-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
forgonati #33 üzenetére
Beszéltem én egy szóval is az IP védelemről? Lehet hogy neked fontos de nekem pl nem az mert nem szoktam fürdeni a mobilommal és még szelfizni sem szoktam a kádba...
A "pixelhibát" viszont nap mint nap látnám a kijelzőbe akkor is ha a nálam töltőtt idő alatt egyetlen szelfit sem csinálnék és egyszer sem meríteném vízbe a telefont. Egy átlagos esőt meg bármelyik telefon kibír ha van IP védettsége ha nincs.
Szóval maradjunk annyiba hogy neked fontos az IP védelem én simán beáldoznám hogy teljes kijelzőt kaphassak. Sőt akár az első kamerát is hajlandó lennék beáldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest