Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simii

    tag

    válasz MikeWazowski #1289 üzenetére

    Ez nem sírás. Arról beszélünk, hogy ennyi pénzért (380e Ft, előrendeléssel 350e) igenis ne legyen visszalépés az egyik fő funkciójában, a kamerában. Persze ez mindenkinek relatív: Aki pl egy S8-ról vagy más korábbi telefonról vált, annak ez is óriási ugrás lesz képminőségben, és igen, tud nagyon szép képeket is csinálni a Note 10, főleg az UltraWide képek izgalmasak. Azt gondolom, az emberek 90%-nak jó is a képminőség amit előkapva a zsebedből tud a masina, és ez így is van. "Velünk" az a baj, hogy megszoktuk a Note 8/9 rohadt jó képeit, ami után érezhető a gyengülés itt, legalábbis az egyik lencsében a háromból. És ezt nem csak "úgy" mondom, csináltam az ismerőseimmel pár vaktesztet, egymás mellé téve a Note 8 és Note 10+ képeit embereről, tárgyakról PC-n, szimpla "Melyik tetszik jobban?" kérdéssel, és kivétel nélkül mind a Note8-at választotta. Nem tudom máshogy leírni, mint hogy nem mossa el a színeket, és "nagyobb" a fókusz terület, egyszerűen nincs homályos része a képnek, míg a Note10-nél van.

    De még egyszer mondom: Ha nem hasonlítod össze, valószínűleg nem tűnik fel a dolog 10/9 embernek, és egyébként meg vagy elégedve a képpel.

    Szuper készülék lett a Note10, senkit nem akarok lebeszélni róla, design-ban és gyorsaságban tényleg a legjobb jelenleg a piacon. Nekem ez elvi dolog, hogy ez így ennyi pénzt nem ér, ha (számomra fontos) területen kisebb visszafejlődést érzek.

    Ez pedig egy szakmai közösség, ha jól tudom, ezért is szeretem, mert pozitív-negatív tapasztalatokat is egyaránt megosztunk egymással, nem csak a szolgáltatók buta reklámjaira hagyatkozunk más közösségi oldalakon. Ez ennek az oldalnak ez az ereje, és ezért nincs jobb telekommunikációs oldal jelenleg a piacon.

    [ Szerkesztve ]

    Life is short. Play more.

Új hozzászólás Aktív témák