- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz
gyuri81 #8973 üzenetére
Persze. ODIN-al romolgattam, ILO-ra, DBT majd XEH rom. Ez okozott gondot a kernelben és emiatt modem folyamatosan felébreszette a telefont.
dhdpcie_host_wake néven fut a folyamat.
A problémára a megoldás egy ODIN-al felrakott ILO rom volt, frissen és üdén.
Azóta rendben van.
-
iceQ!
addikt
Indul a béta frissítések N20, S20, S20+ készülékeken. N10re lesz beta, nem tudjátok?
-
iceQ!
addikt
A beégésre visszatérve (bár Note 20 ultra, de akár minket IS érinthet:
-
iceQ!
addikt
válasz
andersen10 #8829 üzenetére
Az üzemidőt észre lehet venni, de a teljesítményt hogy vetted észre? 2 Note 10+-t egymás mellé raktál amiből az egyik Exynos a másik pedig Snapis volt?
-
iceQ!
addikt
válasz
andersen10 #8825 üzenetére
Snapisnak jobb az üzemideje, mint az Exynos procival szereltnek.
-
iceQ!
addikt
válasz
Capella #8784 üzenetére
Nekem is olyan tokom van. Ez a funkció itt egy írgalmas kiáltást sem ér.
Viszont a flipes toknál szeretem ,hogy a kijelzőt védő üvegfólia így kevésbé karcolódik. Sima toknál ami nem védi a kijelzőt pár hónap és cerés lett a fólia. Ezért használom ezzel a tokkal a telót. AoD ide vagy oda meg vagy nélküle is, meg hát a fogyasztás. Nekem azért zabált ez is. -
iceQ!
addikt
2 éves gari mire jó? 2. Évben is cserélnek akksit meg kijelzőt? Csak azért kérdezem mert sose vittem még 2 éven belül Samu telot szervizbe.
-
iceQ!
addikt
válasz
Plazmacucci #8699 üzenetére
Ma voltam a belvárosban. Voda 4G+ és kettes térerő. Majdnem földhöz vágtam a telefont. Haver vett egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro-t. Azt mondta hogy a gyárban idáig 1es térerő volt, most 3as
Huawei ugyan ez, ahol nekem 1 neki 3 csík van.
-
-
iceQ!
addikt
Mint múltkor említettem egy bejegyésben, kernel hiba miatt nyomtam a telóra egy FR-t majd újra húztam ODIN-al. SmartSwitch haver volt, mindent visszaküldtem rá maradéktalanul. Tegnap este vettem le töltőről (22:00 után), most járok 70%-on. Így már mindjárt másabba a teló
Eddig délután 5re 20-30%-on állt a kis drága.
Úgy hogy ne frissítsétek össze-vissza a telót odinnal, mert úgy jártok mint én
-
iceQ!
addikt
Ma újra húztam a telom. Kernel hiba miatt gyorsan merült. Lehet a hiba abban lakozik / lakkozott, hogy ILO romra toltam dbt meg xeh romot. Triviális baromságnak tűnik de nem zárom ki. Ezzel folytatom tovább, frissítés meg akkor lesz ha jön otan vagy lesz új rom ILO-ra.
+ annyi hogy kipucultam az összes olyan blotware appot ami nem fog kelleni. (Többek között a Bixby)
-
iceQ!
addikt
3 éves LG okos tv-n megy a dex mód, wifin.
Nagyon jó. :D Ki milyen egér + billentyűzettel használja / használná a telot így?
-
-
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #8357 üzenetére
Akkor ez frissítéssel jött.
-
iceQ!
addikt
Ha képernyőképet csinálok már nem rezeg a telefon, ezt más is észrevette? Vagy kikapcsoltam volna valamit?!
-
iceQ!
addikt
Tudja valaki hogy az adaptív fényerőt hol lehet resetelni? Szeretném ha újra tanulná a telefon.
-
iceQ!
addikt
Aki 2 sim-el használja a pluszost, mennyire merül nála ? Nálam 1 sim 2G-n van, másik 4G(csak net, mert adat sim), viszont hajnali 3-tól fullra töltve reggel 6:30-ig 8-10%-t merült
Gondolom ez nem normális... -
iceQ!
addikt
Dual Sim-et elkezdtem használni. Van egy Telenoros kártyám (HomeNet M) 50GB/hó. Beraktam, apn-t beállítottam minden ok 5 percig. Utána nincs net, reconnect megint van 5 percig. Pár hónapja tökéletes volt. Esetleg másnak hasonló probléma volt?
-
iceQ!
addikt
válasz
Memmaao #8178 üzenetére
Nee menjünk bele mert valósznüleg te vagy Vám ügyintéző vagy vagy vámos vagy és nagyon jól tudod mi lesz 2021. január 1. után.
Esetleg, ha majd jön kintről rendelésed és hosszabb lesz az ára EU expresses csomagként, akkor majd ez is jusson eszedbe.
Ha EU-s raktárból jön valami, az természetesen ugyan úgy szabad forgalom. Nem terheli semmi.Ezt pedig olvasd át: [link] [link]
-
iceQ!
addikt
válasz
Memmaao #8145 üzenetére
A flipes gyári tokra raktam a telefont. Úgy fotóztam le, mivel így lehet a legjobban látni a dbrand fóliát
Egy skint vettem, mint ahogy láttam csak a hátlapra van + kamera (sajnos). Note9-re full skin van, de így is k*rva jó a fogást ad ez a kis recés "levonó"
Nagyon szépen fel is tudtam rakni, mondhatni tökéletes lett.
(Aki még akar ilyet, idén vegye meg, mert Kanadából jön és január 1 után minden nem EU-s tagállamból érkező áru ÁFA+Vám köteles lesz (vám kezelés 6000 Huf + termék ára * 0,27. Mivel ez Kanadából jött így kicsit se érné meg. )
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
Kinél mennyi az up time a telefonnál? Gondolom a havi frissítésnél azért midneki újra indítja, de én pl manuálisan rakom fel. Van hogy 1-1.5 hónapig nem is indítom írja a készüléket és roccenés mentsen fut. Kinek mi a tapasztalata?
-
iceQ!
addikt
válasz
rehotom #8015 üzenetére
Egy Barkas szervízköltsége hasonlóan alacsony mint egy Nokia 3310-es telefonnak.
Na mármost ha Note 10+ telóval szaladgálsz, akkor hasonló magas árak lesznek a szervízben, mint pl.: Ha egy csúcskategóriás Audival esetleg Mercivel szaladgálsz az utakon
Míg a sufnis megcsinálja tized áron, ott bizony hegyezik a cerkát egész este cserébe garis marad a kocsi/telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged