- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
-
DrDobos
őstag
Hogyha az eszköz, ami támogatja az adott codecet amire kíváncsi vagy, akkor meg tudod nézni. Csatlakoztasd a a telefonhoz bluetoothal, majd a fejlesztői beálításokban meg tudod nézni, hogy támogatja-e a telefon.(Ha nem tudod kiválasztani az adott codecet, akkor mivel tudod, hogy az BT eszközöd támogatja, akkor kizárásos alapon a telefon nem támogatja.)
Írd meg, hogy mi lett, kívácsi vagyok én is, támogatja-e -
-
Nem pörög a topik. Ennyire nincs probléma a telóval?
-
sagit
veterán
Sziasztok
Támogatja a telefon az aptx hd és/vagy az ldac bluetoth cocdecet?
-
AMD Power
titán
Ha nem 64MP, hanem csak 16Mp-ben szeretnék fényképezni azt hol tudom beállítani?
-
törölt tag
Valaki vett ilyen tokot? [link]
Magasabb a kamera szigetnél? Vagy hogy kell elképzelni azt a részt?
-
-
-
Kurrens
tag
Van, akit zavar a képernyő PWM-je? Ezt találtam:
[link]
Samsung Galaxy A72 2400x1080Super AMOLED 367.6
Samsung Galaxy A52 5G 2400x1080Super AMOLED 250
Samsung Galaxy A52 2400x1080Super AMOLED 183.8 -
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség, hogy lezárt képernyőnél is kapjak értesítést arról ha kerestek vagy üzenet jött mint régen not leddel? Tudom itt már aod van de azt meg vagy állandóan járatom, vagy ütemezve. Play áruházban találtam 2 programot hozzá (aodnotify, aoe), de nem igazán működtek, bugosak voltak, (engedélyeket beállítottam, de pl emailek nem jöttek utána) -
Hoplitész
junior tag
válasz
macilacus #311 üzenetére
Egyébként igen, nekem azzal van bajom, hogy a beírt név tagjait megcseréli, mintha angolul írnám be és ennek beállítását termszetesen nem lehet megtalálni, talán nincs is.
Alsóvonal - jó ötlet.
Mondjuk hihetetlen a XXI. században, de ehhez a pótmegoldáshoz kell folyamodni. -
macilacus
senior tag
válasz
Donki Hóte #304 üzenetére
Nálam már jó pár éve így vannak rendezve, mert így nem kell azzal görcsölnöm, hogy vezetéknévre vagy keresztnévre rendez vagy netalán a kutya valagára, hanem beírom úgy ahogy látni akarom alsó (_) vonalat írva a szünet helyett és nincs vele többet gondom. Csak egyszer kellet a meglévő adatbázist átírnom, utána meg átszokni a megfelelő beviteli míg módra.
-
Pipszi01
tag
Működik üvegen keresztül. Nekem fel se kellett vennem újra az ujjlenyomatokat. Tokok vannak rá,nyilván mivel új teló még nincs kismillió de van.
Játékokat viszi normálisan. Egész erős ez a kis chip.
Zeneileg a hangszórók szépen szólnak és mint bluetoothon mint jacken hangosan és szépen szól a telefon + az üzemideje is fasza :) -
Hasonló helyzetben vagyok, 4-5 telefonról sikerült leszűkítenem a választást erre meg a Redmi Note 10 Pro-ra. Soha nem volt még se samsungos se amoledes telóm és ha ezt venném akkor még meg tudnám magam kímélni a mókolástól is, nem csábulhatnék el a rootolás stb. felé mert úgy tudom Samsung szervíz látja ha mókolva volt a szoftver.
Valami negatívumot tudtok mondani? Amikkel játszom az kb. Microsoft Solitaire, Rush Rally 3. Pupg, COD ilyen hardverigényes játékok nem érdekelnek. Zeneileg mennyire jó teló?
Nillkin cuccokkal hogy álltok? Ilyen üveget raknék rá [link] és ha újra felveszem az ujjlenyomatot a felrakás után akkor azért működni fog többnyire? Illetve ha nem akkor ott van a mintás feloldás is, nem? Tokban pedig erre gondoltam [link]
-
Hoplitész
junior tag
válasz
Donki Hóte #306 üzenetére
Egy hét alatt meg is leszel vele, ha nem lazsálsz.
-
szucstom
őstag
válasz
Donki Hóte #306 üzenetére
erről beszélek. Ha beállítod a névjegyzéket rendesen, akkor csak a SIM számokat mutatja, az outlook-ost meg keresed manuálisan.
-
-
szucstom
őstag
válasz
Donki Hóte #304 üzenetére
a névjegyzékben beállítod, hogy csak a SIM -es névjegyeket mutassa.
-
válasz
macilacus #302 üzenetére
Van valami applikáció, amivel a Névjegyekben tárolt nevek tömegével módosíthatók (amibe feltételeket is lehet beírni)?
Mert nálam sajnos a céges Outlookos névjegyzékkel automatikusan szinkronizálódik a telefon Névjegyzéke, tehát sok-sok céges Gipsz_Jakab név elé kéne beszúrni az M_ karaktereket
Ráadásul ugye csak azon Gipsz_Jakab nevek elé, ahol a vállalt mezőben szerepel a cég neve
-
rwbag2012
tag
Köszi. A Mi 8-on ez sima ügy, választhatok, hogy csak a sim1, csak a sim2 vagy csak a Google-s telefonszámaim között szeretnék keresni. Furcsa, ha egy ilyen funkció itt nincs.
-
-
rwbag2012
tag
Sziasztok! A Telefon alkalmazásban hogyan tudom szétválasztani a sim-kártyán (céges) és mondjuk a Google-fiókomban (saját) tárolt telefonszámokat? Nekem ömlesztve adja a neveket, számokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5G-vel felvértezett A52 nem sokban tér el a 4G-s verziótól, de nem csak azért érheti meg a felárat, mert már az ötödik generációs hálózatokon is működik.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Könyvajánló
- Egérpad topik
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest