- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
Sziasztok, egy jó állapotú 3,3 éves gyenge utángyártott akkus teló mennyit érhet? Jelenleg 13 -18 h-t bír egy töltéssel. Nem lerúgott, de sokat használt eszköz.
-
domper2015
senior tag
Az enyém mióta nálam először fagyott le, 3 év és 2 hónap óta. A kijelző semmit se érzékelt, a bejövő hivast se tudtam fogadni.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015 #2024 üzenetére
A régi Lenovo S750, Samsung B2100 telefonnál gumírozott zárófedél volt, mint a cápa Ericsson R310s telónál. Azt mennyire imádtam...
-
domper2015
senior tag
Kicseréltem az akkumulátort. Kiváló munkát végzett előtte a szerviz az akku cserénél, a gyári ragasztószalag rétegre nyomták rá a folyékony ragasztót. Pofám leszakad... Samsung Store a .....
-
domper2015
senior tag
Teljesen feltöltött akkumulátornál 16-20 h várható üzemidő = akkumulátor csere?
Már egyszer megfeküdt. -
domper2015
senior tag
A Yettel 5G hiba elhárítására valaki tud megoldást?
-
domper2015
senior tag
Néztem a telefont Yettel kártyával,a frekvenciákat se fűzi össze, csak egyet használ. Más telefonnal ugyanazon a helyen 900+1800 / 800+1800+2100 MHz használ.
Valami konfigurációs hiba lehet. -
domper2015
senior tag
Vodafone 5G működik nektek a telefonon?
Most a Vodafone elméletileg mindenki részére biztosítja a hozzáférést. -
domper2015
senior tag
Jó minőségű üvegfólia és szilikon tok a távol-keleti nagyáruházban kapható-e? Több Aliexpresses rendelésem is félsikerrel zárult. Van fólia amelyik túlméretes, a tok lenyomja. A tok nem anyagában színezett, ezért kilátszik a szürke alapszín a kopott festés alól.
Sajnos eszem a fóliákat. -
domper2015
senior tag
A telefonnal működik a Yettel 5G?
-
domper2015
senior tag
Nincs februári frissítés?
....DWA4 01.17-én a legutolsó. -
domper2015
senior tag
válasz
gabesz1791 #1793 üzenetére
Eléggé szerves egysége lett a telefonnak, de régebben úgy volt.
-
domper2015
senior tag
válasz
gabesz1791 #1790 üzenetére
2 év kivéve jogi személyt.
Be kell vinni a szervizbe, néha próbálkoznak, hogy még sose volt ebben a típusban aksi csere. Nálunk A52 5G és A52s 5G is új akkumulátort kapott garanciában -
domper2015
senior tag
válasz
Ferdzsoo #1779 üzenetére
A nagyon tapasztalt szervizes azt mondta,hogy gagyi szolgáltatókat használunk. Leginkább 2. SIM-hely baromkodott, mindegy milyen kártya volt benne. A beavatkozás után 2 hónapig jó volt, aztán gatya. Most legalább az egyik kártya működik, mert a szervizelés előtt full térerő mellett is néha elérhetetlen volt a telefon mindkét kártya esetében, akkor ideges voltam, mert nem tudtam mi lehet a gyerköccel.
-
domper2015
senior tag
válasz
Ferdzsoo #1751 üzenetére
A családban lévő A52s 5G ugyanezt játszotta és szerviz után újra. 3 Ausztria/Digi kombó, jelenleg 3 / Telekom. A Telekom kártya nem érhető el.
Mindkét kártya hálózatra áll, térerő jelzés van.
A debreceni Fórumban a szervizes elmondása szerint cserélve lett a belső, de az IMEI nem változott...
Most megmondom a telefon gazdájának, hogy próbálja Ausztriában leadni szervizbe. -
domper2015
senior tag
Egy kis közvélemény kutatás:
2 SIM kártyával mennyit üzemel a telefonotok.
Nekem a második 2. akkumulátorral 24 - 34 h között változik, 3 - 5 h aktív kijelzővel.
Az előző akkunál 12 h bírt... -
domper2015
senior tag
Frissült a szoftver (XEH).
Közben a Samsung A52s 5G a szervizben, akkumulátor 10 h-as és gyakran elvesztette a hálózatot.
-
domper2015
senior tag
válasz
ouzosprite #1641 üzenetére
Ez volt az A52s-sel amikor osztrák SIM volt benne, merül mostmár, mint a vöcsök...
Irány a szerviz. -
domper2015
senior tag
válasz
ouzosprite #1623 üzenetére
LTE = 4G
-
domper2015
senior tag
válasz
ouzosprite #1616 üzenetére
A családban egy A52s 5G folyamatosan elfelejtette a SIM kártyákat, hívás se ki, se be, nem elérhető..
Aztán szoftver frissítés után helyreállt.
X - akta. -
domper2015
senior tag
A telefon tegnap óta érdekes dolgot művel. Telekom és Digi sim van benne, a Telekom kártyán megy a net.
Tegnap este óta a Digi kártya backup calling módba helyezte magát és a nap folyamán 90 %-ban ott is pihent.
Vowifi aktív mindkét kártyán. -
-
domper2015
senior tag
Valakinek volt már akkumulátor problémája?
Az enyémben cserélni kell, de nagyon tiltakozott a szervizes ellene, még nem cserélték ilyen telefonban és biztos balfaszul használom.... -
domper2015
senior tag
Megérkezett az újabb frissítés
-
domper2015
senior tag
Néztem az adathasználati statisztikát: 588 MB "eltávolított alkalmazások". Havonta szerepel ez a tétel.
Mi lehet ez? -
domper2015
senior tag
A telefon WPS-t tudja kezelni, nem találtam sehol.
-
domper2015
senior tag
Megjelent a 4 GB RAM Plus virtuális memória
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5G-vel felvértezett A52 nem sokban tér el a 4G-s verziótól, de nem csak azért érheti meg a felárat, mert már az ötödik generációs hálózatokon is működik.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Notebook hibák
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest