- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolozsi25
újonc
válasz
csuporzoltan #2448 üzenetére
Azt elfelejtettem kérdezni,hogy nekem az android 6.0 hivatalos frissítés van fent, én a cm 12-t szeretném felrakni, működni fog így?
-
kolozsi25
újonc
válasz
Nem tudom roootolni a telefonom. Egy videó alapján csináltam:https://www.youtube.com/watch?v=Wf1ic3fSIVw
Az odin fail-t ír ki a végén. Valamiért nem engedi rootolni,pedig mindent úgy csináltam,ahogy a videón láttam.A samsungoknak nem zárt a rendszerük, úgy tudom. Szeretném a cyanogenmodot is feltenni,de előbb ennek kell sikerülni,mármint a rootnak. -
kolozsi25
újonc
válasz
Még nincs rootolva a telóm,de majd megcsinálom. Ehhez kell a build számot nézni,mielőtt rootolok,vagy romot cserélek? Amikor felraktad ezt a romot,mennyivel bírja tovább az aksi,az alkalmazásaid,adataid megmaradtak?A belső tárhelyen mennyi helyet foglal a rendszer? Ha már cserélek,lehetőleg olyanra, ami hibátlan,mármint a rom.Nem laggol be egy idő után? Nagyobb méretű játékokkal hogy boldogul?
-
gaben0211
tag
válasz
csuporzoltan #2419 üzenetére
heló ha megvan még az iroot apk eltudnád küldeni valahogy mert az oldalon nem elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest