Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz quailstorm #68 üzenetére

S60v1, újabb verziókat csak más kezéből láttam, nekem csak 6680-hoz volt szerencsém.
    Hát az ahhoz képest, h milyen "okos" volt, egy mai feature phone (pl. Samsung Monte) ugyanazt tudja, még többet is. Az én olvasatomban az okostelefon ott kezdődik, h Android, IOS, WP.

Amúgy meg kurvára leszarom mi van a motorháztető alatt, nekem kár ezért fröcsögnöd itt.

Egyébként meg fingós appok, meg nagyon friss lusta, vagy előrelátó fejlesztők termékein kívül minden van symbianra, sokszor többféle is.
    Ezzel most pont rossz embernek szóltál be, listát tudnék írni az általam használt Android-os alkalmazásokról (egy példának legyen elég a Tasker, sőt mi több, ez tudtommal Android exkluzív és egyedülálló a maga nemében :o ), ami Symbian-on nincs, vagy csak nagyon nagyon ki kell facsarni hozzá a telefont. Sőt, natív programmal s60-ra én még nem is nagyon találkoztam régen, "csak" ilyen szirszar J2ME programocskákkal volt tele a nokiaprogramok.hu és társai. Sokat böngésztem annó ezeket az oldalakat vmi hasznos után, a találati arány a nullához konvergál. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák