- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Schuler888 #162 üzenetére
Hülyeség, azért nem vennénk meg, mert egy 💩. Amúgy is a legtöbb embernek nem okoz gondot, hogy hitelre vegyen meg bármilyen f@szságot. De a hülyeségnek is van határa. Előbb vesz meg majd mindenki egy S10/S10+-t vagy iPhonet, mint ezt a kísérleti vackot. De a magyar realitás inkább a Xiaomi, Huawei, OnePlus a középkategóriában.
Ami meg ezzel akar felvágni (vagy bármilyen más tárggyal) az egy szánalmas idióta és meg is érdemli. Ezért is nevetséges, hogy státussziübólum. Egy 5 milliós Rolex az és meh nem is veszít az értékéből, ez egy használati tárgy.
De az idióta beböfögésed téged is minősít! Én sosem voltam senkire irigy akinek drágább telefonja van, sőt másra sem. Vannak fontosabb dolgok, főleg amit nem lehet pénzért megvenni. Aki még mindig egy gyerek szintjén van az gondolkodik így. Engem rohadtul hidegen hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest