- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#64638144 #12775 üzenetére
Köszi PaksiPeter, gerner1! Ezt, hol lehet beállítani? Tehát mindegyiknél prioritást kell neki adni, nem elég csak az akku energiatakarékosból kivenni. Automatikus újraindítás van nekem beállítva. Régebben a Gmailnél nem volt valami push azonnali fogadás, pull időnként megnézni van új email, beállítási lehetőség?
- A felhasználói-szokásokban rejlő lehetőségeken túl, tudnék két olyan felhasználói-körülményt is írni, amikor más klienssel sem (tehát a Samu -val sem) érkezik meg e-mail. Ez mi lenne?
Tegnap este óta nem volt a képernyő feloldva a telefonokon, illetve a használatban lévőn ébresztés volt 1,5 órával ezelőtt. Küldtem magamnak emailt, iPhone-ra 17mp után megérkezett, arra ami 1 órával korábban ébresztett 6 perc után, a másik kettőre 10 perc után. Wifin voltak a telefonok, azt nem néztem meg, hogy a kliensek között szerepelnek. iPhone-ban nincs SIM.
Most már az kellene, hogy külső féltől kapjak emailt.
Másnál is olvastam, hogy nem jön meg a Gmail, viszont ha töltőn van, akkor megjön mindig. -
snpetit
aktív tag
válasz
Ezeken a körökön mind túl voltam. Van, hogy 1 óráig jó aztán megint nem működik. További variációk, másik verziós gmail.apk kutatása mert van, hogy egyik jó másik nem. Lehet próbálkozni még az alkalmazáson belül a fentieken felül, hogy hány napot szinkronizáljon. Van akinek az segít. A wifi beállításoknál ki lehet kapcsolni a random MAC funkciót. + még ezer tipp. És amikor már azt gondolod működik, valami frissítés elrontja vagy csak egy újraindítás.
Már csak az a kérdés, hogy miért megy egy másik alkalmazásnak ez mindenféle varázslat nélkül?
Én meguntam a nyomozást, higgyétek el nem sok opció maradt amit nem próbáltam. -
válasz
Tudom, vannak az újraindítás tagadók
Ez olyan, mint a Balaton tagadók?a rendszer a tanulás közben figyeli, hogy hányszor nyúl valaki az adott programhoz. Ha valaki ritkán, akkor azt háttérbe teszi, nem foglalkozik vele, altatja
Ez elvileg az akkumulátor optimalizálás, de ha átállítod nem korlátozott-ra, akkor elvileg nem kéne ilyet csinálnia.
Altatás az lehet az akkumulátor beállításnál, a mobil vagy wifi, tehát internet kapcsolatnál és a memóriánál. Tehát mindegyiknél prioritást kell neki adni, nem elég csak az akku energiatakarékosból kivenni.
Ezeket tudnád részletezni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Linux haladóknak
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest