- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #2089 üzenetére
És persze, állandóan aktuális, hogy aktív (bekapcsolt) kijelzővel nincsen semmiféle gy.töltés, csak az alap.
Ezt már többször írtad, de mire alapozod? Nekem bekapcsolt kijelzővel is írja, hogy gyorstöltésen van, ha lehúzom az értesítési sávot. És a töltő meg a telefon közé dugott feszmérő is pont ugyanúgy 9V, 1.6A-t mutat, mint kikapcsolt kijelzővel.
-
Trooper82
senior tag
válasz
gerner1 #2089 üzenetére
Szia. Nekem a dobozban egy 15w-os töltő volt. Kiptóbáltam a xiaomi 33w-os töltő plusz samu gyári kábel. Kb 2400-2500 mah-el tölt. Ha a xiaomi kábelével töltöm minimálisan többel, 3100-3200 max.
Írtátok, hogy csak gyári kábellel érdemes tölteni. Akkor lehet az lesz majd picivel lassabb töltéssel ha ez valóban gondot okozhat. -
ricsip
addikt
válasz
gerner1 #2089 üzenetére
1) Az hogy a gyorstöltés csak kikapcsolt kijelző mellett működik, azt a gyakorlatban hogyan kellene tapasztalni? A telefon kiírja, hogy "gyorstöltés", azért mert olyan töltőt dugtam egy ilyenre alkalmas telefonba + a gyorstöltési beállítás androidban opció is engedélyezett?
2) Viszont valójában csak akkor tölt gyorsan, mikor kikapcsol a képernyő?
3) Ha újra bekapcsol a kijelző akkor visszaáll automatikusan 1 szempillanat alatt lassútöltésre?
4) AOD engedélyezés ezt hogyan variálja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest