Hirdetés
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
quailstorm #68 üzenetére
S60v1, újabb verziókat csak más kezéből láttam, nekem csak 6680-hoz volt szerencsém.
Hát az ahhoz képest, h milyen "okos" volt, egy mai feature phone (pl. Samsung Monte) ugyanazt tudja, még többet is. Az én olvasatomban az okostelefon ott kezdődik, h Android, IOS, WP.Amúgy meg kurvára leszarom mi van a motorháztető alatt, nekem kár ezért fröcsögnöd itt.
Egyébként meg fingós appok, meg nagyon friss lusta, vagy előrelátó fejlesztők termékein kívül minden van symbianra, sokszor többféle is.
Ezzel most pont rossz embernek szóltál be, listát tudnék írni az általam használt Android-os alkalmazásokról (egy példának legyen elég a Tasker, sőt mi több, ez tudtommal Android exkluzív és egyedülálló a maga nemében), ami Symbian-on nincs, vagy csak nagyon nagyon ki kell facsarni hozzá a telefont. Sőt, natív programmal s60-ra én még nem is nagyon találkoztam régen, "csak" ilyen szirszar J2ME programocskákkal volt tele a nokiaprogramok.hu és társai. Sokat böngésztem annó ezeket az oldalakat vmi hasznos után, a találati arány a nullához konvergál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy Ace DuoS egy újabb két SIM kártya fogadására képes masina, ám kissé drága.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest