Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dimond G

senior tag

válasz n2066 #121 üzenetére

Szia!
    Nekem i13 pro-m van, de mellette ezt a készüléket is használok (fehér színű) és meg kell mondanom jó használni! Könnyű a súlya, kicsit nagyobb mint egy iphone (magasságra), de az A70-eshez képest nem nagyobb (azt hiszem).
    Megpróbáltam mindent beállítani, ami iphone-on is volt és sikerült. Nem éreztem hiányt! Kicsit akad a teló. 90 hz-en is! Viszont napi használatban engem nem zavart!
    Aksi! Melóban, nem sokat használtam, de 1,5-2 napot nálam kibírt! Adatháló házon kívül, gps, és bluetoot nonstop bekapcsolva! Egy Xiaomi band 7-et használok mellette. Használat függő!
    Kamerák! Ha nappal fotózol, akkor a telón nagyon jó a végeredmény és belenagyítva is!
    Más monitoron, pl pc-én nézve és facebookra feltöltve is jó a visszhang! Szóval bátran lehet vele kattintgatni és ha odafigyelsz a dolgokra, pl vízszintes, fényviszonyok, akkor elég profi képeket lehet csinálni!
    Éjjel már nem annyira profi, de nem szégyenkezhet a teló! Nézz teszteket you tube-on!
    Videót egyet csináltam vele és elég jó. Nem egy iphone, de jó!
    Szerintem az árát tekintve a tudással szemben és az A70-en szem beállítva, szerintem simán vállalható a készülék! Szerintem! :R

Új hozzászólás Aktív témák