- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Nem tudom ebben a topikban említettem vagy másikban , de mind1 is. Volt egy hibátlan és nem mókolt A52 , ami egy hivatalos OTA update után bootloopba került.
TMX kapásból alaplapcserét állapított meg. Persze olyan áron , hogy abból majdnem null kilométeres a52 szerezhető. (egyébként is meg an róluk a véleményem egy másik garis javítás miatt, amikor a munkalap szerint kijavított készüléket pont ugyanolyan hibával visszakaptam
)
Most viszont volt időm vele kicsit bohóckodni és odinnal sikerül rátolni a legutolsó firmware-t.
Meglepődve tapasztalom ,hogy sokkal ritkábban esik bootloopba , van hogy 20 percig is lehet nyomkodni ,aztán újraindul. Viszont nincs wifi , vagyis nem kapcsolható be.Neten kutatva abszolút nem találok egyértelmű megoldást. Van ahol egy kis nyákraszerelt alkatrészt cserélnek, van ahol nand hiba van, van ahol az egyik chipet újra forrasztják és megjavul.
Van valakinek ezzel tapasztalata szerviz oldalról?
Még mindig azt mondom ,ha épkézláb összegből kijönne ,akkor a gyereknek megcsináltatnám játszós telefonnak. Mert egyébként karcmentes és szerintem kategóriájáboz képest baromi jó kijelzője van.Illetve most ez a véletlen egybeesés műve ,vagy valóban az update tolta farba a telefont olyan szinten ,hogy így megölte??
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest