Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
GabeTheWhite #5209 üzenetére
Nem itt kellene ilyeneket irogatni és ez meg szerintem te problémád.
A másik nem fogsz még külön a csere vagy a vételár visszatérítésén kívűl nagyon kártérítést kapni van egy két lehetőség de ezen felűl semmi hiába küldesz el itt valakit a.....
Ez a hangnem csak téged mínősít.
Már bocsánat .
Lehet bukni fogsz mindent.... ha nem lépsz időben.Majestic
Külföldi újságok múlt héten írták már ugyanezt olvasni más is tud valaki még angolul is szerintem elég sokan.
Sőt dec 31-ig mindenhol megpróbálják letiltani csak nem minden esetben ilyen egyszerű a helyi törvények miatt. -
maximilian4
addikt
válasz
GabeTheWhite #5209 üzenetére
Értelmes gyerek vagy, csak gratulálni tudok!
Talán ha nem megy a kedvezményes készülékcsere, akkor talán lehetne annyi eszed hogy élsz a teljes vételár visszafizetésének opciójával. Addig erőlködsz itt hogy letelik a határidő aztán se pénzed, se telefonod nem lesz. Egyébként példaként: én több mint 289 ezer forintot kaptam vissza az edigitalban. Ha egyből vettem volna egy s7 edget, akkor is marad 50 ezer forint (és ezen felül egy vr is van még).
Egyébként erre ment a válasz, te nagyon értelmes:
"fú most nagyon felkúrtak. Felhívom edigitalt ahol vettem, hogy akkor mennyi kedvezmény jár ha S7 edge-t választok erre azt mondja semmi és hivatalosan meg is erősítette nekem telefonba. Azok után, hogy samu lófaszt nem kárpótol legalább lenne egyszerű ez a tetves visszaadás és most ne kéne levelezni meg telefonálgatni Samuhoz."
Tehát félre sem kell beszélni, meg össze-vissza lamuzni, ferdíteni.
Szerinted nem volt egyszerű a visszaadás? Erre írtam hogy ahelyett hogy levelezgetsz és sírsz, jobban tennéd ha személyesen bemennél.
-
maximilian4
addikt
válasz
GabeTheWhite #5164 üzenetére
Talán telefonálgatás és levelezés helyett vidd vissza az edigitalba... kb negyed óra volt az egész és a teljes vételár már a kezemben volt. Amit egyébként egy barátomnak intéztem, aki fórumtag, csak kint van Németo.-ban és hazaküldte a telefont. A 2 hete megírt email-re ma válaszoltak neki az edigitálból, én kedden megkaptam a dhl-től a telót és szerdán már vissza is szereztem a pénzt. Bár biztos kényelmesebb telefonálni meg email-ezni, de jobban tennéd ha megmozdulnál azt bemennél abba a k*rva boltba.
Itt elég sokan síránkoznak, de megmozdulni senki nem akar. -
CsabaZz
tag
válasz
GabeTheWhite #5167 üzenetére
Az egy dolog, de ez itt Magyarország, itt nem divat a fogyasztói elégedettség.
-
CsabaZz
tag
válasz
GabeTheWhite #5164 üzenetére
Kérd vissza a pénzed, ők meg fejjenek le egy lovat.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
GabeTheWhite #4967 üzenetére
Ez az az hír, amit úgy neveznek: Nesze semmi fogd meg jól!
Valamivel ki kellett tölteni az oldalt, amit idáig is tudott mindenki és amit az cikkíró is (össze)olvasgatott a sztrádán. Ez is lesz, meg az is lesz, jön, de nem is, mert cáfolták. Éljen máris megvan legalább 5 sor a nagy semmiről, plusz jó vastagon, hogy a ram több lesz (evidens) meg egy concept kép és kész is az egész oldalas cikk. Rúgnám ki az ilyet a ..csába.
-------------
De az nyilvánvaló, hogy az S8 más nem lehet csak egy minden szempontból perfekt telefon, nyilván olyan hardver gurítanak bele, hogy az antutu "szemei kiguvadnak" teszteléskor, de ez a hardverre verőknek lesz elsődleges szempont, engem jobban érdekel, hogy az alatta lévő hardver egyben tükrözze majd a rendszer gyorsaságát. Az s7 edge és note 7 is ilyen, néha bizony elgondolkozott másfél sec-re is egy tetves tárcsázó megnyitásakor, azért egy olyat illene azonnal a user arcába vágni, mikor más "fosabb" készülékek is gyorsabban tudják ezt produkálni fele, vagy még gyengébb hardverrel. hogy csak egyet említsek a sok samsung által összehányt rendszerükre, mikrolagokról nem is beszélve, amit aztán utána csesznek finomítani legalább, de ha már jön(ne) frissítés, a szoftver részleg annyira szánalmasan lassú lett az évek alatt, hogy a lajhár kapkodó idegbolond hozzájuk képest (egy flagship-el törődjenek csesszék meg), plusz utána arra még a szolgáltatók is ráülnek függő készülékeknél, szóval nonszensz az egész.
Prémium telefon, prémium ár és prémium beleszarás. Talán pont ez a note7 blama kellett nekik egy durván nagy csattanós pofonként.
Szóval, S8...Az biztos, hogy a világ legjobb telefonjával akarnak kijönni, és márciusnál előbb biztos nem jön, de ha mégis, már most muszáj nekik 24/7-ben folyamatosan tesztelni minden körülmény között és nagyon frankó rendszert gyúrni alá. Ettől függetlenül, szakítva hagyományokkal és a Note7 blama után, nem leszek most az, aki szinte az első napon megveszi...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Valószínűleg az S8 nem akármilyen telefon lesz. A Samsung is tudja, hogy hatalmasat kell a Note 7 után gurítania, hogy visszacsábítsa a vásárlókat.
-
sancsab
csendes tag
válasz
Én nagyon megszerettem a Note 7-et.
Windows-ról váltottam Androidra, mert bármit szerettem volna venni, vagy csinálni, mindig akadályokba ütköztem: Otthoni kamerát app hiányában nem tudtam távolról nézni, a drónomhoz szükséges alkalmazás szintén nem ment rajta, stb. stb. Rengetegszer felidegelt, de inkább nem részletezem.
A Note 7-el minden ilyen problémám megoldódott.
Gyönyörű, jó forma, állati jó kijelző, rengeteg hely. Szóval, mintha nekem találták volna ki.
A ceruza, meg még jónéhány más okosság is nagyon tetszik.
A lezárt képernyőre írás például a leggyorsabb jegyzetelési módszer a világon, ráadásul esőben, hóban, víz alatt, akár kesztyűben is kifogástalanul működik.
A fotók, videók is kielégítik a magasabb igényeket is.
NO, MOST EZT ADJAM VISSZA !!!!!
Legalább látnám az alagút végét ebben a katyvaszban úgy, hogy értelmesen ki lehessen jönni a dologból.
Az S7 Edge-re csere, majd Note 8 féláron, talán megnyugtatna, de lehet, hogy ez csak egy kívánság marad. -
cowchocolate
újonc
válasz
GabeTheWhite #4904 üzenetére
Nekem csak sokszor felugrott, hogy frissítél elérhető. Egy idő után tök megszoktam
de nem töltötte le. Még itthon viccelődtem is, hogy a csere után hogy fog hiányozni ez a sok felugró értesítés
-
Potrien
senior tag
válasz
GabeTheWhite #4904 üzenetére
Ez pofátlanság szerintem, de az ő szemükben érthető.
de gyökérség akkoris. -
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
GabeTheWhite #3383 üzenetére
Melyik vezetéknélkülit használod?
-
válasz
GabeTheWhite #3383 üzenetére
Ezt nem értem. Azt gondoltad, hogy wireless ugyanolyan gyorsan tölti, mint vezetékesen?
-
Titana
tag
válasz
GabeTheWhite #1847 üzenetére
Szerintem ezek után az lenne a korrekt,ha a vásárló dönthetné el,hogy mit választ .Telefont vagy a pénz visszafizetését.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GabeTheWhite #1844 üzenetére
Lehet en ertettem felre, bocsi
-
RaveForce
veterán
válasz
GabeTheWhite #1844 üzenetére
szerintem ő ugy értette, hogy egyszerre van-e mindkettő, de gondolom te arra utaltál, hogy választható-e a pénz vissza opció... legalábbis remélem, hogy erre gondoltál, nem arra, hogy kicserélik és még fizetnek is vételárat
-
RaveForce
veterán
válasz
GabeTheWhite #1842 üzenetére
irónia detektor most féláron!
rendelje meg most!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GabeTheWhite #1839 üzenetére
Igen és még kapsz is újat.
-
Ákkk
addikt
válasz
GabeTheWhite #1784 üzenetére
Nekem nem probléma mindenki a saját kárán tanul a szilikon csikokra is tapad por. Én szóltam.😐
-
Ákkk
addikt
válasz
GabeTheWhite #1778 üzenetére
Hát a clear wiew cover a legrosszabb választások egyike minőségi tokok terén szerintem. A fólia nélkül tele lesz karcal a kijelző de ha raksz is alá sűrűn fogod cserélni mert vagy karcos lesz az is vagy úgy megkoptatja a felületet, hogy alig Fogsz átlátni rajta.
Maga tok anyaga is olyan pormágnes a statikus feltöltődés miatt, és iszonyat hamar olyan karcos lesz a külső felülete is, hogy elcsúfítja benne lévő telefont.
Az aod már megy mert eddigiek során nem működött a tokban? Itt még pont értelme is lenne egyébként. -
ForRedGlory
félisten
válasz
GabeTheWhite #1773 üzenetére
Sok sikert hozza. Remelem van folia a kijelzodon, mert ha nem, akkor eselyes, hogy szepen meg fogja koptatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest