- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Van a feleségemnek egy Samsung A32 telefonja. Mostanában azt csinálja,hogy mind1 milyen okosórával van használva sokszor megszakad a BT kapcsolat az órával, okos karpánttal. Néha még akkor is amikor 1 méterre van a kettő egymástól. Eddig azt hittük,hogy az óra nem jó (Samsung watch Active 2). De most egy új Fit3-al is ugyan ezt csinálja. Szerintetek mi lehet a baj? Legújabb szoftver van a telefonon.
-
Bandit21
addikt
Üdv nekem xiaomi van évek óta és a lányom telefonján kéne a tiktok mobil elérést korlátozni.
Hol lehet ezt megtenni?
Alkalmazás engedélyek közt nem látom.
Mobiladat beállítások közt azt látom mennyit fogyaszt meg be tudom állítani hogy elérje a mobilt wifi közbe is.
En pont fordítva szeretném, csak wifin tudja használni.Se wifi beállítások közt se máshol nem találtam.
Valaki vilagositson fel. Köszönöm.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
kayman
senior tag
Valakinek volt már usb hibája?
ezt írtam a szerviznek :
A hiba az usb vezérlőben lehet, mert több kábellel tesztelés után is folyamatos hibák vannak.
Van ahol az adatkapcsolat csak úgy működik, hogy a type C kábelt ki kell húzni - meg kell fordítani - majd visszadugni.
De van ahol olyan hibát generál, hogy a legördíthető értesítéseknél azt mutatja hogy usb csatlakoztatva, majd azt hogy nincs csatlakoztatva, majd újra van és hamarosan újra nincs. Kb 1-2 másodpercenként vált.
Ha kihúzom a kábelt, akkor is folytatja a végtelenségig. Csak egy újraindítástól múlik el.
Akkor az újra töltőre dugás után vagy jó vagy kezdődik elölről.HyperTransport az úr!
-
umisu80
csendes tag
Sziasztok,
megrendeltem utban van felem A32 -> kerdes: ugy lattam a csomagban van tok az pipa, de milyen uveget erdemes venni hozza? a ful cover-t fel tudom tenni a gyari tokhoz vagy csak a normal nem ful coveres a jo nekem?
vagyis volt hogy korabbi telefonnal a full coveres tempered glass eltartotta a tokot vagy epp nem ment ra rendesen a telefonra... van ilyen meg?
[ Szerkesztve ]
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Páromnak mobilcsere programban egy ilyen készüléket vettünk.
Szeretett volna pár témát rárakni, de az SMS megjelenítése nem változott meg a téma szerint.
A többi, hívás, stb megváltozott a téma szerint.
Én kipróbáltam az s8-as készülékemen, nekem megváltozott a téma szerint.
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Noukoum
veterán
Beállítások->A telefon névjegye->Szoftver adatai->Build száma, erre kell 5-ször rábökni és utána megjelenik a Beállításokban legalul a Fejlesztői beállítások.
(Nem biztos hogy konkrétan így jutsz el oda, de a szoftver adatainál (milyen android, mikori biztonsági frissítés stb) kell lennie a Build számnak)
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kayman
senior tag
Ma a zsebemben többször is elindította a hívást, vagy a kamerát.
Ezekre van gyors gomb is a zárt képernyőn. Ezek kikapcsolhatók?HyperTransport az úr!
-
kayman
senior tag
Elég lomha a drága, hogyan lehet optimalizálni a leg egyszerűbben?
Jó lenne, ha tudnák valami butább beállítási csomaggal gyorsítani rajta.HyperTransport az úr!
-
Icamingo
tag
Céges telónak használok pár hónapja ilyet, a mindennapokban kifejezetten kellemes használni, pedig először nem vártam tőle sokat. Fényképezője jó, ráadásul még a Pubg is simán fut rajta.
A hátlapja nagyon karcolódik.
Nem tudja esetleg valaki, h. a gcam melyik verziója jó rá? Eddig többet kipróbáltam, de csak a videó mutat képet, ha fényképezést választom ki, akkor fekete a képernyő a kamerakép helyett. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hívásrögzítés megy ezen a telefonon gyári ROM-on? Samsung S20 FE-n SKVALEX Call Recorder, Cube ACR gyárin működik. Remélhetőleg itt is megy.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Elakadok a telepítés végén, nem működik a Play áruház, nem tölt le semmit. Már több gyári visszaállítás volt, új fiókokkal, de a végén mindig ez van.
Mit lehet tenni?
Legelőször rendben felment, de talán onnantól hogy a acalendar app-ba felvettem egy olyan fiókot is, ami egy mások, müködő telón van, kiakadt. Ráadásul most már a másik teló sem éri el a Playt. A feleségemén megy a letöltés. Sim nélkül is próbáltam telepíteni, ajánlott beállításokkal, Samu fiók nélkül. -
Nandivagyok
aktív tag
Hali?
Van esetleg valaki aki sikeresen rootolta már a telefont? Xiomikat többször buheráltam, de ehhez nem merek hozzákezdeni. Ha van angol nyelvű, bizonyítottan működő megoldás, nagyon örülnék. Gondolom a samsungokra kb. általános metódus van. -
gyuri2008
veterán
válasz Düsseldorf #67 üzenetére
Igazad van.
-
Düsseldorf
tag
"A cikk jó, de.... 😎
Gyenge hardver, erős árazás. Mellette szól a 4 év biz. frissítés, ennyi."hát nem éppen, mert akad épp elég potenciális vásárló (nyilván nem itteni geekek), akiket pont nem érdekel, hogy milyen idióta 3D-s játékot v. videószerkesztést nem bir el a közepes hardver, de szempont a remek kijelző, a jó fényképezési lehetőség, a jó aksi vagy épp a 4 év support már bőven 100 k alatti áron (ami még megy lejjebb is, ha a forintgyengülés nem tesz ennek keresztbe). Egy másik tesztben ezt igen jól összeszedték:
Kinek ajánljuk – Samsung A32
– 100 000 forint környékén keres telefont
– Épkézláb középkategóriás mobilra vágyik
– Lényeges a sokoldalú képalkotás
– Fontos a lehető legjobb képminőség
– Számít az átlagosnál jobb üzemidő
Kinek nem ajánljuk – Samsung A32
– Villantós telefonra vágyik
– Alapvetően játékra keres mobilt
– Fontos a lehető legnagyobb teljesítményszóval akad elég ember, akinek ez a konfiguráció egy jónevű gyártótól bőségesen megfelel.
-
gabor9991
őstag
Telenornál flottában 58-ért sikerült megvenni, annyiért remek készülék
-
draco31
veterán
Akinek ilyene van, képernyő kép készítés az hangerő le és a bekapcs gomb egyszerre?
Ismerős vett ilyet, és szerinte nem így kell, vagy csak béna, és nem képes egyszerre megnyomniASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
janeszgol
félisten
-
gyuri2008
veterán
A 31 érdemes lecserélni erre s típusra?
-
MC Pite
veterán
Ez élhetőbb, nem állok neki nagyítóval keresni hogy miben tér el az A41-emtől (céges).
Ha ugyanaz a kijelző (gyanítom), akkor könyörögve kérek mindenkit, hogy olyan barokkos túlzásokba, mint hogy szép a kijelző, ne essünk. Nem rossz, használható, kész.Van a kihipózottfuraszínű, és a túlszínesfuraszínű mód (természetes módban használom mindegyik telefont).
Volt sok amoledes meg pár ips paneles telefonom (igaz, közép és felső közép kategória) de mindegyik sokkal normálisabb kijelzőjű volt.
Konkrétan most megint egymás mellé tettem a Pixel 4A-val (tudom, picit drágább) - de a Pixelen tényleg jók a színek, tónusok, kontraszt, és a fényerő is pöpec.
Az ujjlenyomatolvasót (ha szintén azonos) meg hagyjuk, 10ből 6 már jó találati arányEzért a készülékért százszor inkább adnék pénzt mint az 5G-sért - de legalább másfélszer annyiért mérik, mint amit szerintem ér.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Milaraspa
tag
Érdekes, a tévéknél meg az OLED-nek van gyengébb fényereje.
-
Cyrusgrissom
kezdő
Ez még elmegy szódával.
-
janeszgol
félisten
válasz t72killer #50 üzenetére
Ha az előfuzetéses árat nézzük, az A52 5G mindhármat hozza. Komolyan mondom nem számítottam erre, hogy a Samsung előáll valami értelmessel. Már decemberben ismert volt az A32 5G és az A42 5G specje, illetve azt is tudtuk, hogy mindkettő drágább lesz az elődjénél, mondom a Samsung ezt az évet eltréfálja a szarjaival.
Erre tessék, itt az A52 5G. Illetve az A52 4G és az A72 4G. -
t72killer
titán
válasz hardver1985 #49 üzenetére
Az értelmes ár, jó vas, 5g trióból kettőt választhatsz... Az a52 5g lesz a te telód, ha az ajándék buds-ot el tudod adni, szvsz nem rossz üzlet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
hardver1985
tag
4g jó kijelzős, 5g adjunk egy gyenge kijelzőt.Gratula ennyi telik a Samsungtól
Megbízhatóságom: 289 pozitív...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz janeszgol #47 üzenetére
Hát Itt van ez a g80, mai szemmel nézve vajon egy közép kategóriás SOC, vagy inkább alsó kategóriás?
4 év sok idő, a teljesítmény csak egy dolog, a tudás is sokat számít, igazából azt sem tudni, hogy az Android hogyan fog fejlődni.
Simán lehet hogy 4 év múlva pl előírják hogy az Akkori Android verzió-hoz kötelező lesz a minimum 120hz képfrissítés.
-
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #46 üzenetére
De honnan tudod melyik az időtálló hardver? Amit a Xiaomi ad? Jah, csak szoftveresen meg már a megjelenésekor bajos, és ez úgy is marad. Valamit valamiért.
Igenis az OS gyártó feladata ezen javítani. -
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #44 üzenetére
Tudom, hogy kísért a múlt, de reménykedjünk abban, hogy az egyre erősebb hardvernek köszönhetően ebből egyre kevesebb probléma lesz, én inkább örüljünk annak, ha valaki 3-4 év frissítésben gondolkodik.
De az igaz, hogy az Android működése elavult, rossz koncepcióval rendelkezik. 13 -14 év alatt sok dolog történt az informatikában. -
aprokaroka87
nagyúr
Nekem vannak kétségeim, hogy ez a hardver 4 év múlva, normális módon megtudja hajtani az akkor Android verziót, illetve alkalmas lesz arra hogy élvezd normális módon az akkori használatot.
Szóval lehet ez a 4 év support, arról fog szólni hogy megkapod a dolgot, használd nyugodtan :D
-
janeszgol
félisten
Még annyit a kamerához, hogy a videó kép szép. Konkrétan szép. Mindkettőé. A hang is jó.
-
Doki42
őstag
A cikk jó, de.... 😎
Gyenge hardver, erős árazás. Mellette szól a 4 év biz. frissítés, ennyi.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
finley
junior tag
válasz hegedus001 #37 üzenetére
Az A52 5G és az A72 most azért feladta a leckét. Más ársáv, de az A32 5G és az A42 egy ruppót sem ér.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
-
finley
junior tag
válasz hegedus001 #35 üzenetére
Nem volt IP védett.
-
hegedus001
aktív tag
A 2016 os A3 biztosan IP védett volt? Úgy emlékeztem hogy csak 2017 től kezdve
-
novinyul
veterán
válasz t72killer #32 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Redmi Note10-ben lévő Snapi 678-t(11nm) A 730 szintjén van, melegedés nélkül és nagyon szépen fut rajta minden. Samsung is meg léphette volna a G80 helyett, akkor tényleg egy igen ütős kis telefont raktak volna le az asztalra.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
t72killer
titán
válasz aprokaroka87 #31 üzenetére
Közepes dimensity alá ma már nem kéne adni, a 10+nm a múlté.
-
Mercel
senior tag
Számomra értelmezhetetlen egy olyan mobil amelynek bármelyik részegysége vállalhatatlan.
Hiába a jó panel, az elmegy kamera és a combos akkumulátor, ha az egész lelke a soc elfogadhatatlan teljesítményt nyújt.Azért 2021-ben még egy alsó / alsó középkategóriás mobil se akadozzon már üzemszerű, átlagos felhasználás mellet (böngészés) , mert ha igen, akkor az a termék selejt.
Akármennyiért is selejt.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
t72killer
titán
válasz this is life #25 üzenetére
De végre van értelmes választási lehetőség, ami ráadásul nem kerül zillió Ft/EUR-ba.
-
jUUh
addikt
Nem rossz, de magamnak nem kéne. A "Tetszett" plecsni igazán tálaló most.
Samsung Galaxy S23+
-
t72killer
titán
válasz this is life #22 üzenetére
Megvan. a52 5g.
Az s20 fe 5g-t már 99%-ban eldöntöttem, csak még vártam a rendeléssel - erre kijön egy ami nekem kb ugyanazt adja, (sajnos csak kicsit) olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz t72killer #21 üzenetére
Hát azért itt is lehet vak foltokat találni , de tény domborzatilag előnyben vagyunk . Anno Norvégia, Svédországban helyenként elég köhögős volt a net elérésem . Itthon csak Tolna megye egy ket zsák falujában a dombok közt sikerült fekete zónába futni . Az 5g-nél a torony sűrűség vagy annak hiány nagyban tudja a szolgáltatás minőséget ja utáni a vagy lerontani , emiatt írtam a fenti par gondolatom, posztom. Még mindig keresed a vízálló , jó kamerával és hw-el rendelkező élhető árú eszközt ami az s7 utódja lehet ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
t72killer
titán
válasz this is life #17 üzenetére
Magyarország ugyebár szuperjól le van fedve 4g-vel, lévén főleg sík terület, külföld lehet leginkább érdekes. Ahol van 4g, ott nem hiányolnám az 5öst sztem.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Most kicsit rá néztem erre a Mediatek G80-ra, hát az tény hogy a G90t-hez képest marginális az elmaradás.
Illetve csak én nem látok olyan opciót, hogy támogatja az SOC a 90hz képfrissítést?
De lehet én kerestem rossz helyen.
A G90T az támogatja, az tuti.
-
janeszgol
félisten
Hat. Inkabb elofizuhoz majd 70k kornyeken. Talan. Nem lenne rossz, ha a teso SoC-jet kapta volna. Ez a ket telefon egy normalisan tesz ki.
-
Tschubi
tag
Csalás! Az első képen látszik, hogy az AMOLED-s készüléknél be van kapcsolva a hangszóró. Így jó, hogy jobb a képe!
-
this is life
Ármester
válasz t72killer #15 üzenetére
Igazad benne lehet a pakliban a bukdácsoló net,kapcsolat . Viszont az 5g technológia korlátai miatt vsz jo darabig nem lehet számítani teljes körű lefedettségre . Emiatt vagyok azon a véleményen , hogy egy darabig még el lehet lenni nélküle . Aztán lehet , hogy az élet a fejlesztések, bővítések tempója majd ram cáfol.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #8 üzenetére
Köszönöm, javítva.
-
t72killer
titán
válasz this is life #14 üzenetére
Attól függ. 4g-vel az első találkozásom akkor történt, amikor kezdték kiépíteni az európai hálózatokat, egy frissen updatelt horvát toronynak köszönhetően volt netünk egy sziget takart oldalán, ahol a 2g bukdácsolt. Uez 5g-vel is előfordulhat.
-
t72killer
titán
válasz razorka777 #11 üzenetére
+1, most látom, hogy még egy alap dimensityre se futotta
-
razorka777
veterán
Megint az a fránya árazás.Bár én a SOC-val sem vagyok kibékülve.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Alvin76
tag
Az Mi 10 lite 5G (nem a T-s, hanem a sima Amoledes) még nagyobb ütést mér rá... pont ugyanennyiért...
-
janos68
aktív tag
Fogalmam sincs, hogy miért, de a hideg kiráz a Samsung telefonoktól, pedig sohasem bántottak, vagy molesztáltak. Egy jó pszichiáter biztos kihozná belőlem.
-
scyllarus
veterán
A Samsung sorra adja ki a vállalhatatlan hardverrel szerelt "középkategóriás" telefonokat. Mintha az S Advance-om idejében járnánk... Drága és gyenge, de a kijelző szép.
Úgy látom, Samuból csak a felsőkategóriától felfelé szabad nézelődni..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
g2gti
tag
Szerintetek ez vagy a Redmi Note 10 pro?
-
t72killer
titán
Fantasztikus, ebből az 5g-t hagyják ki, a másikból meg az ebben az évszázadban is vállalható kijelzőt.
-
-
zozzo72
aktív tag
Drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget