- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Úgy néz ki, hogy már nem kapható. Van valami utódja?
Leginkább a nagy akku érdekes, de a strapabíróság is jó dolog. -
w.miki
veterán
Van egy teló, ami bekapcsolás után csak villog a GT-E2370 SAMSUNG felirat, és nem megy tovább sehogy.
Ha PC-re kötöm USB kábellel, kikapcsolva, akkor egyből bekapcsol, és ugyanígy csak villog.
Meg lehet ezt valahogy javítani?
Próbálkoztam a Samsung Kies programmal, de az nem volt hajlandó frissíteni, miután beírtam a telót típusát, egyből beintett.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
kadett01
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy memória kártyáról, hogyan lehet beállítani mp3-at csengő hangnak. Lehet egyáltalán?
-
Otisz
őstag
8 napja vettem, akkor töltöttem fel teljesen, de az akku még mindig fullon van, pedig 2óra beszélgetési idő is van benne.
Nagyon jó!(OO[IIII][IIII]OO)
-
FF23
senior tag
Így kell tesztelni
Samsung E2370 Xcover Crash TestRT-AX58U v1
-
keopsz
HÁZIGAZDA
elementáris gond nincs a hangminőségével, 4en is használnak ilyet a környezetemben, még egyikük se dobta ki.
..bár van pár húzása, ami baromi idegesítő. áll. magától oldja a bill. zárat, ha sms jön (ez engem nem érint, nem használok ilyesmit), ill. nem lehet végleg kikapcsolni a bill. hangot, csak lehalkítani az oldalsó hangerőszabályozóval, viszont nincs az a nap, h ne hangosodna vissza, eccerűen kivédhetetlen, h ne nyomódjon meg a táskában, zsebben.
de ami a legnagyobb baja, h nekem nem sikerült róla normálisan sms-t menteni, se bt-n, se usb-n nem hozza le TELJESEN az üzeneteket, ami télleg azt jelenti, h biz. üzenetek eltűnnek a copy közben, mások (tipikusan a hosszabbak) meg véletlenszerűen vesztenek a tartalmukból, ami 2010ben sztem röhej. a gyári szoftver egy fos, a mobile-master.com-os app. ügyes, de ez a "tartalmi következetlenség" elég aggasztó.
[ Szerkesztve ]
cantante di sampietrini
-
Solger
csendes tag
Üdv!
A "rossz hangminőségről" írhatnátok valami konkrétabbat. Mennyire rossz? Ennek a telefonnak is a lényege az lenne, hogy lehessen vele telefonálni. De ha olyan gyatra a hangminőség akkor minek vegyem meg?
-
heroic
tag
de jó lenne ilyen buli/tartaléktelefonnak
ennek az elődjével rendelkeztem anno, 2 hétig is kibírta az aksi, amilyen lusta vagyok ez nagyon jól jött, de sajnos a Dunában végezte egy átmulatott este utánself-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
Kobaljov
senior tag
A Moto kihozott egy újabb mérsékelten strapa Androidos telót (a korábbiakhoz hasonlóan ennek az európai megjelenése is kérdéses)
-
Gusztáv
addikt
Na igen, de ha 35 db telefon kell, akkor már elég ciki, hogy a szolgáltatónál már nincs, az E2370 csak októberben lesz. Meg kb 3 hónapja megy a tárgyalás és az elejétől fogva tudták, hogy nekünk ez a telefon kell . Most kell találni valami hasonlót, sajna a E2370-ben gagyibb a kamera és a menürendszer is rusnyább lett. Ha meg valami normális telefont vesz az ember, azt fél év alatt szétcseszik a kedves kollégák.
Laci
-
Kobaljov
senior tag
Az S. mintaboltot nem tudom, de máshol van hozzá utángyártott aksi, új "gyárit" már nem hiszem, hogy lehet találni
Egyébként én Siemens M35-el indultam ami sok évig megvolt csak az FM rádiót hiányoltam belőle, aztán ellopták így jött egy rövid kitérő egy C szériással (egy év után szétesett) majd pedig egy M75-ös, végül tavaly váltottam egy Samsung B2100-re (csíptetős Krusell tokkal) amivel a napfényben való olvashatóságon kívül nagyjából meg is vagyok elégedve..
-
domi007
őstag
Magasak lenne a helyes szvsz, Bocha, ezt talán jobb ha átfogalmazod.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
DeFranco
nagyúr
válasz PierNight #79 üzenetére
Kapott rendesen. Egy időben ezt a telefont használtam netezésre is (modemként), ami először azt jelentette, hogy 1 óra net - 1 óra töltés, majd később miután lett infraport, már folyamatos töltés és használat. Szóval volt mitől kopnia, most 2 púpos akksival járok, és egy hárompálcás pótsamsunggal, amit nem szeretek, de kellhet. De ez már nagyon off.
Még pofátlanabb off: nem tudja valaki véletlenül, hogy a Hungária körúton (Thököly közelében) a Siemens épület bejáratánál levő S. mintabolt működik-e még? Talán ott még lehet kapni gyári akksit.
@meroly: nem magas a számlám, elhiheted
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Azért az akku üzemidő üt. Egyébként szerintem nem ronda, legfeljebb elég robosztus, de ahova szánják szerintem tökéletes.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
-
DeFranco
nagyúr
Én a mai napig egy Siemens ME45-ös telefont használok. Az akksija 1,5 nap körül bír készenlétben, de a beszélgetési ideje kb 3 perc (pontosan, nem túlzok, és ez már egy gyári csereakksi). Még mindig nem visz rá a lélek, hogy lecseréljem, annyira szeretem. Inkább keresek bele pótakksit, annyira tetszik, hogy nem kell félteni, és ha véletlenül ki is csúszik a kezemből, akkor csak nekem nem fut ki a vér az acromból.
Kellenek ezek a telefonok. Az, hogy funkcióban korlátozott egész egyszerűen azért van, mert nem férne bele. Nem tudom, ez hogy néz ki belülről, de nálam a NYÁK-on minden külön bele van téve 2 db fém tokba. A másik oka az lehet, hogy azért sem tömik meg passzosra, hogy ha zuhan, akkor kisebb eséllyel vág tönkre valamit az ütközés.
Az akksi a fent említettek miatt nekem
-
zazahoho
őstag
az aksi nem semmi ,egy igazi strapa telefon ,csak telefonálásra
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
NoMagix
addikt
Miért ehhez a telefonhoz adtak ilyen ütős akkut?
Nem értem!!!
Egy érintősnek is a becsületére válna! -
CarKiller47
tag
"a mai telefonok inkább vékonyak, de szélesek és vastagok"
Sure?
-
Domxc
senior tag
Lehet, hogy lesz majd érintős strapateló? Vajon az milyen borzalmasan nézne ki?
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
=Mentor=
őstag
Nokia 6020 klón
-
nagyúr
A B2100 kellene nekem egy helyzetmeghatározó GPS vevővel, és annyi.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
zombinyul
addikt
Nem rossz,kár hogy manapság ritka az ilyen üzemidővel bíró telefon.Pedig sokaknak az is szempont.Sajnálatos,hogy a hangminőség nem a legjobb,egy ilyen tudású,ilyen árú készüléknek legalább azon a ponton (is) kimagaslónak kellene lennie,pláne,hogy ilyet egy ember hord erdőbe,stb. ahol nem igazán van térerő.gyengébb hangminőség+rossz térerő=használhatatlanság.Ami sajnálatos dolog.
Ennyi pénzt nem áldoznék rá,inkább hordok magammal 2 akkut,ami még mindig nem biztos hogy kitart addig,mint ebben a 2000-es,de azért kellemes készenléti időre számíthatunk szinte minden készüléknél.
Ha lejjebb megy az ára(15 környékére) nem lesz rossz vétel,addig ha választani kellene,még mindig maradnék a B2700-asnálHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Bathory Peti
aktív tag
Igazi munkástelefon,jó akkuval.Aki csak alap dolgokra használja,és kell neki egy strapa telefon,és nem egy irodában dolgozik,annak kiváló választás szerintem
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
zeg
őstag
Egyrészt nem csak ennyire gusztustalan műanyagok léteznek, másrészről nem feltétlenül törékenyebb de vastagabb (és szebb) műanyagokat vagy akár fémötvözeteket is lehet választani, mivel ilyen tudású teló ósdi elektronikája a készülék kábé 20-ad részében is kényelmesen elférne, az aksi+kijelző is bőven kapna védelmet. Csak a Samsung is úgy áll hozzá mint a Sonim, hogy a telón látszódnia kell a strapabíróságnak, ami kvára nem törvényszerű Ezért jár a tisztelet a Nokiának, hogy ők legalább felismerték és képesek voltak minden szituációban vállalható mobilt(3720) a piacra dobni. Kár hogy nem folytatják és tökéletesítik rendszeresen ezen termékvonalat, és inkább hagyják hogy az ilyen samsung-sonim féle rusnyaságok elégítsék ki a strapatelók iránti igényt.
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
tag
Hát sajna nehéz összehozni egy szép strapatelefont, mert
ennél a b2100-nél is nagyon jól látszik hogy azért van mindenhol
legömbölyítve és azért olyan baromi ronda a két 45 fokos lecsapás
a két hosszanti oldalán hogy esésnél ne legyen "éles sarok" hanem
mindenhol tompaszögek legyenek. ( a modern tankoknak is ezért
van a tetején döntött páncélzat, hogy nagyobb anyagvastagsággal
találkozzon a behatolni kívánó erő )Ezért szinte borítékolom hogy a viszonylag szép aktuális nokia strapateló
negyedét bírja mint egy b2100m.
-
D.Orion
veterán
Első oldalon IP54, második IP57.
Szóval, akkor most melyik? Gondolom 54, mert nem búvár telefon.
Ui.: Látom a katonai már másnak is szemet szúrt.
[ Szerkesztve ]
-
Az IP54 nem katonai szabvány. Az IP érintésvédelmi szabvány, villamos biztonságtechnika.
Ezek uniós irányelvek, amelyeket már nálunk is hozzáigazítottak a Magyar Szabványokhoz.A telefonok esetében az IP54 a következőket jelenti:
Az első szám:
-Az első számjeggyel jelzett, merev idegen testek elleni védettségi fokozatok.
5 - Por ellen védett
Por nem hatolhat be olyan mennyiségben, amely a gyártmány működését zavarná, vagy biztonságát veszélyeztetné.
(A hatos lenne a full pormentes)Második számjegy:
-A második számjeggyel jelzett, víz elleni védettségi fokozatok.
4 - Fröccsenő víz ellen védett
A burkolatra bármely irányból fröccsentett víznek ne legyenek káros hatásai.Az utóbbi nem olyan nagy valami, a gázkazánok érintésvédelmi tanusítványai is már szinte mind 5-ös szintűek. Lehet őket akár kád fölé is rakni.
Léteznek sokkal vízállóbb holmik, amik egészen a 8-as fokozatig képesek védeni a berendezést.
Csak érdekességképpen:
5 -Vízsugár ellen védett
Bármely irányból a burkolatra irányított vízsugaraknak ne legyenek káros hatásai.
6 - Erős vízsugár ellen védett
Bármely irányból a burkolatra irányított erős vízsugaraknak ne legyenek káros hatásai.
7 - Időszakos vízbemerítés hatásai ellen védett
Káros hatásokkal járó vízmennyiség ne hatoljon be, ha a burkolat szabványos nyomás-és időviszonyok között időszakosan vízbe van merítve.
8 - Tartós vízbemerítés hatásai ellen védett
Káros hatásokkal járó vízmennyiség ne hatoljon be, ha a burkolat a gyártó és felhasználó megállapodása szerinti, a 7. számjegyre előírtaknál szigorúbb viszonyok között tartósan vízbe van merítve.Bocs, ha nagyon off lett volna. Épületgépészeti ártalom...
Geller -
ganne98
csendes tag
a b2100 tényleg király de hogy ez mi azt nem tom, én a kamerát siratom mert ami ezen van az nem nevezhető annak De jó lenne ha akármilyen telefonhoz lehetne 2000Mah akksit venni. Majd 5 év múlva biztos csak ilyennel szerelik fel a telefonokat, csak akkor, már bőven elkélne majd 3000Mah
6070-E50-N85 Én vagyok a világ leggnagyobb nokia fanja!
-
geri|
aktív tag
Lehet levadászok eggyet alacsonyabb áron később majd második telefonnak...
[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
D4rkm4n
őstag
Kiváncsi vagyok, hogy mikor készít valamelyik gyártó olyan telefont, amiben nincs kamera, memória bővíthető, semmi fícsört nem tud, elpusztíthatatlan és ilyen akksija van. Na az volna az igazi munkás telefon. Ja és persze a kis lámpa a tetejére jól jön.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Kobaljov
senior tag
Lehetne már végre fejlődés a strapatelefon fronton, volna mit csinálni, pl. szabványos USB (3.0) töltő, beépített FM antenna, erős napfényben is olvasható kijelző (a B2100-esem legnagyobb fájdalma), GPS (Androidal kombinálva sok szoftver is egyből lenne hozzá)..
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Volt már itt teszt egy Sonim vs. Samsung, és bizony a Samsung nyerte. Szóval szerintem nem éri meg azt a plusz pénzt...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Berita
csendes tag
ISten király. Ilyet veszek. gondolkodtam a sonimon, de brutáldrága.
-
zeg
őstag
Egy karóra-telefon is okosabb ezeknél, szal' bőőőven van lehetőség kisebb, igényesebb házba pakolni nagyobb vagy legalább egy b2700-as tudást.
Megj: a valamire való optika meg kötelező, ha pl az autót megtöri az ember, a biztosítónak érdemes pár képet lőni. Amit ezzel a homályos sz@rral csinál az ember, az max egy kérdő tekintetre elegendő az ügyintézőtől. Kár volt bele a fényképező.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
Ronda, de nagyon. Teljesen jó hogy melóstelefont is készítenek, de ha véletlenül felteszem az asztalra, elborzadva néz mindenki erre a gagyi (b2100) műanyag-tégla szörnyűségre. Nehéz elhinnem hogy a Samsung nem képes olyan telefon készítésére, mely egyrészt dizájn szempontjából nem a véres köpést váltja ki az emberekből, ugyanakkor nem esik szét ha kiesik az ember zsebéből, vagy döglik meg ha véletlenül eső éri. A fene fog még másik, szalonképes telefont is cipelni mellé, jó lenne már egy komolyabb verseny a strapatelók közt, mert a jelenlegi elérhető választék ocsmány és nagyon gyér.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
veterán
Nekem tetszik.Ilyennek is kell lennie,sok embernek a csili vili helyett fontosabb a strapabírás és egyébként is csak telefonál
duree54
-
amanoba
őstag
én is inkább a b2700-at választanám, pár ezerrel drágább, de messzemenően szebb, és okosabb, és ha jól gazdálkodunk, az is bírja. ( lásd: bepe79)
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
bepe79
addikt
Bemész bármelyik GSM boltba, és hegyre-halomra állnak a B2100-asok, a piros színben. Anno én is azt akartam venni, így felhívtam vagy 20-at, csak nekem a másik színben kellett volna, az meg nem volt égen-földön.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
addikt
válasz ratbuster #26 üzenetére
Cső!
Még szerencse!
Nekem a Sony Ericsson Z600 SAR 0.31 értékű a tesztek szerint [link], ez is benne volt annak idején a reklámjában, hogy mennyire egészséges. Csak azt nem említette senki, hogy gyengén lefedett helyen telefonálni sem lehet vele.
Nem tudom, hogy mennyire arányos a SAR érték a telefon vételi tulajdonságokkal, de nekem az a tapasztalatom, hogy amelyiknek alacsony ez a mutató, annak ellőbb megszakad a adás-vétel kapcsolat. Ilyenek voltak pl. Samsung Z400 0.66; Sony Ericsson Z600 0.31.
A mostani Sony Ericsson K850-em 1.14 a SAR érték, de nincs is ezen a téren vele gond.
Körülöttem a telók már vételileg behaltak ő még mindig kapcsolatban maradt.
A jól lefedett területen észre sem veszi az ember ezt a problémát, de menj vidékre a hegyek közé, akkor jön majd a döbbenet.
Ha valóban 0.41 a SAR értéke, akkor túrázóknak isten ments ilyet venni.
Mellesleg nem árt tudni, hogy sugár özönben élünk, egy modern irodában lehet, hogy nem is a mobiltelefon a legveszélyesebb eszköz.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
BalanceR
addikt
Túlélőteló...
Bear Grylls-nek is ilyen telefonja volt...
De a múlthéten Borneóban kellett neki a fehérje, meg a protein, ami a repedésekbe szorult kosz formájában,ezért sajnos meg kellett ennie...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
meroly
veterán
Hát azért elég nehéz volt beszerezni, mert a T-nél hiába van fenn az oldalon, már sehol se kapható, nincs raktáron, kifutó termék. A többit nem néztem.
skrabi és Bocha: a mai telefonok inkább vékonyak, de szélesek és
vastagok
Szerintem itt hosszúak akart lenni, nem?Impossible is nothing
-
skrabi
senior tag
ezt nem tudom értelmezni:
a mai telefonok inkább vékonyak, de szélesek és vastagok
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
bepe79
addikt
válasz rudymester #18 üzenetére
A B2100 gyakorlatilag mindenhol kapható, ha jól tudom, még szolgáltatónál is! Sőt, még az elődje (de nagyobb tudású) B2700 is. És a B2700 fényévekkel ez előtt jár tudásban, és a 3G-t kikapcsolva azt is elviszi az akksija másfél hétig (személyes tapasztalat, több infó a topikjában, ott írtam róla részletesebben).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
meroly
veterán
válasz ratbuster #32 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek, minél kevesebb annál jobb.
Megnéztem és a 6230i-mnek is csak 0,7
Viszont az E52-nek 1,2, az nagyságrendileg nagyobb, valóban.Ricardo: hát nem tudom mi lesz, páromnak is most váltunk B2100-ra, mi ugye mindig is nokiások voltunk, félek is hogy nem tudja megszeretni a menüt, pedig kisgyerek mellé ilyen telefon kell.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
ratbuster
csendes tag
Konkrét élettani hatásai lehetnek a közismert agydaganat és a sugárzásnak kitett területhez közeli részek daganatos elváltozásai. Ezeken kívül nem érezhető, de műszerekkel mérhető az agyhullámokat zavaró hatása és a nyirokrendszeren keresztül közvetett módon kifejtett kismértékű immunrendszer-gyengítő hatása is, továbbá az ezekből adódó másodlagos kóros élettani folyamatok. Az ezekkel kapcsolatos kutatásokat gátolja, hogy a mobiltelefon-gyártó cégek és a szolgáltatók abszolút ellenérdekeltek a tények nyilvánosságra hozásában. Természetesen abban sem érdekeltek, hogy a mobiltelefont használók nagy része agydaganatban haljon meg, ezért az általad említett szabvány határértékek a SAR vonatkozásában nagyjából biztonságosnak tekinthetőek. Azonban - és ez már saját véleményem - ha egy sugárzásról biztosan tudjuk, hogy káros az egészségre, akkor abból minél kevesebbet kap szervezetünk, annál jobb.
-
mrlujoak
veterán
Aztapaszta... az az akksi kb olyan vastag, mint a telefonom.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Domxc
senior tag
és akkor feltesszük a kérdést..minek kellett ez?
-
Ricardo
titán
Én csodálkozom hogy strapa létére nem B szériás.
Ha ez Nokia lenne már meg is találtam volna anyám következő készülékét. Mindíg panaszkodik, hogy a jelenlegi 3410-ét már 2-3 naponta tölteni kell (eddig hetente töltötte), és kell neki egy másik. Nem tudom mit szólna a samu menühöz, de ha belefér neki, akkor ártól függően jó céltelefon lehet.
[ Szerkesztve ]
-
ratbuster
csendes tag
Az E2370 kapcsán egy nagyon fontos (szerintem az egyik legfontosabb) paraméterről még nem írt senki: a sugárzás értékről, amely jelen esetben mindössze 0,41 W/kg. Ilyen alacsony sugárzású telót ritkán látni. Nálam kizáró ok a magas sugárzás, ezért nem vettem pl. Nokia E52-t, pedig amúgy nagyon tetszett...
-
che 1990
tag
Az ívelt gombok miatt engem erre emlékeztet:Vertu Constellation
Amúgy,látom az értékelés résznél Üzemidő: 10/10 Ha emlékezetem nem csal,ez az első telefon ami ezt kiérdemelte.Grat. -
Zsolto
őstag
Az tényleg csak kvázi tökéletes lenne, azért csak "kvázi", mert sokaknak nem lenne szükségük rá, én se venném meg, mert nincs rá szükségem. De az zavar, hogy ha holnaptól rákapnék az alaszkai lazachorgászatra, és két fogás között hegymászással ütném el az időt, akkor nem lenne olyan telefon, amit magammal vihetnék.
Viccen kívül: a geek festők, villanyszerelők, autószerelők, kőművesek, burkolók, motoros futárok stb. hogy oldják meg ezt a dolgot?
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
meroly
veterán
válasz Lotusomega #22 üzenetére
Ahhoz szerintem elég az 1000mAh is, nem? Vagy nagyon hamar lemerül. Tuti sokkal nagyobb, mert én is tuningolt gyári akkuval használom a 6230i-met (BL-5C helyett BL-6C-vel), ami 0,5mm-el vastagabb, de a hátlap eléggé feszül már.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Lotusomega #19 üzenetére
Valószínű fizikálisan nem férne bele. Miért mi bajod a B2100 akkujával?
Zsolto: azért, mert akkor a saját ellenségeik lennének. Gondold el, megcsinálnák a kvázi tökéletes telefont, mint anno a 6310i, nem tudnának mást eladni...
Egyébként én is díjaznám ezt az ötletet, mert a mai kínálat egy nagy kalap kaki....[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Zsolto
őstag
Oké, még egy kövér, buta strapafon, hurrá.
Nekem az nem világos még mindig, hogy miért gondolják a gyártók, hogy ha egy ilyen különleges jellemzővel ruháznak fel egy telefont (pl. strapabíró vagy kétkártyás), akkor azzal minden le van tudva, és a többi funkció mind lehet fapados?
Miért nem terveznek egy strapabíró házat nagyobb akkuval egy mai, modern telefon köré, és miért nincs a mai, modern telefonok minden funkcióját egyesítő kétkártyás telefon? Ez utóbbiak frontján van már elmozdulás, de ezek a buta strapafonok lehangolóak. Miért feltételezik, hogy egy hegymászó vagy horgász vagy off-road túrázó nem akar netezni vagy GPS-ezni vagy filmet nézni vagy fészbukkolni?
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Lotusomega
senior tag
Lehet hogy hülyeség, de nem lehet belerakni ennek az akkuját a b2100-ba? Mert akkor lehet tényelg vennék egy olyat buli telefonnak.
-
rudymester
senior tag
Kellett ez a piacnak már, mint egy falat kenyér! A B2100 erősen kifutó szegmensben van, elvétve kapható még, de nincs alternatíva. Akinek tényleg munkatelefon kell, az jól jár vele. Az akkumulátor méretét meglátva leesett az állam. Nem láttam még telefonhoz ilyen nagy akksit. Remélhetőleg lesz egy vizet jobban bíró változata is.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
meroly
veterán
válasz bolondember #15 üzenetére
Legalább. Bőven el is férne, egy nem ütésálló telefonhoz nem kell ekkora ház....
Impossible is nothing
-
Napfénysüti
nagyúr
Durva ez a 2000mAh-ás akkumulátor. Ekkorát még nem is láttam. Munkástetelefonnak jó ajánlat lehet.
Més que un club!
-
Domxc
senior tag
de az akksi kemény
-
littlelion21
addikt
Az akksi valami brutál
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz keszulek, arra jo amire kitalaltak
"There is nothing permanent except change"
-
b4ndee
csendes tag
a mai telefonok inkább vékonyak, de szélesek és vastagok
?
-
Domxc
senior tag
Hát túrákhoz elmegy
-
meroly
veterán
válasz MittuDomain_ #7 üzenetére
Hát igen, elhiszem.
De egy átlagos telefon se bírja tovább, ha intenzíven használod (nokia 2700 pl).Impossible is nothing
-
MittuDomain_
őstag
Egy új (okos)telefonhoz még ez is kevés, az 1500as akksis pulse-t kétnaponta MINIMUM etetni kell, pedig átlag napi 30 perc a wifi, 1 óra a zenehallgatás, a fényerő lecsavarva, gps off, 3g off.
(Pedig a hardver se bika, 528as proc, 3d megjelenítő elég gyenge...)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
meroly
veterán
Én nagyon szívesen látnék egy sima átlagos hétköznapi telefonba is 2000mAh-s akkut, akár még a vastagságból is szívesen áldoznék ennek az oltárán, de ezek a mai akkuk és hozzá a telefonok teljesítménye egyszerűen lehangoló. Erős használat mellett már semmiből nem lehet 1-2 napnál többet kisajtolni (még egy 6230i-ből sem)...
Amikor ezeket az akkukat tervezték, a telefonok még jóval kevesebbet tudtak és jóval kevesebbet is használtuk őket (lsd 6310i-ben 1000mAh volt), most ugyanúgy 1000mAh az átlag, de mellette általában 240x320-as kijelző, ami eszi az akkut, vakus fényképező meg hát az ember többet is beszél....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
r4z
nagyúr
Azt hiszem, megvan a következő itthoni aznyúljaleakinekkell telefon
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
EczkE
veterán
Jó rövid lett a teszt. Gynítom, ha lett volna törés és egyéb teszt hosszabb lett volna a bemutató. Már várom, hogy ismét törjetek.
Az akku nem semmi.
Asszem mindenféleképpen!
-
hemaka
nagyúr
gyaaa, az az akku.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
AS
félisten
Vagy azoknak is jó akik telefon-t még telefonnak használják, és nem akarják tölteni
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...