Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Drága.
-
-
t72killer
titán
Fantasztikus, ebből az 5g-t hagyják ki, a másikból meg az ebben az évszázadban is vállalható kijelzőt.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
g2gti
tag
Szerintetek ez vagy a Redmi Note 10 pro?
-
scyllarus
veterán
A Samsung sorra adja ki a vállalhatatlan hardverrel szerelt "középkategóriás" telefonokat. Mintha az S Advance-om idejében járnánk... Drága és gyenge, de a kijelző szép.
Úgy látom, Samuból csak a felsőkategóriától felfelé szabad nézelődni..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
janos68
aktív tag
Fogalmam sincs, hogy miért, de a hideg kiráz a Samsung telefonoktól, pedig sohasem bántottak, vagy molesztáltak. Egy jó pszichiáter biztos kihozná belőlem.
-
Alvin76
tag
Az Mi 10 lite 5G (nem a T-s, hanem a sima Amoledes) még nagyobb ütést mér rá... pont ugyanennyiért...
-
razorka777
veterán
Megint az a fránya árazás.Bár én a SOC-val sem vagyok kibékülve.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
t72killer
titán
válasz razorka777 #11 üzenetére
+1, most látom, hogy még egy alap dimensityre se futotta
-
t72killer
titán
válasz this is life #14 üzenetére
Attól függ. 4g-vel az első találkozásom akkor történt, amikor kezdték kiépíteni az európai hálózatokat, egy frissen updatelt horvát toronynak köszönhetően volt netünk egy sziget takart oldalán, ahol a 2g bukdácsolt. Uez 5g-vel is előfordulhat.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #8 üzenetére
Köszönöm, javítva.
-
this is life
Ármester
válasz t72killer #15 üzenetére
Igazad benne lehet a pakliban a bukdácsoló net,kapcsolat . Viszont az 5g technológia korlátai miatt vsz jo darabig nem lehet számítani teljes körű lefedettségre . Emiatt vagyok azon a véleményen , hogy egy darabig még el lehet lenni nélküle . Aztán lehet , hogy az élet a fejlesztések, bővítések tempója majd ram cáfol.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Tschubi
tag
Csalás! Az első képen látszik, hogy az AMOLED-s készüléknél be van kapcsolva a hangszóró. Így jó, hogy jobb a képe!
-
janeszgol
félisten
Hat. Inkabb elofizuhoz majd 70k kornyeken. Talan. Nem lenne rossz, ha a teso SoC-jet kapta volna. Ez a ket telefon egy normalisan tesz ki.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most kicsit rá néztem erre a Mediatek G80-ra, hát az tény hogy a G90t-hez képest marginális az elmaradás.
Illetve csak én nem látok olyan opciót, hogy támogatja az SOC a 90hz képfrissítést?
De lehet én kerestem rossz helyen.
A G90T az támogatja, az tuti.
-
t72killer
titán
válasz this is life #17 üzenetére
Magyarország ugyebár szuperjól le van fedve 4g-vel, lévén főleg sík terület, külföld lehet leginkább érdekes. Ahol van 4g, ott nem hiányolnám az 5öst sztem.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz t72killer #21 üzenetére
Hát azért itt is lehet vak foltokat találni , de tény domborzatilag előnyben vagyunk . Anno Norvégia, Svédországban helyenként elég köhögős volt a net elérésem . Itthon csak Tolna megye egy ket zsák falujában a dombok közt sikerült fekete zónába futni . Az 5g-nél a torony sűrűség vagy annak hiány nagyban tudja a szolgáltatás minőséget ja utáni a vagy lerontani , emiatt írtam a fenti par gondolatom, posztom. Még mindig keresed a vízálló , jó kamerával és hw-el rendelkező élhető árú eszközt ami az s7 utódja lehet ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
t72killer
titán
válasz this is life #22 üzenetére
Megvan. a52 5g.
Az s20 fe 5g-t már 99%-ban eldöntöttem, csak még vártam a rendeléssel - erre kijön egy ami nekem kb ugyanazt adja, (sajnos csak kicsit) olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Nem rossz, de magamnak nem kéne. A "Tetszett" plecsni igazán tálaló most.
Samsung Galaxy S23+
-
t72killer
titán
válasz this is life #25 üzenetére
De végre van értelmes választási lehetőség, ami ráadásul nem kerül zillió Ft/EUR-ba.
-
Mercel
senior tag
Számomra értelmezhetetlen egy olyan mobil amelynek bármelyik részegysége vállalhatatlan.
Hiába a jó panel, az elmegy kamera és a combos akkumulátor, ha az egész lelke a soc elfogadhatatlan teljesítményt nyújt.Azért 2021-ben még egy alsó / alsó középkategóriás mobil se akadozzon már üzemszerű, átlagos felhasználás mellet (böngészés) , mert ha igen, akkor az a termék selejt.
Akármennyiért is selejt.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
t72killer
titán
válasz aprokaroka87 #31 üzenetére
Közepes dimensity alá ma már nem kéne adni, a 10+nm a múlté.
-
novinyul
veterán
válasz t72killer #32 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Redmi Note10-ben lévő Snapi 678-t(11nm) A 730 szintjén van, melegedés nélkül és nagyon szépen fut rajta minden. Samsung is meg léphette volna a G80 helyett, akkor tényleg egy igen ütős kis telefont raktak volna le az asztalra.
Xiaomi 13T - Retro telefonok
-
hegedus001
aktív tag
A 2016 os A3 biztosan IP védett volt? Úgy emlékeztem hogy csak 2017 től kezdve
-
finley
junior tag
válasz hegedus001 #35 üzenetére
Nem volt IP védett.
-
hegedus001
aktív tag
-
finley
junior tag
válasz hegedus001 #37 üzenetére
Az A52 5G és az A72 most azért feladta a leckét. Más ársáv, de az A32 5G és az A42 egy ruppót sem ér.
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
A cikk jó, de.... 😎
Gyenge hardver, erős árazás. Mellette szól a 4 év biz. frissítés, ennyi.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
janeszgol
félisten
Még annyit a kamerához, hogy a videó kép szép. Konkrétan szép. Mindkettőé. A hang is jó.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem vannak kétségeim, hogy ez a hardver 4 év múlva, normális módon megtudja hajtani az akkor Android verziót, illetve alkalmas lesz arra hogy élvezd normális módon az akkori használatot.
Szóval lehet ez a 4 év support, arról fog szólni hogy megkapod a dolgot, használd nyugodtan :D
-
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #44 üzenetére
Tudom, hogy kísért a múlt, de reménykedjünk abban, hogy az egyre erősebb hardvernek köszönhetően ebből egyre kevesebb probléma lesz, én inkább örüljünk annak, ha valaki 3-4 év frissítésben gondolkodik.
De az igaz, hogy az Android működése elavult, rossz koncepcióval rendelkezik. 13 -14 év alatt sok dolog történt az informatikában. -
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #46 üzenetére
De honnan tudod melyik az időtálló hardver? Amit a Xiaomi ad? Jah, csak szoftveresen meg már a megjelenésekor bajos, és ez úgy is marad. Valamit valamiért.
Igenis az OS gyártó feladata ezen javítani. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz janeszgol #47 üzenetére
Hát Itt van ez a g80, mai szemmel nézve vajon egy közép kategóriás SOC, vagy inkább alsó kategóriás?
4 év sok idő, a teljesítmény csak egy dolog, a tudás is sokat számít, igazából azt sem tudni, hogy az Android hogyan fog fejlődni.
Simán lehet hogy 4 év múlva pl előírják hogy az Akkori Android verzió-hoz kötelező lesz a minimum 120hz képfrissítés.
-
hardver1985
tag
4g jó kijelzős, 5g adjunk egy gyenge kijelzőt.Gratula ennyi telik a Samsungtól
Megbízhatóságom: 245 pozitív...
-
t72killer
titán
válasz hardver1985 #49 üzenetére
Az értelmes ár, jó vas, 5g trióból kettőt választhatsz... Az a52 5g lesz a te telód, ha az ajándék buds-ot el tudod adni, szvsz nem rossz üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen