- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Lassan egy hónapja nyüstölöm a telefont, ez az első Samsungom, kicsit féltem tőle. Viszont kellemes csalódás minden téren. Néha mondjuk telefonálás közben be-ki kapcsolódott a képernyő, ezt azzal orvosoltam, hogy kicsit lejjebb csúsztatom a telefont a fülemnél, mint az eddigi összes telefonomnál és ez be is vált, mert ha egyből már oda rakom, akkor tökéletesen megy
Vagy egyszerűen csak kikapcsolom a kijelzőt, mikor már aktív a hívás. Egyedüli hátrány ez a kijelző méret, de egyszerűen nincs kisebb, ez van, szerencsére azért nem olyan kicsit a kezem. Pixel 4-et nagy akksi, volte hiánya miatt cseréltem le, itt ezek megvannak. One UI is inkább kellemes csalódás pure android után, simán megszokható. MIUI-t mondjuk gyűlöltem P4 előtt. Úgy érzem, ezzel a készülékkel most hosszú távon el leszek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5G-vel felvértezett A52 nem sokban tér el a 4G-s verziótól, de nem csak azért érheti meg a felárat, mert már az ötödik generációs hálózatokon is működik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külpolitika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest