- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
fater01 #1832 üzenetére
Software Data Cable
Sync Phone -
xSide
őstag
Mennyit ér most ez a teló?
-
xSide
őstag
válasz
hackeeeee #325 üzenetére
Teszteltem majd egy napon keresztül más-más beállítással
És nehogy már egy router legyen fikás mikor minden más telóval (Nokia, ZTE, Motorola, SE) hibátlan működik....Szerk, anno mikor írtam róla se érkezett segítség így magam utánajárva és tapasztalataim felhasználva cseréltem fw-t a routeren...
Tapasztalat? no nem konkrétan ez volt, de teló fw-t cserélve (se k770) sok minden régebbi funkció elérhető volt indokból indultam ki, jahh és miután megvettem anyámnak ezt itt is volt frisítés csak nem épp wifi terén -
xSide
őstag
válasz
Santiagain #318 üzenetére
Miután ránk szóltak ne offoljunk esett vissza a hsz, pedig lennének problémák megoldásra várva...
Miért kell pl a router fw-t vissza állitanom(magamtól kiváncsiság miatt, hátha jó lesz), hogy a wifi működjön!
Érdekes helyzet!Aki nem pc guru meg szenvedjen
Kompromisszum miatt más telóim szenvednek... -
xSide
őstag
Ennél az automatikus beállitásnál, ha kikapcsol a kijelző elvileg az adatkapcsolat is kikapcsol...
Amint kinyitod billentyűzárat újra aktiválódik!
Mivel így automatikusan lép 2g/3g hálózatra az akksi jobban merülhet viszont kikapcsolt kijelzőnél nincs adatforgalom, ami miatt pedig spórol az energiával.
A legbiztosabb akksi szempontból a csak 2g, de ennél a böngészés kissé lassúcska lesz. -
xSide
őstag
Wifi probléma megoldva, volt egy "Stabilitási frissítés" amit a készülékről telepíthettem...
Igaz volt sok gyári visszaállítás is, wifi router firmware visszaállítás régebbi verzióra, titkosítás és vendég hálózatok létrehozása.
Már azon voltam viszem vissza nézzék meg mi van vele!
Kész röhej egy ilyen tudás mellett egy fél napot kellett mahinálni vele, mikor más készülék simán használja a netem több hónapja.
Lényeg működik minden, a valós okot lehet soha nem tudom meg -
xSide
őstag
válasz
NathanCullen #252 üzenetére
Persze van adatkapcsolat, épp ezért kértem nézze meg valaki ezen a készüléken
Arra gondolok, hogy a router beállításokban nem fog stimmelni valami, amit a mini 2 másképp kezel le.
Ha hazaér kinyitom a wifit és teszek egy próbát!
Azért az gáz lenne, ha egy hardverileg erősebb készülék nem vinné az emlitett alkalmazásokat -
xSide
őstag
Anyámnak vettem ilyet, viszont pár alkalmazással gond van...
Az én zte blade-m simán viszi a boon.hu, jóban rosszban, tv2, megasztár appokat viszont a mini 2 nem!
Csak tölt és tölt, aztán nem jön be semmi vagy a Jóban rosszban egy hibaüzivel kidob!
Megtenné valaki, hogy megnézi ezeket a marketről letölthető alkalmazások nála mennek-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest