Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
Eszti0215 #3438 üzenetére
igen, de az user error volt.
Ha egy képet elküldesz mondjuk messengeren vagy viberen, akkor az adott app saját mappájában is létrejön egy másolat a képről.
Ezeket is betallózza a galéria.
Vagy ha google fotókban be van állítva hogy szinkronizálja a fényképeket a gmail fiókodba, ha törlöd is a készülékről egy előnézeti kép vissza szinkronizálódik, ha megnyitod a teljes kép. -
válasz
Eszti0215 #1662 üzenetére
Nem túl száraz a bőröd? Van olyan, hogy te úgy érzed, ráböktél valamire, de picit elcsúszik az ujjad hegye, amit a telefon már görgetésnek érzékel.
A másik lehetőség, hogy mivel kapacitív a kijelző és a telefon nagyon vékony, úgy van kalibrálva a rendszer, hogy a telefon tenyérben fekszik. Van, hogy a szélét fogom, és össze-vissza érzékel. Ilyenkor mögé teszem a tenyerem és szépen teszi a dolgát. Hülye érzékeny kis vacak telefonok. -
TomPack
őstag
válasz
Eszti0215 #1662 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó tényleg nem a legjobb, tök kellemetlen annak használni aki mondjuk Huaweii-t, vagy Xiaomi-t használt előtte! Azokkal egyáltalán nem kell tornázni, már az ujj látványától is feloldanak.
Itt azért más a helyzet, de ez nem hiba.
Én egy pár hétig próbálkoztam megbarátkozni vele, de azóta inkább a sima húzós felodást használom.
Az érintővel viszont semmi problémám, de fóliát sem használok.
Te esteleg igen? Mert lehet az lesz a ludas! -
válasz
Eszti0215 #1632 üzenetére
Jól gondolom, hogy nem ujjhúzással gépelsz, hanem pötyögsz? Próbáld meg húzással, sokkal gyorsabb.
A nem-végtelenített home először engem is zavart, de mivel én pontosan 3 home screen-t használok, rájöttem, hogy sokkal kevésbé tévedek el így köztük. Aki több oldalt használ, azt persze tényleg hátráltathatja a korlátozás. -
válasz
Eszti0215 #1630 üzenetére
1. nem lehet, csak másik launcherrel
2. sdcard0/Notifications vagy media/audio/Notifications mappába dobáld bele a hangokat, amit értesítő hangnak szeretnél beállítani. Ugyanez működik a Ringtones mappával a csengőhangokkal is
3. Töltsd le és állítsd be a gboard-ot a Play-ről, az már fogja tudni követni a gépelési sebességedet.
+1: ne felejtsd el, hogy a jóból mindig kicsit adnak. -
törölt tag
válasz
Eszti0215 #1529 üzenetére
asztalra nem rakom,csak valamire ami az asztalon van(altalaban penztarca)
A többi esetben tényleg nem kell tartanod semmitől, de a "tegyünk valamit alá" módszert pont érdemes megtartanod. A hátlap [lüvegből készült].
-
kerxy
őstag
válasz
Eszti0215 #1523 üzenetére
Szervizben csinálnak nyomáspróbát. Ha azonban elhasal 29:59en belül akkor jogos a panasz, ha nem akkor nem. De utóbbi esetében nálad sem fog beázni, az biztos
Ha mégis, akkor pedig ők is látni fogják, de ugye ez akkor lehetséges, ha rosszul van ragasztva, ami viszont elég ritka.
-
törölt tag
válasz
Eszti0215 #1523 üzenetére
En ezert sem fogom vizbe vinni.
Egy kis eso a zsebemben meg talan nem art neki...remelem.Igazad van.
Ez a védelem pont arra jó, hogy ami víz más telefont tönkre tesz, az ebben ne tegyen kárt. Nem kell szándékosan kitenni a hatásoknak, de esőben ezt nyugodtan használhatod. Ez pont elég.
-
TomPack
őstag
válasz
Eszti0215 #1501 üzenetére
Szerintem meg lehet szokni ezt a méretet. Sőt, sokkal kényelmesebb mint az A5. A5 2016-ot használtam majdnem egy évig, de kb két napig volt szokatlan. Szerintem ez lenne a normális tenyérbeillő méret. Pár napra próbát tettem egy Redmi Note 4-el, de nem tudtam megszokni, minden hatalmas volt rajta. Az ikonok, az alkalmazások nagy méretben futottak rajta, és úgy éreztem magam mintha látássérült lennék, akkora méreteket dobott az arcomba. Kijelző DPI-t persze nem lehetett állítani rajta, ellenben a Galaxy A5 2016-on a 7-es droidon már volt olyan funkció!
-
bastya2100
tag
válasz
Szia! Én is nem rég váltottam A3-ra és lumia 640 5"-ja után nehéz volt megszokni ezt is
Neked 5,5 után az A5 is fura lesz
De én imádom, hogy nem veszem észre a zsebembe a kis A3-mat
Egyébként nem mondanám gyorsabbnak az A5-öt mert amennyivel erősebb mellette 2-szer annyi a pixel is amivel dolgoznia kell. Nézz utána nyugodtan youtube teszteken . Üzemidőben is jobb az A3, átlag feletti bőven
Kamera jobb az A3-ba élő bizonyíték nem minden a megapixelmagam is teszteltem, de szintén van fent egy jó videó
ahol rád bízza a készítő melyik a jobb minőségű kép
https://www.youtube.com/watch?v=GeUdY1NpwAo&t=308s
De a méret miatt maradj az A5-nél, vagy járj utána megtudod-e szokni a 4,7"-t .
Én is telekomnál vettem, nem tudtam dönteni A5 vagy A3, de az A3-hoz ajándék Samsung level slim hangszóró volt így maradt az A3. -
törölt tag
válasz
Szia!
"Memoria kartyara lehet ezeken menteni?" - Igen, lehet.
"Mennyire kell az uveg miatt vigyazni ra?" - Érdemes odafigyelni rá. A legtöbben fóliával védik, én semmivel, "csak" nagyon ügyelek rá, hogy semmi se lehessen a zsebemben, ahol viselem.
"Egyaltalan megerne barmelyikre lecserelnem a huawei gx 8 am?" - Miért szeretnéd leváltani a Huawei-t? Ha csak meguntad, de amúgy kifogástalanul működik, akkor nem biztos, hogy érdemes. Ha van valamilyen problémája, ami indokolja, akkor igen, érdemes váltani.
"Ujjlenyomat olvasora sokan panaszkodnak,nektek mik a tapasztalatok?" - Semmi gondom vele, megbízhatóan teszi a dolgát.
"megerne az A5 re plusz 20at kolteni" - Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest