- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Wolfi88 #22176 üzenetére
Pro üzemmódban szerintem nem használja a "telét", legalábbis ha zoomolsz, nem látni, hogy ugrana a kép és picit változna a látószög, hanem szépen húzza egyre közelebb, vagyis csak digitálisan változtatja a képkivágást. Normál kamera módban ha elég a fény, akkor látni, hogy a normál és a tele ikonra kattintva nem csak közeledik/távolodik a kép, hanem (de nem mindig) odébb is ugrik egy picit -- na olyankor vált a két lencse között. Eleinte bosszantott ez (mármint hogy Pro módban nem lehet kézzel választani, és normál módban is ő dönt, hol így, hol úgy), de mivel nagyon ritkán zoomolok, egy idő után elengedtem. De ha őszinte akarok lenni, becsapásnak érzem a dolgot
A kérdésed második felére azt mondom, a Pro mód jobb, és 4:3 oldalaránynál, full felbontással kapod az elérhető legjobb képet. Én általában (legalább) -1/3 Fé állást használok, és az egyedi beállításoknál eggyel feljebb húztam a kontrasztot.
Az utóbbi időben néha ráfanyaoldtam a sima mód + HDR kombóra is, de azokat a képeket utólag módosítani kell, mert elég természetellenesek lesznek, viszont pici utómunkával nagyobb dinamikát lehet kihozni belőlük, mint a sima Pro módban készültekkel (ott nincs HDR).
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged