Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Badboys #2327 üzenetére
Az 5g-t csak viccnek irtam.
már öreg szegény, tegnap betöltötte a 6. hónapot, megérett a cserére. Nem a72 a kiszemelt, hanem OP 8T vagy S20+. Dupla lóerő kell, hogy ne fáradjon el.
Különben semmi bajom vele, nem bántam meg hogy megvettem és sajnálom is, de ezt dobta a gép.
-
thboxx
aktív tag
válasz
Badboys #1822 üzenetére
Az ilyesfajta szoftveres anomáliákat valamilyen kártékony alkalmazás szokta okozni, vagy vírus. Magától nem telepít semmi semmit... Találkoztam hasonlóval én is éa még időben el tudtam csípni, le tudtam törölni az alkalmazást. Volt a családban olyan is akinek már nem tudtam segíteni a sok feldobált reklámtól. Mert később már azok is jöttek. Csak gépre dugva teljegy gyalulás volt a gyógyír rá. Nézd meg miket telepítettél mostanság. Playről is simán lehet ilyet feltenni, nem csak letöltve...
-
Black_Raven
veterán
válasz
Badboys #1822 üzenetére
A Play nekem fel sem dobja, ezt az appot, a Samsung Store sem, a telón nincs ilyen app. Szóval én feltúrnám a netet, hogy 1. adb parancsos törlés vagy tiltás, lehetséges e. 2. a Samsung Szerviznek irnék hogy mi a véleményük erről. 3. vissza vinném a Telekomnak, hogy baxák meg a refurbished vagy mókolt cuccukat.
spider80: igen nálunk 4g+ van, amit írtál az úgy van igen, de nem értem minek nekem irod. Igen arra gondolok hogy a simán dual 4g okozhatja a problémát mivel nálam is jelentkezett ez hogy tetüre lassult a net. De amióta a Telekomot 2g-re állitottam, a jelenség természetesen megszünt.
-
kokokka
addikt
válasz
Badboys #1811 üzenetére
A Samsung Accessory Service olyan stabil környezetet biztosít, amelyhez különféle funkciókat vehet igénybe a mobileszközökhöz való tartozékok csatlakoztatásával.
Ez a szolgáltatás kompatibilis a különböző kapcsolódási környezetekkel, és a mobileszközökkel történő kiegészítők használatával hatékonyan és kényelmesen teszi lehetővé a kezelői alkalmazások használatát.
(Például a Samsung Gear Manager, a Samsung Camera Manager Inst.)
A Samsung kiegészítő szolgáltatás a következő tartozékokkal használható, ha mobilkészülékhez csatlakozik.
- GALAXY Gear, Gear 2, Gear S sorozat
- Samsung Gear Fit 2
- Samsung NX-1
A Samsung Accessory Service a következő tartozékokat kínálja a tartozékokhoz és a mobileszközökhöz.
- Csatlakoztatás és adatküldés / fogadás
- Fájl átvitel
- WebProxy funkció
Az alkalmazás szolgáltatáshoz az alábbi engedély szükséges.
[Szükséges engedélyek]
- Tárolás: A médiafájlokat a tartozék eszközre kell átvinni.
Ha a rendszer szoftver verziója alacsonyabb, mint az Android 6.0, kérjük, frissítse az alkalmazást engedélyező alkalmazások konfigurálásához.
A korábban engedélyezett jogosultságok a szoftverfrissítés után újraindíthatók az Alkalmazások menüben az eszközbeállítások alatt. -
Vindex
tag
válasz
Badboys #1795 üzenetére
Én vettem az Edigitalnál ilyet 5000 Ft volt az ára. Két nap után kivettem belőle a telefont. Nagyon-nagyon rosszul érzékelte az ujlenyomatomat. Kidobott pénz volt. Ötletnek viszont kiváló, kár, hogy nem működik. Az igazsághoz tartozik, hogy volt rajta egy üvegfólia is a kijelzön.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Badboys #1745 üzenetére
Na látod pont az ausztrál példád miatt nem engedik, és ebben igazuk van. De nincs mindenben így, A Huawei TV S fülesem elromlott, nem volt raktáron és azonnal visszaadták az árát, amihez dobtam még tízezret, és vettem egy másik tws fülest És ez a telekomnál volt..(8 hónapos volt a füles)
-
spider80
őstag
válasz
Badboys #1735 üzenetére
Nincs már nagyon régen ilyen,hogy 3 napon belüli csere. Főleg nem másik típusú készülékre. 14 nap elállás lenne,ha netről rendelted volna. De kb az összes hiba amit leírsz,arra vezethető vissza,hogy nincs,vagy alig van internet a telefonon valamiért. Egy speedtest progival rámérhetnél.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Badboys #1730 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, 2 különböző ikont töltöttem le, mindkettőt, 2 másodperc alatt szedte le, és három másodperc alatt telepítette, mértem az időt.
szóval nálad valami hiba van az biztos. Csinálj egy Wipe Cachet Recoveryből, vagy az Eszközkarbantartóval takarítsd ki, és indítsd újra sztem. Hátha jó lesz.
Ha nem laktad be nagyon, a legegyszerűbb lenne egy gyári visszaállitás, úgyis frissitett rendesen gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest