Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoboss1245
csendes tag
Sziasztok!
A jövőhéten szeretnék vásárolni új telefont, most egy ZTE Arizona készülékem van. Ezt a Galaxy Core Plus-t néztem ki a Telenornál, az előfizetése pénztárca barát (4300 FT össz-vissz).
Mit gondoltok, 3. érintős telefonnak jó lesz ez (eddig Xperia x10 mini pro és ZTE Arizona telefonjaim voltak)? Menni fognak rajta az újabb programok és játékok (pl. Angry Birds, Despicable Me, stb.)? Várható rá Android frissítés, ha dobnak ki új verziót? Minimum két évig lenne ez a telefonom, ezidőalatt megfogja állni még a helyét?
Nem vagyok telefon szakértő, de ahogy olvasgattam jókat írt róla a cikk szerzője, Samsung gyártmány, két magos 1,2GHZ-ces processzor, 700MB ram, 4,3"-os kijelző. Ezek fogtak meg benne.
Köszönöm előre is, és bocs ha valahol baromságot írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az átlagos igényekhez készült a Core Plus, aminek különösebb negatívumok nélkül meg is felel, csak elég drágán.
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest