Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HMárió #16751 üzenetére
Magyarázd el kérlek, minek neked egy szoftveres gomb a képernyő kikapcsolásához, mikor van 600 féle mód erre gyárilag. Szeretnék tanulni. Hátha tényleg szürkeséges és akkor együtt tudnánk lobbizni a Samsungnál, hogy csináljanak szoftveres gombot.
Köszi.
Te vagy az emberem. Mondj légyszi a 600-ból csak 1-et, hogy gyárilag hogy oldom meg a szofveres kikapcsolást.
Hogy miért kell ez nekem? Mert így szoktam meg kb 6-7 éve....illetve egy spiegen rough armor tokban van a telefon,amiben nem könnyű a kikapcsoló gombot nyomkodni. Még az iphone-omon is az assastiv touch gombra ráprogramoztam (2 gyors koppintás) a szoftveres képernyő kikapcsolást,annyira rááltam már erre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest