Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Szerintetek, ha beázott van értelme bevigyem SS-be , tudnak vele valamit kezdeni ? Tegnapi nagy esőben kint maradt a telefon és hát eléggé sz@rul működik.
-
taptaq
aktív tag
Szevasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy nem frissül a telefon egyáltalán. Még mindig a 2020.04 a biztonsági frissítés. A telefon teljesen gyári állapotban van, semmi nyúlka piszka nem volt vele. Voltam a Vodafonban ott sem tudtak segiteni.
Mellékelek egy fotót.
[link]
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
brumicica
tag
Sziasztok! Slot1-ben RiariaHungária SIM - csak segélyhívásra - egészen egy újraindításig :-(. Csinálja ezt másnál is? Lehet, hogy alaplapos lesz ez is, mint az A40? Köszi.
-
deanka
csendes tag
warranty void 0x0
-
deanka
csendes tag
nah ebből nem értek mindent tisztán
...az általatok linkelt sam oldalról szedtem le a friss 11-et, legfrissebb odinnal raktam fel, mondjuk az se volt egy fáklyásmenet. Néztem unroot progikkal, egyik szerint sincs rootolva. Elég pöcsölős volt a download módba lépni, vagy béna voltam, vagy mittomén
. De lehet kipróbálom vmelyik javaslatot, bár tökre nincs kedvem hozzá asszem.
-
deanka
csendes tag
Nah, sikerült a 11-es XEH verziót feltennem a vodás telóra(köszi a szurkolást), sztem teljesen oké, egy apróság zavar, újraindításnál közli hogy rootolt teló, és ne tároljak semmi érzékeny adatot...ezen túl tudom tenni magam, de van egy progi, ami nem megy fel rá: a gránit bank banki appja... Lehet ezzel vmit kezdeni?
-
Jó, hogy nem írtam le az első benyomást, mert azt akartam írni, hogy javult az üzemidő, és gyorsabb lett az ujjlenyomatolvasó, de nem.
Bár ez utóbbi néha tényleg gyorsabban reagál, de többet is hibázik, és volt olyan, hogy első lenyomásra egyáltalán nem reagált, le kellett vennem az ujjam, és újra rátenni.És újraindításig ezt csinálta. 🤔
-
Polygon
friss újonc
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. A telefonban 2 SIM kártya van, beállítottam hogy a SIM1 csak telefon és szöveges üzenet legyen, a SIM2 csak adat. De telefonhívás kezdeményezésekor továbbra is megjelenik mindkét kártya SIM1 és SIM2 néven. Be lehet úgy állítani hogy csak a SIM1 látszódjon, vagy ez ilyen?
-
válasz
PirosHello #656 üzenetére
Na, akkor te vagy a harmadik ghost touch problémával...
Amúgy tegnap erőt vettem magamon és frissítettem, eddig egyetlen negatív tapasztalatom, hogy az AOD-n az akkumulátor kijelzés az óra alól lekerült az ujjlenyomatolvasó fölé középre.
A pozitívakról nem merek írni egyelőre, babonából.
Azaz párat mégis, az akkumulátor statisztikában visszatették a "legutóbbi teljes feltöltés óta" oldalt, amit nagyon hiányoltam. 👍 Sőt, a dupla koppos lezárás is nagyon tetszik, olyan magától értetődő dolog, érthetetlen, hogy eddig miért hiányzott.
És a kamerakivágás elrejtése se hiányzik, mert a nicelock/multistar-ban egyesével be tudom állítani az összes appot, ahol zavar a kivágás, és ez így nagyon szuper!Aki még nem ismeri a NiceLock-ot, a Samsung saját megoldása a felület testre szabására, aki eddig emiatt rootolta a telefont, az nyugodtan elfelejtheti. Még saját témát is lehet vele csinálni.
-
válasz
PirosHello #654 üzenetére
Ez biztató! Köszönöm a visszajelzést!
-
PirosHello
senior tag
Én a céges A41-et frissítettem 11-re. Érzésre (mivel nem érdekelnek statisztikák, nem mérek stopperrel és mert csak telefonálásra használom) jobb lett az üzemidő, és a biometrikus feloldás is javult. Én ilyen okostokkal használom, a 11-el középre került az óra, és alatta középen az aktuális infók (magyarán nem balra "igazított", mint a 10-nél, hanem "középre"). Valójában sok változást nem veszek észre, kicsit modernebb lett a tárcsázó és a használt betűtípus. Semmi extra.
-
(jan)
őstag
Rootolt telót frissitett már valaki ?
Mik a tapasztalatok ?
-
zeon.hu
nagyúr
Alul nálam is: alkalmazás menü, majd ott nyit meg, ami éppen eszébe jut.
Ilyenkor a reboot is nehézkes, hiába hozom elő a kikapcsoló menüt, érintést érzékel alul és már ki is lépett belőle.Üzemidő passz, sose nézem, mivel a Mi Max 3 az elsődleges nálam,Samut hétvégén leteszem néma módba, hozzá se nyúlok hétfőig
A41-en munka közben megy a hotspot, olyankor nyilván gyorsabban merül, de nem ritka, hogy 8-10 eszköz csatlakozik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest