- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven24
tag
Sziasztok! Használja még valaki?
Az alkalmazások optimalizáciojára, a mágnes minőségére, kijelzőre, akkura, esetleges bugokra, frissítésekre lennék kíváncsi. iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
norbi93
senior tag
válasz AliceWake #233 üzenetére
Bocsi, sajnos ritkán nézek be a topicba; elég kevés a fold felhasználó, így magányos farkasként kell használni
Mármint a fóliát, vagy a külső kijelzőn folytatást?
Fóliát ebayen vettem, a külső appot pedig Settings->Display->Continue apps on front screen Egyébként Nice Lock (vagy Good lock, régiótól függően) rejteget még nagyon sok jó fold-os beállítást[ Szerkesztve ]
-
Menslee
tag
Sziasztok!
Ma boldog tulaja lettem egy F907B-nek.
Eddig nagyon imádom, amiktől féltem hogy zavarni fog (crease, túl kicsi külső kijelző) egyátalán nem okoznak fejfájást.
De arra esetleg van mód hogy ez az über f@sza elkezdem "kint" és folytatom "bent" dolog fordíva is működjön?
Illetve ti tettetek már fóliát belülre?
Én ezt nézegetem serényen, ill. ezt a tokot, bár előbbiről nem igen találtam infót a neten. Utóbbitól pedig kicsit tartok mert ahogy nézem eléggé combos lesz tőle a drága...Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
norbi93
senior tag
Sejtettem hogy nem leszünk sokan ebben a topicban, de na
-
-
T0rnad0
addikt
válasz telefonmágus #224 üzenetére
APN beállítást nézted?
-
telefonmágus
senior tag
Srácok Bpesten van valakinek innen az 5G-s( SM-F907B ) változat?
Hozzám került egy ilyen német 5G-s és nem tudom befogni az 5G-t vele
Ha beteszem a voda kártyám a Note10+ 5G be vagy az LG V50 be,ott megy,de a Fold 5G-s ben nem
Szóval kellene egy kis segítség 🙂
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
törölt tag
válasz telefonmágus #222 üzenetére
Azigen...
-
telefonmágus
senior tag
Srácok lesz egy olcsóbb Pablo Escobar Fold 2 es variáció
:)
https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/pablo-escobar-testvere-hadat-uzent-a-samsungnak/kpr3lv5
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
bendegruz
őstag
én megfogdostam tegnap a samsung store-ban és beleszerettem
hihetetlen ez a széthajtható kijelző és szerintem összecsukva is istenkirályul néz ki
nyilván az ára horror, de ez egy új koncepció, ne várjuk el, hogy 3 kilóért hozzánk vágják....
összességében nagyon is KELL kategória, legalábbis nekem
ha majd nyerek a lottón, vagy elérhető áron lesz, benevezek egy ilyen vagy hasonló cuccraAsus Rog Strix Scar III
-
norbi93
senior tag
válasz telefonmágus #215 üzenetére
Én nem kaptam sajnos értesítőt ilyenről :(
-
-
norbi93
senior tag
válasz telefonmágus #213 üzenetére
Telekomban vettem, Mom park :)
-
norbi93
senior tag
válasz babosmiki #209 üzenetére
Én karácsony előtt vettem át, note 10+ 512 gb-t váltott. Akksija a note10-hez képest ég és föld, az ugyanakkora telep ellenére nagyjából kétszer annyi képernyőidőm van egy töltéssel. Egyrészt ezt a jóval energiatakarékosabb quallcomm processzor, másrészt a kisebb felbontású kijelzők számlájára írom.
Ami jó:
- a középső sávot használat közben egyáltalán nem látod, minden ezzel kapcsolatos hiszti csak hangulatkeltés.
- Sok esetben jól jön a külső kijelző, amikor tele van a kezem sokkal kényelmesebb azon pötyögni, mint bármelyik másik telefonomon, jóval keskenyebb így nagyjából bárminél a piacon.
- Böngészni sosem volt még ilyen jó androidon.
- Játszani szintúgy.Ami rossz:
- az appok nincsenek felkészítve erre a képarányra, így rengeteg helyen feleslegesen szellős a helykihasználás.
- Az ujjlenyomatolvasó iszonyat béna helyre került, többszöri betanításra is kisebb a bejutási sikerráta, mint az amúgy szintén bénán működő ultrahangos ujjlenyomatolvasóval a note 10-ben.
- tele van idegesítő bug-gal a rendszer. Hol a mobilinternet nem megy, hol az éjszakai mód ragad be nappal is(utóbbira van workaround). A csekély eladott darabszám miatt a samsung a látszatára sem ad, hogy foglalkozna vele szoftveresen. Eddig egy security patch jött meg, android 10 még a fasorban sincs.
- nfc-s fizetésnél megbámulnak a kasszánál, nagyon.Összességében úgy érzem, ha a szoftvert kipofozná a samsung, egy nagyon jó telefon lehetne. Hardveresen egyáltalán nem érződik bétának, tisztességesen össze van rakva, minden illesztés és nyílómechanizmus tökéletes. Csakis amiatt van egy kicsit rossz szájízem, hogy ennyi pénzért ennél sokkal-sokkal jobb szoftveres támogatást vérnék.
-
babosmiki
addikt
válasz telefonmágus #210 üzenetére
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
telefonmágus
senior tag
-
babosmiki
addikt
válasz telefonmágus #208 üzenetére
Akksija hogy bírja? Vagy mindig a töltőn lóg a kocsiban? Zsebben nem túl nehéz? Nem húzza nagyon?
-
babosmiki
addikt
válasz telefonmágus #206 üzenetére
Mióta használod? Írhatnál majd pár sort róla..
-
babosmiki
addikt
válasz telefonmágus #204 üzenetére
Hogy tetszik?
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz telefonmágus #202 üzenetére
Engem is érdekelne 1-2 vélemény...
-
telefonmágus
senior tag
Kinek van itt Fold?
-
törölt tag
Nos. Telne rá, de 350 ezret sem adnék érte nem, hogy 700 ezret. Mondom ezt egy 512 GB-os Note 10 plusal a kezemben. (414 ezer)
Nem a magas áral van probléma, hanem az ár/érték aránnyal.
Ha mást nem is, de azt nagyon megtanultam, hogy egy telefon minden csak nem értékálló.Természetesen ez a saját szubjektív véleményem. Akinek tetszik, és megengedheti magának, az vegye bátran.
Volt a kezemben, kB félórát nézegettem.
Ami nagyon zavaró számomra, az a nagyon kicsi kijelző az előlapon, a noch a tablet kijelzőn, a képernyő egyenetlensége középen belül, az érdekes képarány tablet módban.Jó irány a föld, de nagyon van még hova fejlődni.
Ismétlem, szerintem. -
Darellus92
aktív tag
-
logitech1
tag
összehajtva ugy néz ki mint valami távírányitó
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
babosmiki
addikt
válasz enginev3.0 #194 üzenetére
-
eclipse19
senior tag
Tudja valaki, hogy mit csinál aki jaszkarizik?
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
babosmiki
addikt
válasz enginev3.0 #177 üzenetére
Kifejtenéd?
-
Reggie0
félisten
Mivel mozgolodik a konkurencia is, ezert teljesen logikus lepes. No meg az emberek varnak valami ujdonsagra, es hat valljuk be, az elmult 5-8 evben nem tortent semmi egetrengeto a szegmensben. Egyetlen dolog van ami nehezebben elfogadhato a kozepso csik, de hat van ilyen, az elso mobilok is korulmenyesebbek voltak. Meg az elso autok. Meg kb. barmi ami elso volt.
Most konkretan nem rad gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
En is ezt mondom, hogy eletkepes, meg ha gyerekcipoben is jar. Ezert is nem ertem, hogy miert eri meg egyeseknek idejonni es lefikazni azt akik megveszik, amikor ok fizetik ki nekik a fejlesztest. Igazabol a hibaival egyutt is hasznalhato, aztan, hogy egyeseknek nem futja ra, mas kerdes. Kava, vastagsag stb, kb. reszletkerdes, nem azt kell nezni ugyse, vastag kavaval meg evtizedig siman elvolt mindenki, szoval nem egy eletbevago dolog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom, nekem eléggé zavaró középen a törés.
Meg ennyi pénzt életben nem költenék egy mobiltelefonra.Kipróbáltam (volt rá lehetőségem) de nekem nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Ma kipróbáltam és nagyon pozitív a véleményem. Ha rendes áron lenne kapható, már hoztam volna is el. Szamomra előremutató, de nagyon.
-
norbi93
senior tag
Na lapozzunk
Én ma vettem át T-ben, XEH-et kaptam hálégnek. Az első benyomások eddig jók, akksiidőre kíváncsi leszek.
Középen a sávot szemből egyáltalán nem látod, így az nem okoz semmilyen gondot a napihasználat során. Facebook-instagram picit hülyén néz ki a képarány miatt, de a böngészőnek nagyon jót tesz.Én a multitasking miatt vettem, és nem csalódtam.
-
joey04
titán
Nem érted. Ez egy nagyon életképes koncepció, de hardveresen és szoftveresen is kezdetleges az egész. Ez a baj. Az önmagában nagyon jó lenne, hogy van picit vastagabb teló a zsebemben, ha meg kell és van lehetőségem, akkor széthajtom és tablet lesz belőle. Ez baromi jó dolog. De ez a sérülékeny, középen a hajtásnál göröngyös kijelző, a hatalmas kávákkal, a kicsi külső kijelzővel tényleg csak egy kezdetleges techdemó.
-
Reggie0
félisten
válasz <Lacy85> #176 üzenetére
Hat te nem akarod elengedni, hogy nem neked fejlesztettek, helyette megy a rinya, hogy miert mereszeli mas kedvelni. Nem erzed, hogy ez mennyire ciki?
Latod, az a baj, hogy oldalakban gondolkodsz. Ha valami tetszik megveszed, ha nem nem. De egyik esetben sem mesz oda magyarazni, hogy miert hulyeseg pont az amit te nem csinalsz, mert akkor szimplan nem erdekel. Aki ennyire azon porog, hogy a masik miert dontott szerinte szarul, az csak az onigazolast keres sajatmaga megnyugtatasara, aztan megy a kodszurkalas, hogy aki megveszi attol erzi magat valakinek. Persze, te attol erezned, de ezt kar kivetiteni masra is. Tipikus irigy mentalitas.
Elarulok egy nagy titkot: ezeket azoknak fejlesztik, akiknek tetszik es nem azoknak akinek nem Meg azzal sem vadolhatod a gyartot, hogy ezt probalja meg mindenkire rakenyszeriteni, hiszen ez az ara alapjan nyilvan nem igaz. Nem kell felned, nem ma lesz belole trend. Ahogy a note sem kotelezo senkinek, azok veszik akiknek kell. Legalabbis masodjara biztos csak azok es hat latod, meg mindig megvan a vasarloi kore. Szerencsere a nehany forumos fanyalgo es megmondtam ember miatt nem szukken meg ezek, barmennyire is szeretnek. De amugy gaz, hogy csak az hajt titeket, hogy masoknak keresztbetegyetek.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Megnéztem árkádban a telefont
Borzasztó
De azért ne sértődjön meg senki
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Plug Life
senior tag
válasz Schuler888 #174 üzenetére
Azt nem értem, arra nem jöttek rá a koreaiak, hogy nem kéne élesen meghajtani a képernyőt, hanem egy rádiusszal, hogy ne alakuljon ki gyűrődés? A Lenovonak eszébe jutott a RAZRnél...
-
Reggie0
félisten
Jaj, dehogynem. Ugyan ez ment, akkor is. Tul nagy, nem lehet egy kezzel megfogni, jaj hogy nez ki az, aki a fejehez tartja, milyen nehez, kenyelmetlen, nem is lehet irni rajta, milyen kicsi a toll, stb. stb.. Semmi kulonbseg sincs. Az emberek nehezen fogadjak be az ujdonsagokat, ez van. Mindig meg kell magyarazni maguknak, hogy igazabol nekik milyen jo, hogy kimaradnak. Kognitiv disszonancia.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Nem tudom, ezen mit kell ennyit nyavalyogni. Ez nem titkoltan egy megvásárolható techdemó. Úgy kell hozzáállni, úgy kell értékelni. Senki nem várja el, hogy megvegyük. A Samsung sem lő le senkit, aki megvehetné farzsebből, de mégis kihagyja. Max örül, ha sokan veszik, mert behozza a fejlesztés költségeit.
És teljesen ez sem béta, hála az olyan újságíróknak, akik szétbarmolták, mert fény derült pár hiányosságra. Gondoljatok bele, hogy ha az a program nincs, akkor lehet, hogy abban a formában kerül ki ténylegesen a piacra. Na az lett volna csak az igazi bukta! Így meg olyan tapasztalatot szerzett vele a cég, olyan "felhasználási módoknak" tette ki, olyan strapa teszteket hajtottak végre rajtuk az újságírók (ráadásul kb ingyen), amikre a laborban álmukban sem gondoltak volna. Nekik az egyértelmű volt például, hogy az a fóliának látszó réteg a kijelző szerves része. Egy átlag felhasználónak nem. Azon a pár darab promóciós cuccon megspóroltak irgalmatlanul sok garanciális cserét, és reklamációt. Nem beszélve a negatív reklámról, amit a valós piacra dobás okozott volna, ha az első verziót indítják el."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
nyisziati
veterán
Jaja, szerintem is jó, hogy összecsukva telefon, szétnyitva tablet. Városban sokszor jól jönne. Tömegközlekedési eszközön, hivatalban, orvosnál stb. Tartalomfogyasztásra kiváló.
Csak ez az ár nagyon durva. Normális telót plusz tabletet már kétszáz alatt is kapni (együtt a kettőt), ez meg majd négyszer annyi.
-
Aryon87
félisten
Amugy amikor a Note 1 megjelent, ugyan ezek a kommentek mentek pepitaban, aztan mindenki hogy meglepodott, hogy sikertermek lett.
Csakhogy az nem volt béta fázisban, és nem az usereken tesztelték az életképességét. Ez a Rotty, bocsánat Fold csak a nagyon elvetemült gazdagoknak lesz kedvenc (mert lehet villogni vele, hogy ilyenem van király vagyok), de azt mondom, inkább egy Note10 + PC mint ez a valami.
Még a tesztből is lesüt, hogy mindennapi használatra kényelmetlen, és ha utcán amúgyis összecsukva használjuk azon a miniablakon, akkor megintcsak a Note nyer ebben a dologban..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Reggie0
félisten
válasz <Lacy85> #163 üzenetére
Mondjuk azok megertik, hogy van akinek a funkcionalitas a lenyeg es azert bevallalhato nemi kellemetlenseg is. A retegtermek mindig arrol szol, hogy olyan megoldast nyujt adott problemara, amire a plebs meg nem tart igenyt feltetlenul.
Amugy amikor a Note 1 megjelent, ugyan ezek a kommentek mentek pepitaban, aztan mindenki hogy meglepodott, hogy sikertermek lett.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Schuler888 #162 üzenetére
Hülyeség, azért nem vennénk meg, mert egy 💩. Amúgy is a legtöbb embernek nem okoz gondot, hogy hitelre vegyen meg bármilyen f@szságot. De a hülyeségnek is van határa. Előbb vesz meg majd mindenki egy S10/S10+-t vagy iPhonet, mint ezt a kísérleti vackot. De a magyar realitás inkább a Xiaomi, Huawei, OnePlus a középkategóriában.
Ami meg ezzel akar felvágni (vagy bármilyen más tárggyal) az egy szánalmas idióta és meg is érdemli. Ezért is nevetséges, hogy státussziübólum. Egy 5 milliós Rolex az és meh nem is veszít az értékéből, ez egy használati tárgy.
De az idióta beböfögésed téged is minősít! Én sosem voltam senkire irigy akinek drágább telefonja van, sőt másra sem. Vannak fontosabb dolgok, főleg amit nem lehet pénzért megvenni. Aki még mindig egy gyerek szintjén van az gondolkodik így. Engem rohadtul hidegen hagy.
-
bteebi
veterán
Maradjunk annyiban, hogy idővel majd talán meg tudják csinálni normálisra is. Ez szerintem attól még nagyon messze van. De persze valahol el kell kezdeni... Nekem tényleg nagyon nem kellene (az ára igen). Talán majd akkor, ha vékony is lesz, hatalmas keret nélkül, és tetszőleges irányban és szögben hajtogatható. (És lehetőleg noccs és kameralyuk nélkül.) Majd térjünk rá vissza 10 év múlva .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Aryon87
félisten
Csóró az néha vagyok, de erre a ...kupacra irigy meg aki megveszi? Na ne röhögtess
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
<Lacy85>
addikt
Az ilyen beszűkült látásmódot soha nem értettem.
Ha valakinek nem tetszik egy drága termék, akkor csak azért lehet, mert nem futja rá és irigykedik? -
bteebi
veterán
Hogy nagyon leegyszerűsítsem a dolgot: szar ez, nem telefon. Ocsmány, nagy, relatíve gagyi kijelző hatalmas keretekkel, nem kéne. De az árát elfogadnám.
#152: Ja, valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
e-newsee
addikt
"Zenei fronton két dologba lehet belekötni: a 3,5 mm-es jack dugasz és az FM-rádió hiányába. Utóbbit nem tudom, hogy mi indokolja, az előbbire pedig bizonyára azt mondaná bármilyen Samsung illetékes, hogy nem fért bele."
Nyilván a jack csatlakozó hiány már hozta magával az FM rádió kivételét, hiszen a füles vezetékét használja antennának. Vezetékes füles híján meg ugye...
Persze, meg lehetett volna oldani ekkora kijelző alatt is azt az antennát a házon belül, de egy FM rádió kedvéért nem fognak egy számukra tök új dolgot fejleszteni.Amúgy az írás tetszik, a "kócos szőkén" egy percig röhögtem.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
dementor
aktív tag
Én már várom, hogy elérhető áron beszerezhető legyen egy hasonló méretű eszköz. A hordozhatóság és a nagy méretű kijelző ötvözete mindenképp ebben a megoldásban rejlik. Azért az sem lenne gond ha jól is nézne ki összehajtva is.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
<Lacy85>
addikt
Aki megvette, írhatna egy kis beszámolót, hogy milyen a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Én ebben semmi értelmeset nem látok. Van egy külső kicsi nagy kávás értelmetlen arányú kijelzőnk, amit kellene többet használni, mert szétnyitva nyilván nem lehet sok mindent kezdeni vele, főleg egy kézzel. Kinyitva meg van egy szintén értelmetlen arányú, nem teljesen sík kijelző. Ez aztán az innováció. A vastagsága is sok, mert már mindenki megszokta az átlag 7-8 mm vastagságot.
Otthon értelmetlen, mert akkor egyszerűbb elővenni egy tabletet vagy PC/laptop. Külső helyen meg nem kényelmes nyitogatni, de cipelni kell a fölösleges plusz súlyát. Annyira nem nagy kinyitva a kijelző sem, hogy megérje a vesződést.
Persze most ezen fognak rágódni és reszelgetik pár generáción át. Biztos lesz "faltól falig" kijelző is egyszer csak az a kérdés, hogy van-e rá a jövőben igény ha egyszer lemegy az ára a 2-300ezres kategóriába. Sokunknak nincs. Bár nem tetszik a Motorola "borotvája", de ennél egy fokkal értelmesebb. A Mate X kicsit jobban közelíti meg a témát, de az sem kellene.
-
Reggie0
félisten
A kategoriat nem kerdojelezem meg, hanem a felvazolt esettel nem ertek egyet. Mivel te nem vagy otthon este es pont akkor jon jol neked, igy pont azt igazolod amit irtam: ezek akkor fontosak, ha nem vagy a sajat geped kozeleben.
(#147) Stanley-B.: Semmit, mar a moszkva terig kigyozna a sor a bolt elott es interjuztatnak az elol allo juppikat, hogy miert erzik ezt vilagmegvaltasnak es milyen erzes elsokent begetni.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Egyrészt te most magát a táblagép kategóriát kérdőjelezed meg.
Másrészt én. pl. este nem vagyok otthon, és sokat nézegetem olyankor a mobilt. Olyankor tök jól jönne, ha szét lehetne nyitni és ott lenne a nagy kijelző.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
maximilian4
addikt
válasz Stanley-B. #147 üzenetére
Megvették volna már mind, csak nem 700 rugóért, hanem másfél misiért.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
joey04
titán
válasz Stanley-B. #147 üzenetére
Te mit fogsz kapni ezért!
-
Stanley-B.
őstag
csak képzeljük el egy pillanatra, hogy mit kapott volna az Apple azért, ha ezt a hulladékot piacra dobja
-
Reggie0
félisten
válasz Schuler888 #144 üzenetére
Pedig sajnos igaz, a csucscuccaik egyre inkabb a hatranyos, de parasztvakitos ficsorok fele haladnak a funkcionalitas rovasara.
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Jó lesz ez.
Pár generáció múlva, jobban kitalálva fele ennyiért.
A tesztet egy Samsung Tab -on olvastam először ezt meg egy Note -on írom és a kettő csúcs eszköz sem került még a kétharmadába sem , negyed annyi kompromisszummal .
De később..
Jó lesz ez, egyszer szerintem majd lesz ilyenem is mert a koncepció maga , az zseniális.Marcel
-
BloodRay
veterán
Ja, ha én megengedhetem, akkor meg is kell vennem minden sz@rt? Ezt nem is tudtam, jó hogy mondod.
Ebben a formában ez a mobil szerintem szimplán gáz. Kívülről nevetséges a kis nyomorult kijelzője, bellül meg a francnak kellett az a nyomi notch?? Vicces amikor egy ekkora batárnál jön elő hogy valami nem fér el máshogy...
Jelen formában ez még prototípusnak is gyengécske szerintem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
csab2
veterán
Nem ugrálok a Samsungért, de ez az irány tetszik. Sokkal jobban, mint a Huawei féle.
Napközben, városban bőven elegendő a külső kijelző. Otthon, vagy a nap végén pedig ott a nagy kijelző FB-ra, olvasásra, filmnézésre, stb.
Nekem nagyon bejön.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
nyisziati
veterán
válasz maximilian4 #132 üzenetére
Na ja.
30 évvel a rendszerváltás után legalább az osztrák minimálbérek szintjét el kellett volna érnünk. Ehelyett talán a felénél tartunk. -
atike
nagyúr
válasz maximilian4 #94 üzenetére
"-rohadt drága Relatív. Van akinek nem. Elég nagy baj lenne ha Magyarországon ezt a keveset sem tudnák megvenni az emberek ami raktáron van. Elég nagy szegénységi bizonyítvány lenne."
Kire nézve...? Ránk, mert nem vettük meg, mert drága...? Vagy a gyártóra, mert nem vettük meg mert drága és az árához képest nem nyújt akkora pluszt...?
-
veterán
válasz maximilian4 #94 üzenetére
"Ez meg szubjektív. Valószínűleg te sem tetszel mindenkinek. "
Nem szerettem volna személyeskedni ahogy te sem tetted, de azért mert a euronicsba vagy szarszung promoter ne sértődj, meg ha nem mindenki akar azt venni.
-
nyisziati
veterán
Jó lesz ez, koncepciónak és használati tárgynak is. Sőt, akár státuszszimbólumnak.
Csak az ára... -
jacis
nagyúr
válasz SkyLine3000 #125 üzenetére
Mert nem voltál olyan helyzetben még soha hogy megtehesd. Van akinek ez nem okoz gondot és más szinten gondolkodik. El kell ezt is fogadni. Nekik ilyen szempontból talán könnyebb mint egy átlag embernek.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
maximilian4
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz SkyLine3000 #125 üzenetére
sokkal több értelmes dolgot lehetne venni.
pl 2db i11....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
SkyLine3000
addikt
Aki ezért pénzt ad, ráadásul ennyit, az meg is érdemli. Ha ingyen adnák sem kéne. Ennyi pénzből sokkal több értelmes dolgot lehetne venni. Ez az én saját véleményem. Ennek a valaminek a tizedét sem vagyok hajlandó egy telefonért kiadni.
-
MikeWazowski
veterán
Mondtam én, hogy csak azért jött hozzánk is, mert a többi piacon nem vették és így itt is megpróbálják eladni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
babosmiki
addikt
Vajon mikor lesz már máshol is e-sim mint csak a Tcom?
-
Aryon87
félisten
Vitrinbe való telefon.
-
Reggie0
félisten
-
cuebler
senior tag
válasz aquamist #108 üzenetére
gratula. fejed lágya? nem tudom, nejemnek vettem egy s10e-t. jómagam note8-t használok, de megfogadtam, hogy ceruza ide, ceruza oda, következőre egy s11e lesz... olyan mint egy iphone *** (nem értem az iphone skálázását és nem is érdekel), csak sokkal jobb, mert droid no offense, kedves almások, csak egy pohár jófajta bor
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Schuler888
senior tag
válasz maximilian4 #106 üzenetére
En is kpra megvehetnek tobb darabot is belole amellett hogy hitelmentes vagyok. DE. amikor a kuszobon az s11 a zsenialis kamerajaval, kozelben a grafen akksi.. nem fogok penzt szorni, csak hogy enyem legyen az elso fecske... pedig millio videot neztem, es mivel en megendhetnem magamnak, nem fikaaradatot zuditok ra, mint itt sokan, annyi amennyit leirtam+ a kulso kijelzo nekem kicsi. De egyebkent udvozlom, mert ebbol lesz egyszer az en telefonom S-pennel, s11es v megjobb kamerarendszerrel
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
maximilian4
addikt
Nyilván vannak olyanok is sokan akik tovább nyújtózkodnak mint ameddig a takaró ér. Erre az esetre inkább lehetne szigorítani a hitelképességhez való jogot. Persze ez a bankoknak nem jó, nem érdekük, mert a legnagyobb lóvé kisemberek terén abból van ha zálog alatt van már a lakás, az autó, a bank kezében meg egy lejárt (azaz a kötelezett részéről határidőn belül nem teljesített közelezettség-pl. törlesztőrészlet), végrehajtható követelés.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
jacis
nagyúr
válasz maximilian4 #106 üzenetére
Most is sokkal több hitel van felvéve mint amit szabadott volna felvenni adott embereknek. Nagyon közeli példát is látok sajnos. Óriási gondok vannak most is pedig nem volt olyan rég a devizás mizéria. Lehet az embereket védeni, de én azt látom nincs meg sajnos a magyar népnek a pénzügyi kultúrája. Ez valószínűleg annak tudható be hogy milyen történelmi előzményei vannak ennek a nemzetnek.
-
maximilian4
addikt
Nincs mindekinek szüksége hitelte és azért a bankok sem angyalok. Lásd svájci frank alapú lakáshitelek. Felvett mondjuk 20 milkát, visszafizetett 14-et, a bank meg még 21-et követel.
Amúgy személy szerint megtehetném, hogy zsebből kifizetek egy fold-ot, de előttem volt valaki, aki kérdezte hogy miért nincsenek használható telefonok kis méretben. Vannak még azért. Én pl. egy iphone 8-at haszálok és teljesen meg vagyok vele elégedve.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
jacis
nagyúr
válasz Wallenberg #88 üzenetére
Megint elszabadultak az emberek pénzügyileg. Aztán meg jön a sírás mikor a bank bekopogtat az ajtón az elmaradt havidíj miatt.
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
hmmm. mint egykori nokia9500 használónak, rögtön valamiféle déja vu érzésem támadt. vaskos, széthajtható, túlárazott... és valahogy mégis magán hordozza a "birtokolnám" stigmát de azóta eltelt tizenhárom év és benőtt a fejem lágya, már az asszony szerint is
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Hunpriest
senior tag
Hát ez egy elrontott koncepció, persze annak elmegy és kell is kísérletezgetni, de ez most mellé ment. A Motorola ötlete a hajlítható kijelzőre szerintem sokkal hasznosabb, ha az bejön, akkor végre megint lesznek normálisan hordozható telefonok, rendes méretű kijelzővel.
-
törölt tag
válasz Wallenberg #89 üzenetére
644e kellene hogy legyen ha 1949 euro erre telenornal 800e es csak 4g-s , emelt havidijjal is iszonyat dragan adjak azert van bör a pofájukon nem bánnám ha már felvásárolták volna ezt a tróger bandát ,és kirúgni a vezetőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest