- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
victorhun7 #8333 üzenetére
Ezt megcsinálják a szolgáltatónál, de én pl. már sok éve nem tárolok a SIM-en semmit.
-
orso0355
őstag
Sziasztok! Szerintetek meg tudom valahogy jeleníteni a csatakoztatott bt füles állapotát a fenti sávban valahogy? Eleve a tényt, hogy csatlakozott, eddig mintha jelezte volna, és az akkutöltöttséget is lehetett látni, most meg semmi.
-
orso0355
őstag
Sziasztok, az "automatikus optimalizálás" funkció eddig nem volt észrevehető nálam, ha létezett is, de most elkezdett cseszegetni. Nem tudom kikapcsolni... van ötlet, hogy lehetne megszüntetni?
-
orso0355
őstag
válasz
Zoli bácsi #7940 üzenetére
Valahogy időnként előjön ez a téma minden topikban 😃 én az összes eddigi telefonomat így töltöttem, 3-4-5 évekig. Mindegyik előbb pusztult meg más okokból, mint hogy az akku tönkremenjen.
-
orso0355
őstag
Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszélni. Nálam soha nem volt semmilyen gond, pedig nem tegnap kezdtem okostelefont haszálni (sajnos).
Te olyan kirívó hibáról beszélsz, amit mindenki észlelne. Én olyanról, hogy sokan ráfeszülnek a SOT-ra meg az akkuélettartamra, és ha 2 perc különbség van, már megy a "jújúj mostmilesz".A mobil használati tárgy. Használom, működik.
Igen, volt már, hogy vadiújonnan újra kellett telepítenem. Utána az is ment 3 évig probléma nélkül. De nem is keresgettem nagyítóval, hogy vajon mit rontott el a legutóbbi frissítés 😃És de, értem. Csak nem ez áll az életem középpontjában. Ez csak egy tárgy.
-
orso0355
őstag
Ha ANNYIRA kirívó lenne a probléma, azért csak észrevennék sokan :-)
Így 6+ év távlatából pont azt látom, hogy mennyire rá vannak sokan feszülve a 1. frissítések vs akku élettartam (??), 2. frissítések vs SOT 3. frissítések vs KB BÁRMI témára 😃
Én meg csak elvagyok, működik, használom, 'sztjóvan 😃 -
-
orso0355
őstag
válasz
Zoli bácsi #5463 üzenetére
Tárcsázó, jobb felső sarokban három pötty, beállítások, számok blokkolása. Bármit hozzáadhatsz. Ez is hasznos lehet az esetedben.
-
orso0355
őstag
Arra ötlet, hogy erről a mobilról a messenger üzeneteim nem mennek át? Képek igen, szöveg nem. Másik mobilokról okés minden.😃
Újraindítottam stb. de nem javult meg, kb. fél órája vacakol. Érdekes -
orso0355
őstag
Egy béna kérdésem lenne. Egyelőre a gyári appot használom névjegyek kezelésére. Hol tudnám azt beállítani, hogy ne a keresztnév, hanem a vezetéknév legyen elöl a listában?
-
orso0355
őstag
Én egész életemben összevissza töltöttem a telefonjaimat. Nem limitezgettem, mindig 100-ról kevésre 4-5-10%-ra. Rátöltöttem amikor és ahol épp adódott. Soha nem volt akksiproblémám. A legutóbbi mobilomat öt évig használtam boldogan, és használom most is amúgy zenehallgatásra, ilyesmire (sim nélkül), semmi gondja az akksinak. Szerintem előbb avulnak el szoftveresen 😃
-
orso0355
őstag
válasz
aprokaroka87 #4616 üzenetére
Mondjuk nyilván ezt fogják mondani...
-
orso0355
őstag
válasz
lypen99 #4556 üzenetére
3 különböző ujjlenyomatot rögzítettem, de egyik se sikeres.
Egyébként én előbb duplakoppozok, utána nyomom rá, tehát látom, hova kell, de ez így rohadt bosszantó... nem gondolnám, hogy én lennék a béna öt év ujjlenyomatozás után. A céges Redmi 9 is szó nélkül old fel ujjlenyomatra, szinte soha nem kér ismétlést.
Persze tudok vele együtt élni, csak azért egy kicsitt... na -
orso0355
őstag
Mondjuk az 5 éves Redmi 4x-em 100-ból 99-szer felismeri az ujjlenyomatom, a Samsung most eléggé felbosszantott a 10-ből 1-es átlaggal 😃
-
orso0355
őstag
válasz
kaliczrob84 #4454 üzenetére
Gondolod, hogy esetleg az üvegfólia...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest