Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
panaro
csendes tag
Szia, és nagyon köszönöm a választ. Fura, hogy egyik országban beleteszik a funkciót, a másikban pedig nem. Vagy beletették, aztán kivették?
De a lényeg, hogy ezek szerint hívás közben is működik, ezek szerint én néztem be valamit.
Azt hiszem, megrendelem neten, aztán ha nem jön be a vezérlés vagy bármi, még van 14 napom, hogy meggondoljam magam.
Még egyszer nagyon köszi!
-
panaro
csendes tag
Bocs, hogy válaszban kérdezek tök másról, de hátha így olvasod.
Kicsit ellentmondásosak az infók, és még Samsung Experience Store-ban sem tudtak választ adni. Redditen olvastam, hogy áprilisban a frissítések között (legalábbis valahol angol nyelvterületen) szerepelt egy új kísérleti (Labs) funkció, mégpedig a hangerőállítás külső szélre pakolása, amely mellett a tap and hold (vagy melyik) másra is használható. Elérhető ez itthon is, pl. Nálad? És ha igen, hívás közben is lehet vele hangerőt állítani (amit a normál tap and hold esetében nem, hiszen akkor leteszed a hívást asszem)? Gondolkodom egy ilyen cuccban, de nekem fontos lenne, hogy a hangerő a fülesről is állítható legyen, lehetőleg hívásközben is.
Köszi
-
insyde5
aktív tag
Lehet, azért kérdeztem meg itt is, mert olvastam olyat, hogy csak 2db samsung eszközzel tud így váltogatni. Ugye ezért nem veszek másik tabot. Ott a mérleg másik oldalán a Freebuds pro füles. Ami gond nélkül kapcsol 2 bármilyen gyártótól származó eszköz között.
De ha ez is vált akkor ide billen a mérleg nyelve.
Köszi. -
snots
tag
Jogos a 2 pont. Én a weboldalukról rendeltem, szóval rám az vonatkozik (nem Mo-n vagyok). De amúgy a helyetekben azt tenném, hogy felhívnám a Samsung magyarországot, aztán majd jól megmondják és végetérhetnek a találgatások.
Remélem, hogy azért nem térnek el ilyen szinten a szolgáltatások országszinten. A magyar 3 éves garancia az a kormány döntése volt, már ha jól tudom, az más tészta, de csak nem döntött olyanról a kormány, hogy nem jár garancia az ajándék cuccokhoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcskategóriás TWS-ek árában, mégis okostelefonhoz csomagolt ajándékként érkezhet a Samsung új fülese, és bár rengeteget fejlődött az elődeihez képest, kisebb hiányosságokkal is szembesültünk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok