- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Elismerem hogy napfényben van ennél jobban láthatóbb kijelző, volt már anno LCD-ben is. Egy Motorolám, egy vodás szétnyitható kagyló mobil (V60 volt azt hiszem) 2006-7 körül, na annak a kijelzője elképesztő fényerővel és hófehérrel nyomta, szép is volt - persze a felbontása nem ilyen.
De ez azért nekem tűző napfényben is bőven az olvashatóságon belül van, gondolom azért a technológia miatt is. Lehet hogy neked kevés.
A rendszer nekem nem akadozik, az Opera egy nagyon picit döcögős néha, de még a teljesen jól tolerálható küszöbön belül. Néhány hete lecseréltem a Chromra, meg a gyári Samsung böngészőt is használtam, de mindkettőnek csak előre beállítható a betűnagyság, ami még mindig sok oldalon nem érvényesül, így hiába volt egyébként nagyon jó a Samu böngészője, visszatértem az Operára, amit azért cseréltem le, mert volt néha hogy egyes képeknél lefagyott. Most hogy újratelepítettem, semmi baja. Nem vettem észre nagyobb különbséget a többihez képest. Az Operában meg ugye nagyon patent az automata sortördelés, ha nagyítok rajta.
-
kokokka
addikt
válasz
ricsi8800gt #598 üzenetére
Nekem is ilyen. Szemüvegben is és anélkül is. Hibátlan.
-
ricsi8800gt
addikt
Most meg aztán az arcfelismsrés úgy működik hogy 20m rá nézek a telcsira és már old is
-
joy01dani
csendes tag
Rájött mar valaki, hogy a kamerában professzionális módban hogyan lehet a záridőt és a fókusztávolságot állítani? Én akárhogy túrom, nem találok ilyen opciókat. Az lehetséges, hogy az S7 ezt simám tudta, itt pedig nincs rá mód?
-
DeSanto
őstag
válasz
Forestjo #582 üzenetére
Szépen megfogalmaztad a mondanivalód.
A kijelző még mindig az a kategória ahol sajnos kinti napfénynél ez nekem gyenge. Nézz meg egyszer egy nem OLED Huawei kijelzőt hogy az milyen kinti napfénynél. Elég sokat vagyok pl tetőn, na ott sajnos majdnem használhatattlan kategória. A lakásban meg máshol tényleg szebb, szuperebb. A hívásindításkor elfeketedő kép most is jelen van, kétszer a képernyőre bökök akkor előjön a kép, ki tudom hangosítani a hívást, esetleg megszakítani. Ugyan ez van mikor elveszem a fejemtől a telefont akkor is fekete kép van, 2szer bökök,előjön és le tudom tenni. Akkuidő kb 5 óra képernyőidő. Néha akadozik a rendszer, de muszáj lesz vele együtt élnem.
Sajnos most sem találtam még meg az aktuális internetsebesség kijezését. Esetleg valaki tud ebben segíteni? Köszönöm!
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Most csatlakoztam egy ilyen készülékkel, P20 Lite-ot váltott. Mivel eddig ez az első Samsung készülékem, eddig LG-t, és Huawei-t használtam, lenne pár kérdésem.
1. Külön sms jelző hangot hogyan lehet beállítani? Egyszerűen nem találom.
2. Szintén sms. Eddig megszoktam, hogy a legújabb sms mindig felül van. Ezt be lehet valahogy állítani?Köszi szépen
Pribi
-
Dimond G
senior tag
Lehet hogy már volt:
[Android 11] -
Anybody
csendes tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
vamosip
tag
Szia!
Én pont Mi 8-ról váltottam. Azzal sem volt bajom, csak nem volt mire lecserélni ebben az árkategóriában, húgom pedig pont kapott egy A70-et, így megtetszett a rendszer. Plusz ragaszkodtam az amoledhez és nem akartam ívelt kijelzőt sem. Plusz ingyen volt
Akkuidő szuper, kamera szerintem egész jó, kamerasziget nem hiányzik, ez sokkal szebb. Egyedül az ujjlenyomat olvasó nem a leggyorsabb/pontosabb, de ki lehet bírni.
-
Dimond G
senior tag
Még egy Xiaomi-s, aki vált A71-re!
A kamera az ami nekem a legjobb (ezen a szinten).
Az aksi nekem jó, simán kibírja a két napot az én használatommal! Ez persze user függő! A szupergyors töltés csak a töltőjével szavatolt!
Az amoled kijelző gyönyörű és a kamerasziget helyett jó hogy csak egy pötty van!
Adatkommunikáció jó, a rendszer is! Frissítések jönnek, de ez attól is függ, hogy honnan van a teló és így milyen rom van rajta!
Tokok vannak rá, üvegfóliát viszont elég nehézkes beszerezni pl olyat ami kiér a széléig és nem zavarja az ujjlenyomatolvasót. Fólia nélkül tökéletes, amúgy! De kinek mi a tapasztalata!
Én nem panaszkodom...nincs fólia rajta! A tok viszont olyan (épp ma vettem) ami kicsit vastagabb és nincs egy síkban sem a kijelzővel, sem a hátuljával. Így a kamerasziget is védve van meg a kijelző is! Kijelzővel lefele is végig húzhatnám a telót az asztalon, csak a tok sérülne! Persze eséstől nem véd, de itt el lehet dönteni ki mit szeretne, mi a fontosabb neki!
Játék futtatás terén nem vagyok otthon, de a tesztek, amik YueTube-on fent vannak, azok szerint minden elfut vele! Hála az erősebb cuccnak ami benne van!
Nekem külön öröm az SD foglalat amit elég jól lehet felduzzasztani, akár 512GB-ig. A tárhelykezelés is tetszik. Nem dobál fel mindent amit ideoda mozgattál, letöltöttél, mint a Xiaomi, hanem a tárhelylista fogad, majd eldöntöd hol keresed a tartalmakat! De ez is user függő!
Sok(k) mobilom volt, a középkategóriától a felsőkategóriáig! Mostanra a kísérletező énem is lehiggadt és mivel szeretek fotózni, majd azt szerkeszteni akár és visszanézni egy szép kijelzőn, ez eddig a megfizethető legjobb számomra!
Ez persze az én véleményem! -
Anybody
csendes tag
Sziasztok,
Nemsokára csatlakozok egy ilyen telóval.
Érdekelne, hogy váltott e valaki Xiaomi Mi8-ról?
Illetve mik a tapasztalatok?Köszönöm!
Ildi -
Forestjo
senior tag
Igen, elég fura volt ez a hibalista tőled, hiszen eddig gyakorlatilag ilyen, szinte mindent érintő leminősítést senki sem írt. Amikor a kijelzőt sem láttad napfényben, akkor már sejtettem, hogy van ebben bőven túlzás is, mert azon kívül, hogy az ismert ujjlenyomat probléma sajnos még mindig létezik ebben is (más gyártóknál is, ahol ilyen rendszerű technikát használnak), nagyon jól eltalált és kiválóan működő készülék ez. A tiéd szoftveresen lehet rossz, de ezt az egy darabot inkorrekt összehasonlítani mással és általánosan leminősíteni.
Szóval a kijelző megjavult? 😊 Mert ez is "csak" egy AMOLED, amely majdnem az összes Samsungban van és általában nem okoz gondot a napfény alatti olvashatóság -főleg nem ebben a kategóriában.
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan szervízmenű, ahol elő lehet hívni a telefonból pl az eddigi összes beszélgetési időt, gyártás idejét, stb stb?
Az A71 gyárilag melyik rendszerrel van kiadva, 9, vagy 10? -
DeSanto
őstag
Én húlye, megnéztem a telekom oldalát.
Az S10+ 512gigás 171 ezer míg a készlet tart... -
kokokka
addikt
válasz
ricsi8800gt #574 üzenetére
Hihetetlen, komolyan. Szerintem ott valami nem stimmel.
-
ricsi8800gt
addikt
Na most újra inditóttam a telot és újra akartam csinálni az arcfelismerést de nem tudom,azt írja tisztítsam meg a képernyőt,meg volt de semmi.
-
DeSanto
őstag
Én előfizettem. Működik is lezárt képernyővel csak nem lehet vezérelni csak órán keresztül.
Az órával viszont nagyon jól működik, ez nagy pozitívum!
Wheelbarrow: Enyémen üvegfólia van, ami ha jól olvastam nehezíti az ujjlenyomat olvasását. Megpróbálkozom vele újra ha lesz türelmem hozzá. Köszi! -
DeSanto
őstag
válasz
ricsi8800gt #560 üzenetére
Én Honor 20 Pro-t akartam, de sajnos nem volt.
Az újlenyomat nekem is kb 3-4 próbálkozásra jön össze, arcfelismerést nem használom.
Aki kitalálja ezt a keret nélküli telefon f@.zságot....
Azt esetleg tudja valaki hol kell kikapcsolni a megemeléskor bekapcsoló képernyőt, és a főképernyőn bárhol lehúzhazó állapotsávot?Jah: Youtube vezérlés sincs zárképernyőn....
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Wheelbarrow #563 üzenetére
Tré mobil
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Hol vetted a telefont? Nem valami buherált cucc egy sufnigsm boltból?
-
kokokka
addikt
válasz
Hát, én ezeket sem értem, nekem mindegyik jó.
-
-
DeSanto
őstag
Én nem állítom, hogy velem nem lehet baj, de ugyan azokat az alkalmazásokat használom most is mint azelőtt.
90%-ban kikapcsoltam az értesítést az alkalmazásoknál.
A képernyőt nézzétek meg kinti napfénynél. Ha ti jól látjátok akkor nálam van a hiba.
Akkuidőt egy mai töltéssel megnézem, az előző tudott 6ó+ képernyőidőt.
A programok random kilépése pedig nem mindennapi, de akkor is zavaró, bármikor is jelentkezik.
Jó, persze én most az előző készülékemhez viszonyítottam, amit lehet nem kellene, de ez akkor is egy újabb.
Többet vártam tőle. -
kokokka
addikt
Vagy valamit rosszul csinálsz, vagy hibás a készüléked. Az ég egy adta világon semmiféle szoftveres problémája nincs a telefonnak. Az enyémnek legalábbis biztos nincs. Két SIM-el használom, két különböző szolgáltatótól de soha még ilyen problémám nem volt. Sima szilikon tok, de egyetlen karc sincs rajta sehol pedig még fólia sincs a készüléken. Ha szétnyúzom a készüléket akkor is simán bír egy napot, ha meg nem, minden második nap kell töltőre dugni. Ez mondjuk ritka mert általában szétnyúzom :) Szóval lehet hogy érdemes lenne egy cserét vagy egy gyári visszaállítást megfontolnod, mert hidd el, ez egy nagyon nagyon jó telefon. Szerintem itt a topikban is csak elvétve találsz negatívumot a tulajdonosok részéről.
-
DeSanto
őstag
Sziasztok!
Én egy Huawei Mate 9-ről "váltottam" (sajnos a Huaweit elhagytam).
Visszasírom sajnos a régi telefonom, mert ez sokszor siralmas állapotokat idéz elő a fejemben.
Többször előfordult hogy az elsődleges kártyát nem érzékelte. Egy kör áthúzva fogadott reggel.
Hívás indítás után egyből elfeketedik a képernyő, kihangosítani nem.tudom a hívást, ugyan ez befejezéskor is előfordul.
Programok random bezáródnak, akkuidő sokkal kevesebb mint az előző készülékemnél, a készülék oldala tokban is karcos 2 hét használat után.
A kijelző napfényben láthatattlan.
Egyelőre ennyi a negatívum, 3 hete használom, de én senkinek nem tudom ajánlani a készüléket.
A csilli villi külső mögött sok szoftveres problémák vannak.Egyetlen pozitívum a nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest