- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage992
csendes tag
Szia. Én ajánlok neked valamit, nem tudom hogy próbáltad e már. A noten9 em szintén kijelzőhibás volt, elküldtem szervizbe, nem csináltak vele semmit. Aztán visszaküldtem ismét de közben írtam a samsung hivatalos forgalmazójának, hogy nem tetszik ez nekem és oldják meg. Telefonon is hívtam őket ott a komoetens hölgy azt akarta screenshotoljam le a kijelzőhibát -.-" . Emailen segítőkészek voltak, jött az sms hogy kész a teló mentem érte kijelzőcsere megvolt de hibásat raktak be. Rosszabb lett mint előtte. Viszont alig hazahoztam (ugye vihettem is vissza) rögtön írt a samsung hogy megoldodott e. Irtam hogy nem és azonnali individuális vizsgálatot és új eszközt kérek. Új eszközt nem kaotam de fokozott figyelemmel új kijelzőt igen és aksit is. Most jó. Nem örültem hogy nem kapok újat de tökéletes lett. Addig piszkáld és irj nekik mig nem oldják meg. Minden lehetséges módon ha kell személyesen is cirkuszolj, vagy fenyegesd őket 😀 énnis azt tettem de lett eredménye legalább.
-
Na egy "jo" szervizes tapasztalat. Nem cserelik, nem javitjak, hasznaljam amig szignifikansabb lesz a hibajelenseg. A "bevizsgalas" folyaman a szervizes a muanyag kis feszito szerszammal elszakitotta az ugyan abban a boltban vasarolt gyari foliamat es meg bele is tort egy darabot a muanyagbol az uveg es a femhaz kozti resbe.
GG Samsung
Legalabb a masik kollega (na nem a szervizes) jo arc volt
-
törölt tag
-
Capella
senior tag
Az FR valóban kukázná, de feltételeztem, hogy nem akarja csak ezért újra belakni a telót.
És akkor ott lehet, amit LosBlancosrm írt, hogy a menüben letiltott szoftverfrissítés ellenére is jelentkezhet később. Mondjuk arra meg ott lehet ismét az AutoNotification.
Véglegesen valóban a Package Disabler oldja meg. Nálam ezzel van letiltva a két szoftverfrisítés app a Note8-on. -
apaszka
veterán
Nekem jól jött a rögzítés a telekom beszélgetésről!
Ök rögzítenek vagy nem beszélnek!
Átvágni akartak és nem kicsit!
Én ezzel tudtam bizonyítani, hogy az ügyfeles egy f@sz és durván át akar vágni!
Ja ez nem rögzített részemről akkor sok sok pénzt bukok!Nekem lassan lejár az év . Lesz root és minden.
.......
-
anadroid
senior tag
Rendszerünk fentről manipulálóinak meg azt kellene megtanulniuk, hogy a polgárra (aki nem egy báb) bízzák, mit tesz. Ha rögzíti a beszélgetést, akkor amíg azt nem hozza nyilvánosságra, addig rendben van. Hiszen előfordulhat, hogy utólag kell egy félórás beszélgetésben megtalálnia valamit, amit a csökött szürkeállománya már nem tudott rögzíteni.
Ezért teljességgel helytelen, hogy technikai megoldással próbálják "rendre utasítani" az egyént. Ha majd valami rosszat tesz, akkor vegyék elő!
Sajnálom, én ilyen "rebellisnek" neveltem magamat kb. 18 éves koromtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest