- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Partnero-tól... 😅
Gyomorideggel hívtam ma őket, tegnap nem aludtam semmit, mert nagyon sok rosszat hallottam róluk, valamint volt már személyes rossz tapasztalatom is. Őszintén be voltam rezelve, hogy elküldenek a búsba, főleg egy ilyen "piszlicsáré hibával". De nagyon pozitívan csalódtam! Srác megnézte, látott valamit ő is, mondtam, hogy kapcsuljuk le a lámpát, mert sötétben jön ki. Egyből látta, hogy kicsit zöld, már nyomtatta is a papírt, holnap mehetek a bontatlan készülékért.
Le a kalappal!
Igaz jogszabály szerint azonnal cserélniük kell 72 órán belül, de nem halok bele abba, hogy holnap kapom meg. Mondhatták volna, hogy nem működést befolyásoló hibáról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest