- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Memmaao #10756 üzenetére
Volt itt fentebb valaki, aki fényképezni használja, akkor ő is adja el mert nem arra való. 500 megás netről én nem tudok. Haveromnak céges van 5GB-os nettel. A mai weboldalak mellett az is hamar elfogy. Pedig neki is van kábeles is odahaza. Miért mindenki a netes tartalomfogyasztásra hegyezi ki a dolgot. Másmilyen használatot el sem tudtok képzelni, csak olyat, amihez internet kell. Vagy az ágyban fekve is telefont használok, szintén wifin. És még sorolhatnám sokáig.
És olyan is lehet, mint én, hogy azért vettem ilyet használtan, mert tetszik a telefon és mert megtehetem. De mikor nincs az asztali PC bekapcsolva, akkor is a wifin lóg a telefon.
Latte-t, kávét meg szeszesitalt nem fogyasztok, úgyhogy ez nálam nem opció. Még cigit sem szívok.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest