Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Apple Watch
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Sziasztok, bár nem volt rá túl sok válasz, frissíteném annyival a hiba leírását, hogy a 2 sim kezeléshez van köze az érintő lefagyásához. (ha esetleg valaki keresne ilyen hibára)
Szóval, ha 2 sim van a telefonba, és gyenge a térerő, előfordulhat hogy megfagy az érintő, és csak teljes (3gombos restarttal) lehet újraindítani. -
gerner1
nagyúr
Kezdésnek, hogy ezeket kizárhassuk... : - A gyári Samu 'Telefon APP' gyorsítótár + az 'OS gyorsítótárat' a Recovery .ben, milyen gyakorisággal ütemezve szoktad törölni ?
"Illetve, most olvastam itt a Ram Plus opcióról, rá is kerestem, de kikapcsolást nem találtam, csak 2,4,6 Gb opció kiválasztását. Ki lehet kapcsolni, vagy csak minimumra venni?"
- 12 -ön is ki lehet kapcsolni haladó tudással. De, ha frissítettél már 13 -asra, akkor egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo