- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Szerintetek az a3 duo-s változatott érdemes megvenni? Vannak vele problémák?Feleségemnek lenne! NFC és Lte nem hiszem, hogy hiányozna neki, inkább az 1gb ram miatt aggódnék, bár nekem az Ace 4-ben is csak 1 gb ram van, de nagyon meg vagyok elégedve vele, első androidos telefonom, amit nem csapnék sose földhöz, mert még sose volt rajta fagyás, microlag
Sajnos sima A3-at nem találok 50.000 ft-ért fehér változatban
-
AliasB
senior tag
Sajna MSC mód nincsen rajta csak MTP
ezért írtam, hogy MTP módba ha belépsz ugyan úgy látod a belső tárhelyet és memóriakártyát is, mint MSC módba. De gondolom ezt észre is vetted. Total commander és hasonlók persze nem fogják látni mint meghajtót mivel média eszköz
Marad a Ctrl + C és Ctrl + V
Viszont ha memóriakártyára másolod egy kártyaolvasó segítségével az ugyan az lesz, mint az MSC mód
ezt tudod tenni.
Érdekes a dolog mert ezek szerint akkor MTP módba a winfos nem sorrendbe másolja a sok képet és a létrehozás (vagy módosítás) dátuma az lesz amikor ő az épp oda másolta így egy nagy keverés lesz belőle. Másra nem tudok gondolni. Vagy nem mindegyik képnél van helyes létrehozás vagy módosítás dátum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged