- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
gerner1 #6667 üzenetére
Az oké, hogy valami beállítás, de én nem nyúltam semmihez
A baj az, hogy nem csak a messengernél van így, hanem szinte minden appnál.
Annyi érdekesség, hogy mikor megnyitom a messengert akkor kiírja, hogy kapcsolódást csomó ideig teker, tehát látszik hogy alszik, nem aktív.
Ennyivel több memóriaigénye lenne az Oreonak, hogy nem bírja bent tartani az appokat?
Van valami leírás valahol hogy hol lehet visszatenni az előző verziót?
SteadyMan:
Köszi a tippet, de nincs. Sőt kitüntetett poziban is van, hogy sose tegye abba.
Sungoo:
Nem tudom elképzelni ez miért lehet jó, gyak.-lag értelmét veszti az okos funkció
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Galaxy A5 (2017)-es mobil, amire felkerült a 8.0-s Android. Azóta valamiért nem frissíti háttérben az alkalmazásokat (pl.: Messenger), pedig 7.x alatt gond nélkül tette. Cache wipe már volt és hard reset is. Factory defaultot nem nyomtam, ha lehet nem is szeretnék, mert 1 év mire újra belakom az egészet...
Van valami beállítás ami ezt befolyásolhatja?
Esetleg vissza lehet rakni valahogy az előző szoftver verziót, ha nincs más megoldás?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
A frissítés óta a következő problémáim akadtak:
Nem tűnnek el az értesítések a mobilról ha más platformon már megnéztem az üznetet/emailt bármit. Ez eddig nem így volt. Más is tapasztalt ilyet? Esetleg beállításokban kéne valamit turkálni?
Továbbá folyton feljön ez a figyelmeztetés a Messengerhez ami eddig nem volt. El lehet ezt tüntetni valahogyan?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy a testérzékelők jogosultságai között nem jelenik meg minden app ami használhatja.
Kép:Nekem konkrétan a Sports Trackeré kéne, ott az engedélyek pont alatt nem is jelenik meg semmi sem:
Csináltam hard resetet, újraraktam az alkalmazást de semmi. Hogy lehetne mégis kikényszeríteni, hogy hozzáférjen? Elvileg hozzá kéne férjen, mert régen sikerült neki, csak most nem tetszik neki valami...
Köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Hogy a fenébe lehet kikapcsolni azt, hogy ne dobjon minden nap többször is értesítést az "Eszköz karbantartás" mert szerinte valami nagyon eszi az akksit és hasonlók? Hiába mentem be az értesítésekhez a beállításokban és kapcsoltam ki, továbbra is jön.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valami megoldás a kamera "feltuningolására"?
A telefon önmagában tök jó lenne, egyedül a kamera a gyengéje számomra, hogy váltsak a jelenlegi telefonomról. (iPhone 5s)
Elképesztő, hogy egy 4 éves telefon kamerája jobban megtalálja a fókuszt mint az egy 2017-es készüléknek, a vonalélességről nem is beszélve.
Bármilyen tippet szívesen fogadok, rootolásba csak végső esetben vágnék bele.
-
Vasinger!
nagyúr
Na megjött ide is a frissítés telekomosokra, más is sokkal gyorsabbnak és pontosabbnak érzi az ujjlenyomatolvasót?
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, köszi akkor várok még
Az is lehet, hogy nem telekomos a telefon, céges, de 90%-ig biztos vagyok, hogy függőnek kéne lennie. Hogy tudnám ezt lecsekkolni?
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem Telekomos mobilom van, de a menübe hiába megyek a frissítésre, de nem dob fel új verziót. Esetleg máshol is kéne keresnem?
-
Vasinger!
nagyúr
Ki lehet azt valahogy kapcsolni bármi ügyeskedéssel, hogy ne tiltson le rossz ujjlenyomat után 30/60 mp-re a telefon? Mivel az ujjlenyomatolvasója fabatkát se ér, így nem mindig működik úgy ahogy kéne...
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Céges mobilként kaptam egy ilyen készüléket, de nem igazán békülök ki vele iPhone után.
Legfőbb problémám az ujjlenyomatolvasóval van. Egyszerűen nem működik. 10-ből jó ha 3-4x megy. Gyári 6.0.1 van rajta, esetleg frissítéssel javulhatna?
Bármi tipp amit érdemes lenne beállítani a telefonon? Lassan 5 éve nem volt Androidom
Tokot milyen ajánlatok rá?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest