- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoco1
addikt
válasz
gjoco1 #11166 üzenetére
Valami meg ( fel )foghatatlan dolog ló ma a levegőben Nálam.
Semmi mókolás , telefon mellettem. Felnéztem , mert jött az Email és arra lettem figyelmes , hogy az ikonjaim száma lent csökkent. Hat van beállítva eredetileg és csak ötöt láttam. Hoppá , nézem ismét a nézem a Home UP-ot és újra kellett kalibrálni . Most minden rendben , olyannyira , hogy a Task Changer is megjavult.
Én már most semmit nem értek.Hozzá sem nyúlok , ha nem muszáj. És szórakoztat.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11164 üzenetére
Igen , ez van .
Viszont az érdekes , hogy frissítés után bőven ment tegnap , csak ma reggel állt le. Semmi mókolás vele sem mással . Az is előfordulhat , hogy 3.1-hez is kell egy update. ( ? ) Meglátjuk......Plusz még hátha elolvassa más is , aki használja és hozzá szól .
Van egy kontaktom , de ugyanazzal a felállással ( 1.0.00.48 ) nem megy Neki semmi.
Nice Lock meg azt mondja nem támogatja az összes GL modult. Ez is érdekes. -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11162 üzenetére
Tehát megnézted Nekem ?
Köszönöm !Viszont vannak itt ismét furcsaságok. GoodLock Home UP-ban a Task Charage mára elszállt.
Pontosabban nem működik Nálam a megszokott Gird elosztás. Tegnap még ment-ma volt egy restart és kakukk. Hiába állítgatom nem adja .
Komolyan mondom eddig az A10 volt egy stabil rendszer. Mindíg belenyúlnak valamibe , nehogy már jól érezzem Magam. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
[Ezt ] néztétek ? Nyomkodjátok már meg légyszi a " gombot " . Nektek is betyár hangot ad ki ? Vagy csak Nálam változott ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11138 üzenetére
Nálam sem megy. Pöckölgettem-nyomkorásztam,de semmi.
fzboxx Dex wifivel megy szépen.
Viszont Én is kérdeznék egyet. Redőny mögött a hang " vezérlő gomb " az Nálatok is más hangot ad,amikor mondjuk némából hangra váltotok. Olyan , mint a bili . Eddig kellemes puttyogó hangot adott ki. Szörnyű.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11136 üzenetére
Na, ezt jó hallani . FB csoportokban is nyekeregnek. Mindegy csak muszáj lesz ráengedni.
Meglátjuk. Most éppen merülőben vagyok , de töltés után , holnap bevállalom.Ja....Gépen lóg a telcsi. Éppen az asztali Samart Swich-re csinálok mentést.
Maradhat rajta és onnan mehet a frissítés ? -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11130 üzenetére
Jaaaa 5G...... -
gjoco1
addikt
Kicsit ma ráértem a desing fejlesztésre. Lehet kutyát nem érdekli , de megmutatom.
Van a gyári betöltött gif. ( Amoled fekete ). Kiraktam zárképernyőre és mozgás közben készítettem képernyőmentéseket. A LockStar-ról levettem az órát és a parancs ikonokat.
És lett 13 különböző , szerintem nagyon jó [háttérképem] . -
gjoco1
addikt
Hát nem szeretném elvenni a kedved,de Én egy alkalommal " vertem az asztalt " ,de semmi eredménye. Kivittem a csávót az üzlet elé is és ott mutattam,hogy mennyire " szuper " a szolgáltatásuk ( persze nem Ő tehet róla ) . Elmúlt évben kórházban voltam az alagsorban és nulla térerő. Telefonálni nem tudtam 2G-n .
-
gjoco1
addikt
Gondolom a " kedves T-com " a ludas. Nejemnek A20e telcsijében van egy T-com kártya és egy DIGI-s. A DIGI-n full térerő+ 4G a másikon max 3-4( jó esetben ) "pálcika " ( Szolnok panel ). Nekem T-com és nuku 4G. Néha át kell váltsak 2G-re . Szégyen.
Hamarosan Nekem is kérünk egy DIGI kártyát. 1000-ft/ hónap. 200 perc ingyen + 15GB net. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11112 üzenetére
Tehát Neked sikerült . Én foglalkoztam egy kicsit vele , de nem tudtam működésre fogni.
Akkor majd még trenírozom.Viszont a ló megint benéz az ablakon......
A QuickStar nem akar beindulni. Háttérkép csere volt ma és brutál csúnyán mutatnak a kék " kapcsolók " a redőny mögött .A 4.1.04.5 verzióval kínlódok , de nem találom a lehetőséget ebbe az új verzióban a szín csere lehetőséget. 2,5 alatt simán szerkeszthető volt , de olyan , mintha kivették volna belőle. Lehet láma vagyok és elfelejtettem , de hiába sasolom a YT videót. Egyszerűen nincs benne , vagy nem találom.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11103 üzenetére
Nem tudom jól értelmezem-e a kérdést , de megpróbálom.
Mélységében nem kutattam , de csak annyit látni , hogy az Alkalmazás menüben az Adott App mellett " Letiltva " látható .
Biztonsági frissítés után nem tapasztaltam semmi változást. Verzió váltást még Nálam nem élt meg a használata.
Vissza teljesen ugyanúgy kell , mint a tiltást . Van egy opció , de biztosan nézted a " Letiltva " funkciónál . Ott szintén kijelölni a tiltott alkalmazást és jobb oldalon alul [aktiválni kell] .Még az igazi " lelkivilágát " nem is feszegettem.
-
gjoco1
addikt
Kicsit lassú a [felfogása] a telefonomnak.
Eskü , hozzá sem értem mióta szó volt róla. Amúgy is a GL-ot használtam. -
gjoco1
addikt
Hamarosan itt a [következő] .
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash #11063 üzenetére
[S10 - S10+]
Érdekes , mert ugyanez van fent az S10+ -on (12.1.01.15) és abban ott van a 4x4-es mappa elrendezés. -
gjoco1
addikt
válasz
sanyijedi #11060 üzenetére
Láttam Én is a tesó topikban tegnap és próbáltam is , de valamiért Nálam nem találja .
Igaz van GoodLock és a modulja ( Home UP ) és használom már a megjelenése óta , de egy plusz "felesleges " alkalmazást kizárnék vele. Bár szebb a Home UP mappa kinézete .
De, érdekes,hogy nem találja a telcsi a frissítést. XEH-XEO. -
gjoco1
addikt
Kérdezném attól aki használja a GoodLock - LockSart , hogy Samsung High_contrast Theme_II alatt a zárképernyőn az óra színe alapból kék de sajna újraindításkor nem a LockStar fehérre állított órája jön be , hanem a kék . Egy LockStar szerkesztői megnyitás és mentés után már jó . Elképzelhető,hogy a gyári témák nem kompatibilisek az új GoodLock - hoz ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #11016 üzenetére
Ősztől , de leginkább télen okoz csak gondot. Külső munkám van és olyankor sí overál ( nincs rajta biztonságos zseb ) - böhöm nagy kabát , amin a belső zseb kicsi, vagy idétlen helyen van - alatta mellény , szintén kicsi zseb ahol gyorsan elérem. Valahogy megoldom, mert éppen betuszkolom , viszont feszül és kényelmetlen a munka végzés. Hajlongás és társai. Egyenlőre nem cseréltem le a ruhatáram a telefonhoz.
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11005 üzenetére
Csatlakozom az " igénytelenek " táborához "
Note 8 - Note 9 után kicsit félve ( főleg a 9 után ) váltottam . De egyálltalán nem bánom . Agyaltam az új szérián , de sikeült lebeszélni Magam róluk. Ezt meg pláne nem bánom. Szeintem még bő egy év benne van ebben a telefonba . -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
Amúgy büszke vagyok a csoportra , mert eddig senki nem említette , hogy " persze , hiszen nő " .
-
gjoco1
addikt
válasz
TTom65 #10913 üzenetére
Érdekes dolog ez a Launcher kérdés . Nem a Te kérdésed érdekes , hanem az , hogy pl. Én el nem tudtam képzelni Magam , hogy ne használjam . Hosszú évekre nyúlik vissza.....
Első lépés a belakás után a kedvenc TotalLauncer és a Zooper ( előtte még a béke időkben SS ) azonnali felrakása volt. Rengeteget témáztam . G+ és itt a Témázgatunk témázgatunk topikban. Több száz elkészült HS van a hátam mögött.
Miután megvettem a Note8-at még azzal használtam. Már 9-nél nem és erre pláne nem.
Ha valaki Launcher párti volt , akkor Én véresen komolyan.
Kétségtelen , hogy remekül testre lehet szabni a telefont ez nem is kérdés. Most a tizen egynéhány év után egyszerűen tetszik a gyári kinézet .Ja és a kérdésedre. Nova ami még nagyon jól szabható. Másik telómon az van.
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #10907 üzenetére
Ezen Én is agyaltam ( nem gondolom, hogy ennyire gatter az akku. ). Leveszem 100-on a töltőt-elfordulok pár percre és már 98% . Utána még esik egy két százalékot , utána szép egyenletes . Vagyis természetesen attól függ mennyire űzöm.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel. Érdekes az első 10 egynéhány százalék gyorsan "elvész " a semmire. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10882 üzenetére
Passz........Gondolom ott is be kell állítgatni.
-
gjoco1
addikt
[Sammobile] 1.6.00.3
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #10840 üzenetére
Így igaz , amit mutattam valóban a N8-topikból való.
Valójában nem sokat:
-Android Autó
-Bixby cuccok
-Dictionary
-Duo
-Game Launcher
-Googl Play Zene
-Netflix
-SpotfyÉn a GoodLock-ot használom és abból is már csak a LockSart és a Home UP-ot.
2,5 alatt még használtam a Task Cangert - MultiSart. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #10811 üzenetére
Köszi, már túl vagyok rajta. Az este elolvastam tüzetesen. Azt is tudom , hogy mielőtt " fagyasztok " ott egy kis ablak és azt bejelölve az adott App gyorsítótárát is törli. Faxa ez , mert a PD sajnos már csak fizetős formájában érhető el .
Még Note8 - as koromban a fórumán Kasya tett fel egy [listát] a fagyasztható alkalmazásokról . -
gjoco1
addikt
válasz
gyuri81 #10806 üzenetére
" Új és praktikus PC-program, amely lehetővé teszi az androidos eszközön lévő alkalmazások egyszerű kezelését a számítógép és az adb segítségével. Letilthatja a felesleges előre telepített rendszeralkalmazásokat és a bloatware programokat, vagy újakat telepíthet egy modern grafikus felület segítségével. Pontosan ezt az eszközt fogja használni sok éven át - az ADB AppControl kipróbálása után látni fogja, hogy az alkalmazásokkal az adb-n keresztül soha nem volt ilyen egyszerű dolgozni. "
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #10795 üzenetére
És működik az [ADB AppControll] . Tarttalék A50 volt a próba.
Még azt nem tudom,hogy mit lépjek a fagyasztáshoz a kijelölés után. -
gjoco1
addikt
iceQ! - S e t h Közönöm , megnézem mit tudok ártani vele a nemhasznált alkalmazásoknak . .
Koábban a PackageDisabler egészen jól ellátta a feladatát .
-
gjoco1
addikt
Átbéztem a " szomszédba "....... Használtátok már [ezt] az okosságot ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Dj.Mike #10781 üzenetére
Nem tudom.........Anno a Note9 csoportban volt gondunk a Messengerrel, mert hol volt fehér sáv felül-hol nem . frissítéstől függöen és akkor pakolgattuk a régebbi verziókat. Most itt már nem görcsölök rajta. Frissítem az éppen aktuálisra és nincs gondom vele. Bár ahogy írtam , Én nem használom ( kikapcsolva ) a chat fejeket.
Lehet a telefon értesítési beállításokban kellene turkálni ?ollie Örömmel olvasom a pozitív tapasztalatod a 21 ről. Fb csoportokban, amit írsz azt ott is kiemelik , de többen pedig nyekeregnek az akkuidőre. Persze szerintem nem gyártottak még olyan telefont , ami 100% -os megelégedettségnek örvend az userek körében.
De ezt jó ízűen olvastam , amit leírtál. Ha nem volna a zsebem ellenére átnyergelnék. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10627 üzenetére
Tegnap elfelejtettem rákérdezni GoodLock ügyben arra , hogy the_stig kollégának miért nem megy a rég verzióval ? Nekem a 1.0.00.48 -al tökéletesen ketyeg a LockStar ( [2.1.00.11] )
-
-
gjoco1
addikt
válasz
the_stig #10623 üzenetére
Ne az új verzióval próbáld. Van igaz annak is megoldása ( van a YouTube-n vidó róla ).
Tedd fel az előző 1.0.00.48 APK -t. Mennie kell. Nekem ezzel megy szépen az új verziószámú LockStar. Tegnap élesítettem be.
A többit pedig már [innen] . Ezek már UI3.0-hoz optimalizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged