- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiv8
tag
válasz
penge111 #2638 üzenetére
Hi, nekem dual sim-es van. Nincs vele sebesség probléma, bár tény, hogy nem használok memória zabáló alkalmazásokat (pl FB). Sajnos a második sim-et én is buktam, mert a memóriakártya magasabb prioritást kapott, így a net-es sim bekerült egy mini hordozható routerbe. LTE és NFC a dualban is van, nem kell róla lemondani, viszont eléggé rosszul érintett az OTG hiánya ( két külföldi tesztben is írták, hogy tudja... ).
-
AliasB
senior tag
válasz
penge111 #2638 üzenetére
Üdv.
Érdemes-e megenni? Akinek elég az 1GB ram annak érdemes hisz egy 20assal olcsóbb, mint a normál 1.5GBos változat. De ha a másik telefonodba is 1GB ram van és neked elég akkor vedd meg nyugodtanA többi dologban tök egyforma a két telefon amúgy. Mondjuk nem is értem, hogy a két simes változatba miért van csak 1GB ram
talán mert így olcsóbban tudják azt adni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest