblagéppel rohangál és azzal telefonál? Függetlenül attól, hogy a fejéhez tartja vagy sem. A sima mobilt sem kell a fejedhez tartanod ha nem akarod.
Gondolom te sem mondasz le a mobilodról egy táblagép mellett. Nem tudom elképzelni azt a helyzetet amikor kényelmesebb táblagépről telefonálni, mint a telefont a fejemhez emelni (headset esetén meg aztán tényleg tök mindegy, hogy a készülék amit amúgy sem tartok a kezemben az egy telefon vagy táblagép).
Tényleg nem értem ezt a mániát, hogy miért akarnak az emberek táblagépről telefonálni. A videohívást még megérteném, de a GSM hanghívást... hát tényleg nem tudom mi benne a pláne. Nem mindegy, hogy 3,5"-en vagy 10.1"-en nyomkodod a tárcsázóba a telefonszámot?
mycso: Androidban (Honeycomb-tól felfele rendszer szinten, korábbi verziónál meg gyártó vagy szolgáltató által van tiltva a táblagépes telefonálgatás. Ha van GSM modul akkor az a mobilinternet elérést szolgálja. Kivételek persze mindig akadnak, de a lényeg az, hogy a táblagép nem telefonálgatásra való és nem is így kell hozzá viszonyulni. Te is leírtad, hogy a saját vasadon kb 2x használtad ezt a funkciót. Gondolom azt sem azért, mert kényelmesebb, mint a rendes telefonodat elővenni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért a Wacom kicsit más súlycsoport ha rajzról van szó. Nekem is van rajztáblám és eddig akárhány ilyen tollal felszerelt táblagépet próbáltam egyik sem ért a közelébe. Igazi rajzra vagy olyan feladatokra amikre egy digitális rajztábla való ezek alkalmatlanok. Tényleg csak arra vannak, hogy útközben lerajzolj egy-két ötletet vagy egy fotóra ráfirkálj emlékeztetőket.
Speciális példa: Filmesek helyszín bejárásnál a fotókra firkálhatnak olyan infókat ami majd megy a storyboardra. De ez is épp annyira különleges eset, mint amikor azt mondja valaki, hogy tényleg neki találták ki a táblagép koncepcióját és nem csak a marketingnek ül fel.
De ezzel ki is fújt a dolog. Felesleges ehhez a nyomásérzékenység így bármilyen más egyéb tablethez kapható kapacitív toll is megteszi a célnak. Nem mondom, hogy idővel ne lehetne használható darabokat készíteni, de azok árban Wacom szinten lesznek. Azok sem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest