- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem érted. Ez egy nagyon életképes koncepció, de hardveresen és szoftveresen is kezdetleges az egész. Ez a baj. Az önmagában nagyon jó lenne, hogy van picit vastagabb teló a zsebemben, ha meg kell és van lehetőségem, akkor széthajtom és tablet lesz belőle. Ez baromi jó dolog. De ez a sérülékeny, középen a hajtásnál göröngyös kijelző, a hatalmas kávákkal, a kicsi külső kijelzővel tényleg csak egy kezdetleges techdemó.
-
Aryon87
félisten
Amugy amikor a Note 1 megjelent, ugyan ezek a kommentek mentek pepitaban, aztan mindenki hogy meglepodott, hogy sikertermek lett.
Csakhogy az nem volt béta fázisban, és nem az usereken tesztelték az életképességét. Ez a Rotty, bocsánat Fold csak a nagyon elvetemült gazdagoknak lesz kedvenc (mert lehet villogni vele, hogy ilyenem van király vagyok), de azt mondom, inkább egy Note10 + PC mint ez a valami.
Még a tesztből is lesüt, hogy mindennapi használatra kényelmetlen, és ha utcán amúgyis összecsukva használjuk azon a miniablakon, akkor megintcsak a Note nyer ebben a dologban.. -
bteebi
veterán
Maradjunk annyiban, hogy idővel majd talán meg tudják csinálni normálisra is. Ez szerintem attól még nagyon messze van. De persze valahol el kell kezdeni... Nekem tényleg nagyon nem kellene (az ára igen). Talán majd akkor, ha vékony is lesz, hatalmas keret nélkül, és tetszőleges irányban és szögben hajtogatható. (És lehetőleg noccs és kameralyuk nélkül.) Majd térjünk rá vissza 10 év múlva
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest