- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
DrDobos
üzenetére
Én az utóbbi években a család összes telefonjára (L90, Mot.G5, Red.4X) kínai üvegfóliát tettem, mindegyikkel meg voltam elégedve, nem kopnak mint a hagyományos fólia, szinte észrevehetetlenek. A nemrég vásárolt A8-ra ezt rendeltem az aliról, de nem tudom ajánlani.
Ezt megelőzően csak sík kijelzőre tettem fel üveget, és a felhelyezésnél mindig szépen lehetett látni ahogy a levegő kiszorul a kijelző és a védőüveg közül. Ennél a - 10D volt amikor vettem, most már ugyanaz 11D(!) - üvegnél viszont ez nem történt meg, csupán a kijelző szélén körben tapadt össze a két felület, vagyis légrés maradt kijelző és a védőüveg között. Ennek két hátrányos hozománya van. Egyrészt nem olyan kontrasztos a kép, ami főképp kültéren okoz problémát. Másrészt a felső részen a fényérzékelő-, kamera-, ill. hangszórónyílás mentén a por bejut a két réteg közé, ami idővel egyre zavaróbb és csak az üveg levételével tisztítható.
Ha valakinek volt szerencséje olyan üvegfóliához, ami teljes felületen feltapad a kijelzőre, az kérem ossza meg velem a beszerzési forrást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest