- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Majd amikor a samsung rajongók visszaemlékeznek, és nosztalgiáznak a régi "jó" telefonokon:
-Milyen jó is volt a műanyag fehér galaxy <random.generate> (csak úgy akarok látszani, mintha értenék a programozáshoz) 4,5 hüvelykkel és vwga kijelzővel, 2 maggal, fél giga rammal.
-A galaxy <random.generate> volt szerintem a legjobb. Annak már 1mb-vel több ramja volt, és csak 10ezer forinttal került többe. Te biztos az volt a fehér műanyag, én emerre emlékszem.
-És volt a galaxy <random.generate> is. Már emlékszem, talán az volt a fehér műanyag szappantartó kinézettel. Ugyanolyan spec-je volt, ugyanolyan kinézettel, ugyanannyiért -ami 100ezer- de nekem jobban tetszett mint a galaxy <random.generate>. Egy évvel később jelent meg, ezért újjabb OS verzió volt rajta. Szerintem megérte a cserét, hogy új androidtverziót kapsz, és még az előző telót is eladhatod 10-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged