- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
Victoryus94 #1018 üzenetére
Na akkor rejtély megoldva, ICS-el jött be ezek szerint
-
zoleeno1
veterán
válasz
hackeeeee #1015 üzenetére
Nálam van gmail fiók hozzárendelve alapból, de mint írtam kért egy pass-t is, amikor kipróbáltam ezt az izét. Miután 5x elrontottam mind a két lehetőséggel fel lehetett oldani, a gmail fiókkal és a megadott jelszóval is. Valszeg akkor ez egy új kieg, ami vagy ICS-el, vagy JB-el jött be.
-
zoleeno1
veterán
válasz
hackeeeee #1002 üzenetére
remek, akkor az lesz holnap... de itt nincs olyan, hogy meg kell adni egy jelszót, amikor beállítod a mintát? Mert ugyan én sosem használtam ezt az izét (szerintem a tini lányoknak lett kitalálva
), de most kipróbáltam és S2-n kódott kellett megadni, amivel fel tudod oldani, ha elfelejted a mintát... Vagy ez ICS fícsör lenne és GB-ben még nem volt benne? (vagy JB, mert nálam most jelenleg leak JB van fent)
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
Egyik kolléganőm elfelejtette a "képernyő mintáját", amivel feloldja a zárat. Azt állítja, hogy amikor beállította nem kellett jelszót megadni, illetve, hogy most sem kér jelszót és sehogy sem tudja feloldani. Létezhet ez?
Nekem Galaxy S2-m van, a recovery miniben is úgy néz ki, mint S2-nél?
Csak mert ha holnap csinálok neki egy factory resetet recoveryből, akkor megoldódik a gond...+ ez a recovery elérés az 1. hsz-ben: hangerő fel+le+home+bekapcs. Ezt úgy kell érteni, hogy nyomva kell tartani a folyamatosan a hangerő gombot középen nyomva+home gombot és bekapcs, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest