- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McMuthee
csendes tag
Üdv mindenkinek! Tapasztalatotok alapján a közelgő S széria megjelenése mennyire lehet hatással a Note páros árára? T-nél szeretném megvásárolni és arra gondoltam, hogy kivárom azt a pár hetet a megjelenésig, hátha faragnak kicsit az árából.
-
McMuthee
csendes tag
Üdv! Ismét a tanácsotokat szeretném kérni. Esetleg valaki közületek az euronicsban vette a készülékét? Megmondom őszintén a T-nél akartam vásárolni, mert az összes telefonomat eddig ott vettem, de közölték ma velem, hogy a Plus modellből már csak az 5g-s változat van/lesz. Ami annyira nem játszik nálam, mivel az közel 400k. Láttam, hogy az euronicsban a sima Plus/256/fényes fekete 320k. Tudom, hogy létezik olcsóbban is, és azt is tudom, hogy velem van a hiba, de kevésbé tudok bízni az általam nem ismert boltokban. Pláne ekkora összegnél. Így vagyok az euronicsal is. Nyilván vásároltam már náluk, de nem ekkora összegben, illetve garanciális ügyintézésem se volt náluk. De mégis közelebb áll hozzám, mint egy általam ismeretlen gsm üzlet. Szóval... van valakinek tapasztalata velük?
-
-
McMuthee
csendes tag
Üdv! Valaki tudja esetleg, hogy a MediaMarkt-ban, ha szeretnék Garancia Plusz Gold szolgáltatást kérni egy Note 10+-ra, (tudtommal ez tartalmazza a baleseti meghibásodás dolgot) akkor azért körülbelül mekkora felárat kell fizetnem?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest