- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fdani0807 #866 üzenetére
Üzemidővel és kamerával kapcsolatban is több visszajelzés volt a témában. Érdemes visszakeresni. Például én is elég sok képet tettem fel.
Kamerára kitérve. Pite alatt véleményem szerint javult a minőség. Anno én az S6 Edge -t nyomogattam, fotóztam is vele, de az emlékeim erősen megfakultak. Arra viszont emlékszem, hogy annál is volt már szoftveres erőlködés, ami a képekben belenagyítva jól látszott. De..ha emlékeim nem csalnak, akkor az éjszakaiban (akkoriban) elég jónak számított a több képből csinált végeredmény miatt (is). Én azt javasolnám, ha lehetőséged van rá nézd meg egy boltban és csinálj pár képet.
Nem lennék biztos abban, hogy középső kategóriás Samsung -ot kellene nézni, ha az S6 Edge -hez képest minőségi fejlődést szeretnél kamerában.
Magánvélemény...mert mindenkinek más az igénye, és mindenki más szemmel néz egy képalkotást, végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest