- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Oposzumtoszó #13917 üzenetére
Az szep! En egy het utan kaptam SMS-t, hogy a leadott GearS3 oramhoz alkatreszt kell rendelniuk,... egy het(!) utan.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Oposzumtoszó #13910 üzenetére
A Turbado-nak van max. 72 órás csere szolgáltatása, 10 % felárért. Ezen a ponton, ez szerintem jobb, mint a gyártói gari. Igaz, még nem volt "szerencsém" próbálni ezt a szolgáltatást, de ha jól működik, akkor az szerintem megéri az árát.
-
petymeg
addikt
válasz
"Nézzék meg mi a probléma, rendelje meg az alkatrészt és ha megérkezett szóljon, bemegyek és kicseréli."
Nálam így történt kameramodul cserénél, egy napig volt a szervizben. Addig adtak egy S7-et, kicsit nosztalgiázni.
-
Balage992
csendes tag
válasz
Én átérzem a helyzetet. Kijelzőcsere volt a note 9 ben. Hibás volt a panel. Szervizben nem látták a hibát visszaküldték javítás nélkül. Abban a pillanatban küldtem vissza megint. Másodszor hívtak már a szervizből hogy oké akkor cserélik. Ki is cserélték (hátlappal együtt) úgy hogy még roszabb panelt raktak be mint előtte volt. Megint küldtem vissza, harmadszorra sikerült nekik de felhívtak mi a gond mért nem jó ez. Elmagyaráztam mégegyszer mit csináljanak és harmadszorra megoldódott, de ismét hátlap és aksi csere. Felhívtam a samsungot ők azt mondták csináljak screenshotot a hibás kijelzőről -.-“ kértem kompetens személyt és individuálisan cirkuszoltam mindenkivel aki felhívott és írt mire megoldották,de egy hónapba telt.
Úgyhogy katasztrófa tud lenni ez az egész.
-
törölt tag
válasz
Nálam a kamera csere 1!db nap volt, az aksi és alaplap 3.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #13897 üzenetére
Recovery alól, gyorsítótár törlés (wipe cache partition) is megvolt, illetve FR -en is túl vagy?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #13895 üzenetére
Egy másik eredeti kábellel is megpróbálnám,mert az szokott ilyet csinálni
De a menüben is ki bekapcsolható a gyorstöltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest