Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
válasz
TODI1111 #10422 üzenetére
Ez megvolt, bekapcsoltam működött. De miután felébresztettem a telót, azonnal ki is kapcsolt.
De tegnap addig b....-tam, amíg rájöttem, hogy korábban feltettem egy Notification light for Samsung nevő app-ot és a kettő üthette egymást. Miután töröltem azt már megfelelően működött a gyári AOD. Most újra feltettem a fentebb említett app fizetős verzióját. Egyenlőre faszán megy.
Köszönöm a türelmet. -
vmaxter
tag
Ezt sejtettem
, de valahogy mégsem sikerül működésre bírni. Azért hoztam fel a LED-et példának, mert gondoltam a 21. században, a LED-es kijelzők idején már magától értetődő ennek alkamazása. Csak az a baj, ha bealszik a képernyő, akkor az be van aludva. Csak akkor ébred fel, ha hozzányúlok. Én pedig azt szeretném, ha enélkül is látnám, hogy értesítésem jött.
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Hogy a fészkes fenébe tudom elérni (bocsánat a megfogalmazásért) a telefonom, hogy az értesítéseket az arcomba nyomja úgy, hogy a zárolt képernyőn az megjelenjen. És ne csak a háttérben, egy jelzéssel, rezgéssel jelezzen. Ha nincs a közelemben ilyenkor a teló simán elsiklom egy fontos értesítés felett. Régebbi telefonokon volt egy olyan, hogy a led pirosan világított, ha értesítésem, vagy hívásom volt. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest