- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Egy vékony drótot szúrtam át "zsanér" gyanánt. Nem lötyög, és tartós megoldásnak tűnik. Hogy mi köze van a fedő nélküli dokkolónak ahhoz, hogy maga a telefonnal bt-n összepárosított airbud a teljes töltöttségből 1 óra zenehallhatás után "please charge"-ot kérjen mondjátok el, mert én nem tudom
Mindegy is az egész már, mert az EU megtalálta a Kínából vásárolgatások ellenszerét. Júliustól a 22Euró érték alatti kis dolgokra is rá fogják tenni az áfát, ami kishazánkban 27%. [link]
Sebaj, majd lehet menni újra a hazai GSM boltokba tartozékokért. Nekik meg fogja érni még így is az Alin rendelni, mert 50 meg 100 darabonként más az ár. Nemis érti az ember, hogy tellik olyan hamar egy ilyen boltosnak vastag aranyláncra meg Merci vagy Audira. Remélem a NAV is kíváncsi lesz rá...rendszeresen.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest