Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz
szörnyecske #1879 üzenetére
Hát azt te tudod,hogy megéri e ezért levenni a fóliát kipróbálni,de ez a 2 dolog szokta okozni nagyrészt a fátyolos vakus képeket. Nem mondom 100%-ra, a döntés a tiéd.
-
spider80
őstag
válasz
szörnyecske #1876 üzenetére
Nem. Nincs rajta tok? Vagy a lencsén valami védőfólia.
-
spider80
őstag
válasz
szita.erno #1861 üzenetére
Hogy nyelvtanilag rosszul irtad. nem új,hanem ujj
-
spider80
őstag
válasz
szita.erno #1826 üzenetére
Speedtest.net program mit mér vele?
-
spider80
őstag
válasz
Black_Raven #1821 üzenetére
Ez 4g+. vidéken nagyvárosok kivételével a 800mhz-es 4g van,ami kb ennyivel megy. én is mértem 200at olyan helyen ahol 4g+ van. Akinek a 2 sim miatti gondja szokott lenni,annak kb 1 mbit a netsebessége.
-
spider80
őstag
válasz
Black_Raven #1818 üzenetére
Gondolom arra célzol nála,hogy 2 kártyával minimálisra csökken az internet sebesség. Én is ismerem a hibajelenséget (1db antenna 2 kártyára ugye), viszont én rengeteget tesztelgettem,speedtest stb,mindkét kártya 4g-n(telekom mindkettő), és sosincs gond a sebességgel. 25-50 mbit letöltés. Pedig én is úgy terveztem,hogy ahogy 2 kártyával fogom használni,az egyiket hagyom csak 4g-n,nehogy baj legyen. De semmi baja. Lehet ezt a telót nem érinti. Ettől függetlenül a kérdező hibája nem tudom miből adódhat. Ha internetet igénylő alkalmazások csinálják,akkor szolgáltató által lekorlátozott mobilnetre tudok gondolni.
-
spider80
őstag
válasz
szarvasx #1754 üzenetére
itt a 4-es pont. [link]
"három munkanapon belül érvényesít csereigényt, az eladó nem hivatkozhat az aránytalanságra, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Innentől meg a vállalkozás dönti el,hogy mi akadályozza a használatot. Pl esztétikai hibás termékre simán azt mondják,hogy attól még tudod használni rendesen. És hidd el,sokszor élnek vele.
-
spider80
őstag
válasz
spider80 #1749 üzenetére
Nem mindegy,mert van rá törvény. Van 3 napon belüli csere használhatóságot jelentősen befolyásoló hibánál igen. Pl nem szól a hangszóró, percenként lefagy stb. De ezeket a hibákat ott a helyszinen produkálnod is kell. Nekem is cseréltek igy már tabletet,mert nem szólt a fülhallgató bemenet bal oldala. De kis hibáknál nem igazán szoktak cserélni,hanem szerviz.
Az újracsomagolt termék meg ugyanúgy nem új,és ezt is fel szokták tüntetni a honlapon. -
spider80
őstag
válasz
#53876480 #1748 üzenetére
És a kibontott használt terméket szerinted ugyanannyiért el tudják adni utána? Nem éri ez meg a cégeknek. Edigital,emag is teli van olcsóbb áron kinált kibontott,kipróbált,nyitott dobozú termékekkel. Ezek mind ilyen visszaküldött cuccok(14 napon belül vissza lehet küldeni netes vásárlás esetén),mert vagy gyorsan merül,vagy nem tetszik stb.
-
spider80
őstag
válasz
Badboys #1735 üzenetére
Nincs már nagyon régen ilyen,hogy 3 napon belüli csere. Főleg nem másik típusú készülékre. 14 nap elállás lenne,ha netről rendelted volna. De kb az összes hiba amit leírsz,arra vezethető vissza,hogy nincs,vagy alig van internet a telefonon valamiért. Egy speedtest progival rámérhetnél.
-
spider80
őstag
válasz
bb_bence #1697 üzenetére
A telenornál tuti a 2 év,ott vedd. Proci tudtommal ugyanaz van benne,mint a Mi 9T-ben. A kijelző minimálisan szebb a samsungban, jobb az akksija, GPS-el egyikkel sem volt gondom,és jobb a támogatottság. MI9 T kb 4 havonta kapott egy biztonsági csomagot,aztán annyi. A71 meg viszonylag friss, pár évig még jön rá a frissités. Kamera is jobb, éjszakai módban sokkal jobb. Fülhallgató hangminőségben szintén jobb a samu (meg bluetooth hangszórón is. Valamiért nekem minden xiaomi pocsék hangot küldött ki fülesre is,hangszóróra is)
-
spider80
őstag
válasz
bb_bence #1694 üzenetére
Ezek közül csak a telenornál vásároltra lesz 2 év samsung garanciád. Akár mit is mondanak. Minden szolgáltatónál vett telóra normális gari van. A bolti garancia meg olyan,hogy az a boltnak általában macerás,le kell meccselni a samsunggal,hogy javítsák meg,így mindenféle indokkal próbálnak lerázni,csak ne kelljen javítani. Vagy kisebb hibákat megszerelnek hátul a pult alatt.
-
spider80
őstag
válasz
GaborGh #1691 üzenetére
Szia! Attól függ mennyi idő alatt. ha reggel leveszed a töltőről,este meg vissza,közben lehet 8-9 óra. Ha 3 naponta akarod tölteni,akkor meg ezalatt mondjuk 2 óra. Ha wifin vagy jobban birja minden teló,mintha egész nap mobilneten vagy. Volt Galaxy S9-em. Első töltés után csak wifin használva 6 óra 20 perc kijelzőidőm lett, örültem,hogy milyen szép egy 3000-es akksitól. 2. alkalommal végig mobilnet. 2 óra 50 perc. És ugyanaz a teló. Szóval ezért lesz mindenkinél más és más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Vezetékes FEJhallgatók
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest