Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
ott biztos másképp árazzák, de valami van benne nem is tudom amitől más itt írták a cikk végén. de most megnézem náluk hátha van-e már46K witamaxba [link]
mostláttam heke is írta már az elejénmobilarena: ,,Az pedig szintén érdekes információ lehet, hogy a Vodafone-nál az S6500D, tehát az NFC-vel felszerelt verzió kapható."
-
FET-MEN
veterán
válasz
Brock Samson #133 üzenetére
nem tudom neked milehetett, de nekem max csak amikor feloldom kicsit lassú de utána gyors de mondom ez is ritkán van, és sokkal gyorsabb mint egy x8 vagy egy GT540.
-
FET-MEN
veterán
itt is lőjjék be az árat helyesen és sikeres lehet mint az előd. 2.3.6-al szerintem rendben lesz a tempó ezzel a hardverrel. persze nem fogunk rajta Codozni de a lényegre jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest