- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotigris9
tag
Sziasztok! Az miért van a Play Áruházból letöltött és installált appok nem jelennek meg. [?] Úgy tudom elindítani az appot, hogy belépek az Áruházba rákeresek és megnyitás.
-
geotigris9
tag
Igen munka és sportolás kapcsán.
Nekem kevésbé szempont, hogy vékony legyen a tokban a teló (persze nem hátrány) tetszenek az un. strapa telefonok, de hardver és szoftver támogatás/stabilitás elég gyengusz úgy vettem észre utána nézve ezért nem vettem végül ilyet. Másik szempont, hogy ritkán cserélgetek telefont próbálok hosszú távra tervezni. A magas IP védelem miatt is döntöttem végül Samsung mellett ne keljen figyelni arra, ha vizes lesz esetleg a telefon baja lesz esetleg.Tegnap meg is rendeltem, [link] de már feljebb kúszott kicsit árban bánom, hogy nem rendeltem meg még minimál áron rögtön amint kinéztem. De ennyit még nem adtam ki telefonért, meg ha veszek valamit szeretek alaposan utána nézni főleg, ha drágább dologról van szó.
Tokra visszacsatolva valaki a itt "Defender" tokot ajánlotta lehet azzal is beérem. Mert tervben van naviként is használni autóban, bár nem tudom mennyire jók ezek a mágneses autós tartó megoldások. [?]
Olyan tok lenne számomra az ideális amivel tudnám "övcsipeszen" , "mágnesesen" , karabinernek lenne rögzítési pontja a tokon, "kitámasztó" ,hogy lehessen rajta nézni videót kényelmesen adott esetben és persze magas mechanikus védelem. Tokkal kapcsolatos lehetőségek/tapasztalatok még jöhetnek.
Ami jó volna, ha benne lenne a készülékben két sim kártya + sd kártya fogadása egyszerre. Értesítés led, vezeték-nélküli töltési lehetőség. Amit korábban írtam a hívásrögzítés lehetősége.
-
geotigris9
tag
Kinek van tapasztalata [link] ilyen tokkal kapcsolatban?
-
geotigris9
tag
Sziasztok! Kinéztem új készüléknek "Samsung Galaxy A52s 5G" ami most a számomra a legjobb ár/érték arányú készüléknek tűnik. Nekem munkához elengedhetetlen lenne, hogy hívásokat vissza tudjam halhatni adott esetben. Kérdésem ki használ hozzá olyan hívásrögzítő applikációt ami megfelelően stabilan működik. Nagyon fontos lenne tudnom megvétel előtt, hogy ez megoldható-e rajta. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged