- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
válasz
TODI1111 #10422 üzenetére
Ez megvolt, bekapcsoltam működött. De miután felébresztettem a telót, azonnal ki is kapcsolt.
De tegnap addig b....-tam, amíg rájöttem, hogy korábban feltettem egy Notification light for Samsung nevő app-ot és a kettő üthette egymást. Miután töröltem azt már megfelelően működött a gyári AOD. Most újra feltettem a fentebb említett app fizetős verzióját. Egyenlőre faszán megy.
Köszönöm a türelmet. -
vmaxter
tag
Ezt sejtettem
, de valahogy mégsem sikerül működésre bírni. Azért hoztam fel a LED-et példának, mert gondoltam a 21. században, a LED-es kijelzők idején már magától értetődő ennek alkamazása. Csak az a baj, ha bealszik a képernyő, akkor az be van aludva. Csak akkor ébred fel, ha hozzányúlok. Én pedig azt szeretném, ha enélkül is látnám, hogy értesítésem jött.
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Hogy a fészkes fenébe tudom elérni (bocsánat a megfogalmazásért) a telefonom, hogy az értesítéseket az arcomba nyomja úgy, hogy a zárolt képernyőn az megjelenjen. És ne csak a háttérben, egy jelzéssel, rezgéssel jelezzen. Ha nincs a közelemben ilyenkor a teló simán elsiklom egy fontos értesítés felett. Régebbi telefonokon volt egy olyan, hogy a led pirosan világított, ha értesítésem, vagy hívásom volt. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest