Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya014
csendes tag
Közel két hete csatlakoztam én is az A41 tulajok közé. Sokat vaciláltam, mert a teljesítményét jópár tesztben kritizálták, de játékokat egyáltalán nem használok, és nem is tapasztaltam semmi problémát ilyen téren. Teljesen jól teszi a dolgát.
A telefon mérete pont ideális, többekközt A51 és A71 tulajok is irigykedve figyeltékA kijelző csillagosötös, mindenképp amoledet akartam, és ezekkel a vékony kávákkal nagyon tetszetős az összkép. Az akksijában 5-6 órás kijelzőidő simán benne van.
Kamera fronton hiányolok pár extrát funkciót; se éjszakai mód, se hyperlapse, se timelapse, amit viszont tud, azt korrektül csinálja. Az alsó hangszóró média lejátszásnál szólhatna kicsit szebben, az ujjlenyomatolvasója pedig lehetne picit fürgébb is, de igazából nincs semmi komolyabb hibája a telefonnak. Én nagyon szeretem, nem bántam meg a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest